complera käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Complera?

Complera hoidetaan HIV ihmisiä, jotka eivät ole koskaan saaneet HIV lääkkeitä ennen. Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi aikuisilla ja lapsilla, jotka ovat vähintään 12 vuotta vanhoja.

Complera ei paranna HIV tai AIDS.

Complera ei pidä ottaa yhdessä muiden viruslääkkeiden HIV tai AIDS.

Tärkeää tietoa

On olemassa monia muita lääkkeitä, jotka voivat tehdä Complera vähemmän tehokas ja ei pitäisi käyttää samaan aikaan. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät.

Complera voi aiheuttaa vakavan maitohappoasidoosiksi kutsutun tilan. Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos edes lieviä oireita, kuten: lihaskipua tai heikkous, tunnottomuus tai kylmän tunne käsiä ja jalkoja, hengitysvaikeuksia, vatsakipu, pahoinvointi oksentelu, Nopea tai epätasaista sydämen lyöntitiheys, huimaus, tai tunne hyvin heikko tai väsynyt.

Jos sinulla on hepatiitti B voi kehittyä maksan oireita käytön lopettamisen jälkeen Complera. Lääkäri saattaa haluta tarkistaa maksan toiminnan useita kuukausia lopettamisen jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Sinun ei pitäisi ottaa Complera jos olet allerginen emtrisitabiinille, rilpiviriinin tai tenofoviirille.

Ennen lääkkeen

Älä ota Complera muiden lääkkeiden kanssa, jotka sisältävät myös emtrisitabiini, rilpiviriinin, tenofoviiri, adefoviirin tai lamivudiini.

On olemassa monia muita lääkkeitä, jotka voivat tehdä rilpiviriinin vähemmän tehokas ja ei pitäisi käyttää samanaikaisesti

deksametasoni

Mäkikuisma

tuberkuloosi lääkitys – rifabutiini, rifampisiinin, rifapentiini

takavarikko lääketiede – karbamatsepiini, okskarbatsepiini, fenobarbitaali, fenytoiini; tai

mahahapon vähennysventtiileillä – dexlansoprazole, esomepratsoli, lansopratsoli, omepratsoli, pantopratsoli, rabepratsoli.

Varmistaaksesi Complera on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

munuaissairaus

maksasairaus (mukaan lukien hepatiitti B tai C)

aiemmin esiintynyt masennusta tai psyykkinen sairaus

henkilökohtainen tai suvussa pitkä QT-oireyhtymä; tai

osteoporoosi tai osteopenia (luuston mineraalitiheys on alhainen).

Jotkut ottaen tenofoviiri kehittää vakava maitohappoasidoosiksi kutsuttu tila. Tämä saattaa todennäköisemmin naisilla, ihmisiä, jotka ovat ylipainoisia tai joilla on maksasairaus, ja ihmiset, jotka ovat saaneet HIV / AIDS lääkitystä pitkään. Keskustele lääkärin kanssa riskiä.

HIV voidaan siirtää vauvaa jos et ole kunnolla käsitelty raskauden aikana. Ottaa kaikki HIV-lääkkeet suunnattu ohjata infektio. Kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi hoidon aikana. Jos olet raskaana, nimesi voidaan mainita raskausrekisteriin. Tämä on seurata raskauden lopputulos sekä arvioida mahdolliset vaikutukset lääkkeen vauvan.

Naiset, joilla HIV tai AIDS ei pitäisi imettää lasta. Vaikka vauva on syntynyt ilman HIV virus voidaan välittää vauvan rintamaidon.

Complera ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 12-vuotias.

Toteutettava Complera täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Ota aina Complera ruoan kanssa.

Miten minun pitäisi ottaa Complera?

Jos lapsi käyttää Complera, kerro lääkärille, jos lapsella on jokin painon muutoksista. Annokset perustuvat painoon lapsilla, ja muutokset voivat vaikuttaa lapsen annos.

Kun käytät Complera, ehkä usein verikokeita. Luuston tiheys voi myös tarvitse testata.

Jos sinulla on hepatiitti B voi kehittyä maksan oireita käytön lopettamisen jälkeen tämän lääkitystä, jopa kuukausia lopettamisen jälkeen. Lääkäri saattaa haluta tarkistaa maksan toiminnan useita kuukausia lopettamisen jälkeen lääkkeen käyttämisen.

HIV / AIDS on yleensä hoidettu yhdistelmä huumeita. Käytä kaikki lääkkeet kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Lue lääkitys opas tai potilas ohjeita jokaisen lääkitys. Älä muuta annosta tai lääkitystä aikataulua ilman lääkärin ohjeita. Jokainen henkilö HIV tai AIDS olisi pysyttävä edelleen hoidossa lääkärin.

Säilytä Complera alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta.

