haarakatkos

Haarakatkos on tila, jossa on viive tai tukos polulle että sähköisten impulssien matkustaa tehdä sydämen syke. Viive tai tukos voi ilmetä polulla, joka lähettää sähköisiä impulsseja vasemmalle tai oikealle puolelle pohjan kammioiden (kammiot) sydämesi.

Haarakatkos joskus vaikeuttaa oman sydän pumppaa verta tehokkaasti läpi vikaa.

Kun lääkäriin

Ei ole mitään erityistä hoitoa haarakatkos itse. Kuitenkin kaikki taustalla terveydentila aiheuttanut haarakatkos, kuten sydänsairaudet, täytyy hoitaa.

Vasen haarakatkos

Useimmissa ihmiset, haarakatkos ei aiheuta mitään oireita. Joskus ihmiset ehto ei edes tiedä, he ovat haarakatkos.

Oikea haarakatkos

Niille ihmisille, jotka eivät ole merkkejä ja oireita, ne voivat sisältää

Mitä voit tehdä

Jos olet pyörtynyt, ota yhteyttä lääkäriin sulkea pois mitään vakavaa, taustalla olevia syitä.

Jos sinulla on sydänsairaus tai jos lääkäri on jo diagnosoitu sinulla olevan haarakatkos, kysy lääkäriltäsi, kuinka usein sinun tulisi olla seurantakäyntejä. Haluat ehkä kuljettaa lääkärin varoituskortti, identifioi sinut ottaa haarakatkos jos olet nähnyt hätätilanteessa lääkärillä ei tunne sairaushistoria.

Normaalisti sähkö impulssien sisällä sydämesi lihaksen signaalin se voittaa (sopimus). Näiden impulssien kulkevat reittiä, mukaan lukien oikeus ja vasemmalle nippuja. Jos toinen tai molemmat näistä sivuliikkeen nippujen vahingoittua – takia sydänkohtauksen, esimerkiksi – tämä muutos voi estää sähkö impulsseja ja aiheuttaa sydämen syke epänormaalisti.

Perimmäinen syy on haarakatkos lohkot voivat vaihdella riippuen siitä, onko vasen tai oikea haarakatkos vaikuttaa. On myös mahdollista, että tämä ehto voi tapahtua ilman mitään tunnettuja perussyynä. Erityisiä syitä voivat olla

Riskitekijöitä haarakatkos sisältävät

Tärkein komplikaatio haarakatkos on hidas syke, joka voi joskus aiheuttaa pyörtymisen.

Ihmiset, joilla on sydänkohtaus ja kehittää haarakatkos on suurempi mahdollisuus komplikaatioita, kuten äkillisen sydänkuoleman, kuin ihmiset, jotka ovat sydänkohtauksia ja eivät kehittää haarakatkos.

Koska haarakatkos vaikuttaa sähköistä toimintaa sydämen, se voi joskus hankaloittaa tarkan diagnoosin muiden sydänsairauksien, erityisesti sydänkohtauksia, ja viivästyttää asianmukaista hallinnointia näitä ongelmia.

Olet todennäköisesti aloittaa ensin nähdä ensihoidon lääkäri. Voit kuitenkin sitten tarkoitettu lääkäri, joka on erikoistunut sydänsairaudet (kardiologi).

Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiina nimittämistä, ja mitä odottaa lääkäriltä.

Valmistelee lista kysymyksiä voi auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta lääkärisi kanssa. Sillä haarakatkos, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi varata aikaa käydä läpi kaikki kohdat haluat viettää enemmän aikaa. Lääkäri voi pyytää

Mitä odottaa lääkäriltä

Testit, jotka voidaan diagnosoida haarakatkos tai perimmäinen ongelma aiheuttaa se sisältää

Sydämen ultraäänitutkimus. Sydämen ultraäänitutkimuksessa voidaan paikantaa taustalla kunnossa aiheuttanut haarakatkos. Tämä testi käyttää ääniaaltoja tuottaa kuvia sydämen, jonka avulla lääkäri voi nähdä sydämesi liikkeessä.

Sydämen ultraäänitutkimuksessa on yksityiskohtaisia ​​kuvia sydämen rakenteen ja näyttää paksuus sydänlihas ja onko sydänläpät liikkuvat normaalisti.

Useimmat ihmiset, joilla on haarakatkos ovat oireettomia eivätkä tarvitse hoitoa.

Kuitenkin, jos sinulla on taustalla sydänsairaus aiheuttaa haarakatkos, hoito taustalla olevaan sairauteen suositellaan. Hoito perussairaus voi liittyä käyttää lääkkeitä alentaa korkeaa verenpainetta tai vähentää vaikutuksia sydämen vajaatoiminta, tai käyttämällä pallolaajennuksen avata valtimo johtaa sydämesi.

Lisäksi riippuen oireista ja onko sinulla muita sydänongelmia, lääkäri voi myös suositella

käydä lääkärin