Ennen sukupuoli: mitä kysyä kumppani

Olipa olleet yhdessä vuosia tai olet vain juuri tavannut, jos seksi on osa suhdetta tai tulee olemaan, on tärkeää puhua siitä. Näin.

puhumista noin kondomia

Puhutaan sukupuoli ei tarvitse olla vaikeaa tai kiusallista. Jos tuntuu, että se on, on olemassa keinoja helpottaa.

Keskustelemalla asiat kuten ehkäisystä, sukupuolitaudeista (sukupuolitaudeilta), tai mitä haluat ja pidä, voit molemmat jakaa ajatuksia, odotuksia ja huolia. Se voi auttaa tekemään päätöksiä yhdessä, jotka sopivat sinulle molempia.

Kun puhua seksistä

Tiedot Tämä sivu on tarkoitettu ihmisille, jotka puhuvat uudelle kumppanille seksistä ja haluavat tietää, miten keskustella heidän seksuaalisen historian, ehkäisyä ja käyttämällä kondomia.

Lisätietoja puhua seksistä ja seksuaalisesta ongelmia pidemmän aikavälin kumppani, joka olet jo seksiä, katso Puhutaanpa sukupuoli.

Älä odota, kunnes olet jo seksiä. Saatat tehdä hätiköityjä päätöksiä tai ota riskejä et tavallisesti.

Puhutaan ehkäisyä ja kondomit etukäteen kertoo vaihtoehtoja, jotta voit tehdä harkittu päätös.

Valitse aika ja paikka, jossa voit puhua avoimesti ilman häiriötä.

Joitakin yksinkertaisia ​​tapoja tuoda esille aiheen sukupuoleen ja turvaseksiä ovat sanomalla

Kuinka sanoa se

On tärkeää keskustella turvaseksiä, riippumatta siitä, kuka olet seksiä. Infektiot voivat kulkea kaksi naista ja kaksi miestä, sekä miesten ja naisten välillä. Lisätietoja turvaseksiä samaa sukupuolta kumppaniryhmien seksuaaliterveyden naisille, joilla on seksiä naisten kanssa ja seksuaaliterveyden miehille, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa.

Jos haluat välttää raskauden, löytää tietoa eri ehkäisymenetelmistä yhdessä voi olla hyvä tapa keskustella sukupuoleen.

Tutustu ehkäisyä opas.

Voisit myös käydä ehkäisyvalmiste klinikalla yhdessä. Henkilökunta mielellään keskustella vaihtoehdoista kanssasi ja voi auttaa valitsemaan menetelmä, joka sopii sinulle.

“Miltä tuntuu seksistä?”, “Onko haluat seksiä kanssani?”; “Haluaisin seksiä kanssasi, sinä tunnet valmis?”; “Meidän pitäisi puhua turvaseksiä jos me” re harrastavat seksiä. “;” Voisimme mennä klinikalle ja selvittää ehkäisyä yhdessä. “” Pidätkö tietyn tyyppinen kondomi? Meidän täytyy saada joitakin. ” (Kondomit ovat ainoat ehkäisyä, joka suojaa sukupuolitaudeilta.)

Tutustu kumppanin seksuaalinen historia. Esimerkiksi selvittää, onko niillä sukupuolitaudit, jotka saattavat altistaa sinut. Voisi sanoa

mainitseminen ehkäisyä

Tai ehkä kerro kumppani jotain. Voisi sanoa

Lääkäri tai sairaanhoitaja kunnallisen ehkäisymenetelmää klinikalla, seksuaaliterveyden klinikalla tai urogenitaalinen lääketiede (GUM) klinikka voi keskustella turvaseksiä kanssasi, kuten kondomin käytöstä. Etsi seksuaaliterveyspalveluja lähelläsi, kuten ehkäisymenetelmää klinikoilla.

Tämä on erityisen tärkeää, jos sinä tai kumppani on infektio ja täytyy lopettaa sen leviäminen. Jos sinulla on infektio tai tila, jolla esitteitä se voisi auttaa puhua siitä yhdessä.

Tarvitsee vain seksiä ilman kondomia kerran kiinni STI, jotka voivat vaikuttaa koko elämän.

Jos uskot seksiä jonkun kanssa olet juuri tavannut, kuljettaa kondomeja mukanasi. Varmista, että käytät niitä, jos seksiä.

Puheeksi käyttää niitä verkkoon ennen kuin seksiä. Älä odota, kunnes siellä välinen kosketus sukuelinten ja kumppanisi sukupuolielimiä. Tämä on liian myöhäistä. Laita kondomi ennen siellä mitään sukupuolielinten kontakti ja ennen seksileluja.

Mieti etukäteen, kun voi mainita kondomia. Mielessäsi, luoda linja, että et ylitä kunnes puheeksi. Esimerkiksi voisit ajatella itse “minun zip ei voi kumota, jos en ole puhunut kondomia”.

Puhutaan seksuaalinen historia

Neuvoja puhutaan ja käyttämällä kondomia, katso kondomi vihjeitä ja kondomi tekosyitä.

26/01 /

########

Palvelut

Sijainti

“Ennen kuin seksiä, on jotain minun täytyy kysyä: oletko koskaan tarkistettu sukupuolitaudit? Onko teillä sukupuolitaudit että tiedät?”

Yhden yön

Orgasmi ongelmia, kipu yhdynnän aikana, menetys halu, ja mistä saa apua ja tukea

Älä kärsi vaiti erektio ongelmia tai Ennenaikainen siemensyöksy: selvittää syyt ja hoidot

“Ennen kuin seksiä, on jotain minun täytyy kertoa teille.”; “Voimmeko puhua jostain ennen kuin seksiä?”

Palvelut lähelläsi

Naisten seksuaalinen ongelmia

Miehen seksuaalinen toimintahäiriö