hyytymistekijä XIII laskimoon

Terapeuttinen luokka: Hemostatic

Käyttää hyytymistekijä XIII

Tekijä XIII on proteiini, joka on tuotettu luonnollisesti kehossa. Corifact ™ tai Tretten® on keinotekoinen proteiini tuotetaan jäljittelemään luonnossa esiintyviä tekijä XIII kehossa. Sitä käytetään pysäyttää verenvuoto auttamalla veren hyytymistä.

hyytymistekijä XIII on annettava ainoastaan ​​tai valvonnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä hyytymistekijä XIII, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio hyytymistekijä XIII tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta tekijä XIII injektion lapsilla.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille tekijä XIII injektiona geriatrisen väestöstä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen hyytymistekijä XIII

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat hyytymistekijä XIII, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttäen hyytymistekijä XIII, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön hyytymistekijä xiii. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle hyytymistekijä xiii. hyytymistekijä XIII annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

hyytymistekijä XIII annetaan yleensä noin kerran kuukaudessa, riippuen viime veriarvot.

hyytymistekijä XIII mukana pakkausselosteen. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinun tai lapsesi huolellisesti niin kauan kuin saat hyytymistekijä XIII varmista, että se toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

hyytymistekijä XIII voi aiheuttaa vakavia tyyppi allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos olet tai lapsesi on yskää, nielemisvaikeuksia, huimausta, nopea syke, huimaus tai pyörtyminen, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus kasvojen, käsien, kielen tai kurkun, kuumetta , vilunväristykset, nuha tai aivastelu, kutina tai nokkosihottuma, tai lightheadedness tai pyörtyminen jälkeen saat lääkettä.

hyytymistekijä XIII saattaa lisätä mahdollisuus ottaa veren hyytymistä ongelmia. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on äkillinen tai vaikea päänsärky, ongelmia näön tai puheen, rintakipu, hengenahdistus, tai tunnottomuus tai heikkous, kun saat hyytymistekijä xiii.

Corifact ™ on valmistettu ihmisen verestä. Jotkut ihmisen verivalmisteet ovat toimittaneet tiettyjä viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät, vaikka riski on pieni. Ihmisen luovuttajien ja luovutetun veren testataan molemmat virukset pitämään leviämisriski alhainen. Keskustele lääkärisi kanssa tästä riski, jos olet huolestunut.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Oikea käyttö hyytymistekijä xiii

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Tekijän XIII puutos tekijä XIII, Corifact, Tretten

Varotoimet Vaikka Käyttäen hyytymistekijä XIII

hyytymistekijä XIII Side Effects

tekijää XIII