kalsipotrieenista ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: hilsettymän

Käyttää kalsipotrieenista

Farmakologiset Luokka: D3-vitamiini, Synteettinen

kalsipotrieenista on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä kalsipotrieenista seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio kalsipotrieenista tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille kalsipotrieenista lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta kalsipotrieenista vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen kalsipotrieenista

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön kalsipotrieenista. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

On erittäin tärkeää, että käytät kalsipotrieenista vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai ihoärsytystä.

kalsipotrieenista tulee käyttää vain iholla. Älä päästä sitä silmiin, nenään, suun tai emättimen. Älä käytä sitä iholle alueille, joilla naarmut tai palovammoja. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti vedellä.

Voit auttaa selvittämään ihoa ongelma kokonaan, on erittäin tärkeää, että pitää käyttää kalsipotrieenista koko ajan hoidon. Älä unohda yhtään annosta.

kalsipotrieenista tulee käyttää vain ihosairauksiin, että lääkäri kohtelee. Tarkista lääkäriltä ennen sen käyttämistä muiden ihosairauksien, varsinkin jos luulet, että ihon infektio voi olla läsnä. kalsipotrieenista ei pitäisi käyttää hoitoon tietynlaiset ihotulehduksia tai olosuhteet, kuten vakavia palovammoja.

Jos haluat käyttää kermaa tai voide

Jos haluat käyttää päänahan ratkaisu

Jos haluat käyttää vaahtoa

Annoksen kalsipotrieenista on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta kalsipotrieenista. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää kalsipotrieenista, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Päänahka ratkaisu ja vaahto ovat syttyviä. Pidä ne poissa avotulesta tai lämpöä. Älä tupakoi haet lääkettä. Älä säkissä reikiä vaahdon kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä. Älä pidä vaahto autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle.

Oikea käyttö kalsipotrieenista

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa kalsipotrieenista toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Lopeta kalsipotrieenista ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ihottumaa, polttava, kirvely, punoitus, turvotus tai ärsytys iholla.

Jos psoriasis ei parane muutamassa viikossa tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Kalsipotrieenista voi tehdä ihon herkempiä auringonvaloa. Käytä aurinkovoidetta ja suojavaatteita, kuten hattu, kun olet ulkona. Vältä sunlamps ja solariumia.

Älä käytä kosmetiikkaa tai muita ihonhoitotuotteet käsiteltyjä alueita, ellei ohjataan tekemään niin lääkäri.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen kalsipotrieenista

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

kalsipotrieenista Side Effects

kalsipotrieenista ajankohtainen

Läiskäpsoriaasi Humira, deksametasoni, metyyliprednisoloni, beetametasoni ajankohtainen, Enbrel, Remicade, Otezla, infliksimabi, adalimumabi, Cosentyx, etanersepti, Taclonex

Psoriasis Humira, metotreksaatti, Remicade, siklosporiini, Stelara, infliksimabi, adalimumabi, acitretin, Soriatane, Trexall, Neoral, Gengraf