hoito leuka kasvaimet ja kystat – leuka kasvaimet ja kystat

Advanced diagnosointiin ja hoitoon

asiantuntijat suu- ja leukakirurgian toimivat yhdessä protetiikka ja muiden asiantuntijoiden tarpeen tarjota hoitoa sinun tarpeisiisi.

Kun kaikki tämä osaaminen yhdessä paikassa, keskittyi te, tarkoittaa, että et vain saada yhden lausunnon – oman hoito on keskusteltu keskuudessa joukkue, testitulokset ovat käytettävissä nopeasti, tapaamiset ajoitetaan koordinoidusti, ja pitkälle erikoistuneet asiantuntijat ovat kaikki yhdessä selvittää, mitä sinulle parhaiten sopii.

Lisäksi tarvittaessa on tukihoito ammattihenkilöiltä, ​​kuten ravitsemusterapeutit, puheterapeuttien nieleminen terapeutit, fysioterapeutteja, ja asiantuntijoita, jotka tekevät keinotekoinen korvaavia puuttuvia hampaita tai muuta vahingoittuneita luonnonvaroja rakenteiden suussa (prosthodontists).

potilaat saavat uusin kuvantamisen ja diagnostisia työkaluja. Suullinen ja leukakirurgia yleensä valvoo oman hoitoa Mayo.

Hoitovaihtoehtoja leuan kasvaimet ja kystat vaihdella oireet, tyyppi vaurion olet ja leesion kasvuvaiheessa. Harvoissa tapauksissa lääkkeet voivat auttaa, mutta ne yleensä vaativat kirurgista hoitoa.

Patologi tutkii poistetun kudoksen leikkauksen aikana ja raportoi diagnoosi muutamassa minuutissa, jotta kirurgi voi toimia tämän tiedon välittömästi.

Esimerkkejä leuan kasvaimet ja kystat hoitaa, ovat

Elinikäinen, säännöllinen seuranta tentit hoidon jälkeen voi käsitellä mitä tahansa toistuminen leuan kasvaimia ja kystia aikaisin.