kalanolidi

tehoa luokitus

Ooo … Positiivinen kliinisissä tutkimuksissa

turvallisuus luokitus

Kalanolidi A on yhdiste eristettiin lateksista puun, Calophyllum lanigerum (var. Austrocoriaceum), joka kasvaa sademetsien Malesian valtion Sarawakin saarella Borneo.

Sademetsiä ovat erittäin lupaava lähde luonnon lääkkeitä, koska niiden hyvin erilaiset. On arvioitu, että yli puolet maailman 250,000 kasvilajeista esiintyy trooppisissa sademetsissä. Etsiminen luonnollinen huumeiden näillä aloilla, National Cancer Institute (NCI) sopimukset tutkijat kerätä näytteitä analysoitavaksi. Vuonna 1987, Illinois tiimiin saatu näytteitä paljon puita, joista yksi oli Calophyllum lanigerum. Neljä vuotta myöhemmin, NCI havaitsi, että valmiste tästä kumipuu oli erittäin tehokas ihmisen immuunikatovirus tyyppi 1 (HIV-1).

Alustavat tutkimukset osoittavat lupauksen HIV-1. Kalanolidi A: lla todettu estävän erilaisia ​​HIV-1-kantoja, huumeiden resistentit kannat, ja HIV-taudin eri vaiheissa.

Kalanolidi näyttää toimivan aikaisin infektion prosessi, koska kalanolidi A on tutkittavaa lääkettä. Kliinisiä tietoja ei ole vielä saatavilla.

Kalanolidi A on ollut syntetisoitu laboratoriossa ja sen todettiin olevan samanlaisia ​​toimia luonnon tuote.

Kalanolidi A on tutkimuslääkkeen HIV-lääke, joka on annettu aikaisen vaiheen kliinisissä tutkimuksissa suun kautta annoksella 200 800 mg; mutta se ei ole käytettävissä. Sen turvallisuutta ja tehoa olisi määriteltävä.

Vasta ei ole vielä tunnistettu.

Tiedot turvallisuutta ja tehoa raskauden ja imetyksen aikana ei ole.

Ei ole hyvin dokumentoitu.

Koska tämä tuote on suhteellisen uusi löytö, ei ole tietoa.

Kalanolidi A on tutkimuslääkkeen anti-HIV-lääke. Sen turvallisuutta ja tehoa olisi määriteltävä.

Viitteet