Tavanomainen aikuisen annos Complera HIV-infektiota

1 tabletti suun kautta kerran päivässä; Comments; -Efficacy Perustettiin Virologisesti tukahdutti (HIV-1-RNA alle 50 kopiota / ml) potilaille stabiili ritonaviirilla tehostetun proteaasinestäjän sisältävässä hoidossa .; -Replacement Nykyisen hoito tätä lääkettä voidaan harkita, jos: potilailla ei ole ollut virologisen epäonnistumisen, potilasta on vakaasti tukahdutettu (HIV-1-RNA alle 50 kopiota / ml) vähintään 6 kuukautta ennen siirtymistä hoitoon potilaita hetkellä ensimmäisen tai toisen antiretroviraalinen hoito ennen siirtymistä hoitoon potilaita ei ole ollut vastustuskykyä tahansa 3 komponenttien .; -Kun Korvaa terapiaa, lisäseurantajärjestelyt HIV-1 RNA: n ja hoito siedettävyys suositeltavaa arvioida mahdollisia virologinen epäonnistuminen tai rebound .; Käyttö: Koska täydellinen hoito-HIV-1-infektion antiretrovirushoitoa-naiivi HIV-1 RNA 100000 kopiota / ml tai vähemmän hoidon aloittamisesta, ja joissakin Virologisesti tukahdutti (HIV-1-RNA alle 50 kopiota / ml) potilaille tukevalle antiretroviraalinen hoito on hoidon alkuvaiheessa, jotta korvata nykyinen antiretroviraalinen hoito

Complera voi vahingoittaa munuaisia. Tämä vaikutus lisääntyy, kun käytät myös tiettyjä muita lääkkeitä, myös: viruslääkkeet, kemoterapia, pistetään antibiootit, lääketieteen suoliston häiriöt, ehkäisevää lääkettä elimen hylkimisen, ja kipua tai tulehduskipulääkkeitä (mukaan lukien aspiriini, Parasetamoli, Advil, ja Aleve) .

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Muista ottaa lääke aterian. Jos olet yli 12 tuntia myöhässä, jätä unohtunut annos väliin. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Kun Complera ei estä sinua HIV muihin ihmisiin. Ei ole suojaamattomassa yhdynnässä tai jakaa partateriä tai hammasharjaa. Keskustele lääkärin kanssa turvallisesta keinoja estää HIV-tartunnan aikana sukupuoleen. Jakaminen huumeiden tai lääkkeiden neuloja ole koskaan turvallista, jopa terve ihminen.

Jos myös antasidi, ota se vähintään 2 tuntia ennen tai 4 tuntia sen jälkeen kun Complera. Jos myös ottaa närästystä tai GERD lääkettä (kuten Tagamet, Pepcid, Zantac), ota se vähintään 12 tuntia ennen tai 4 tuntia sen jälkeen kun Complera.

Complera annosteluohjeitten

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Complera: nokkosihottuma, rakkuloita ihottuma liittyy kuumetta; suun haavaumat, silmien punoitus; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Complera?

Jotkut ihmiset kehittävät maitohappoasidoositapauksia ottaen HIV lääkitystä. Varhainen oireet voivat pahentua ajan myötä ja tämä ehto voi olla hengenvaarallinen. Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos edes lieviä oireita, kuten: lihaskipua tai heikkous, tunnottomuus tai kylmän tunne käsiä ja jalkoja, hengitysvaikeuksia, vatsakipu, pahoinvointi oksentelu, Nopea tai epätasaista sydämen lyöntitiheys, huimaus, tai tunne hyvin heikko tai väsynyt.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

sekavuus, vakava masennus, epätavallinen ajatuksia tai käyttäytyminen, itsetuhoajatuksia tai toimet

lisääntynyt jano ja virtsaaminen, ruokahaluttomuus, heikkous, ummetus

munuaisvaivoja – vähän tai ei virtsaaminen, kivulias tai vaikea virtsaaminen, turvotusta jalkojen tai nilkkojen, väsymystä tai hengenahdistusta

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

maksasairaus – pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, väsymys, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien); tai

merkkejä tulehduksesta elimistössä – imusolmukkeiden turpoaminen, flunssan oireet, helposti mustelmia tai verenvuotoa, vakava pistely tai puutuminen, lihasheikkous, ylävatsakipu, keltaisuutta (ihon tai silmien), rintakipu, uusi tai paheneva yskä ja kuume, hengitysvaikeuksia

Complera saattaa lisätä riskiä tiettyjen infektioiden tai autoimmuunisairaus häiriöt muuttamalla tapaa immuunijärjestelmää toimii. Oireet voivat ilmetä viikkoja tai kuukausia sen jälkeen, kun hoidon aloittamista. Kerro lääkärille, jos olet

ilmetä uuden infektion – kuume, yöhikoilu, imusolmukkeiden turpoaminen, ripuli, laihtuminen

rintakipu (varsinkin kun hengittää), kuiva yskä, vinkuva hengitys

huuliherpes, hankauma sukuelinten tai peräaukon alueella

ahdistuneisuus tai ärtyneisyys, heikkous tai pistelevä tunne, tasapaino-ongelmia tai silmien liikkeiden

vaikeuksia puhua tai nielemisvaikeuksia, vaikea alaselän kipu, virtsarakon tai suolen valvontaa; tai

turvotusta kaulan tai kurkun (laajentuneessa kilpirauhanen), kuukautiskierron muutokset, impotenssi, menetys seksuaalisen kiinnostuksen.

Yhteinen Complera haittavaikutuksia ovat

päänsärky, huimaus, väsymys

masentunut mieliala, unihäiriöt (unettomuus), oudot unet

ihottuma

pahoinvointi, ripuli; tai

muutoksia muoto tai sijainti rasvaa (erityisesti kädet, jalat, kasvot, kaula, rinnat, ja vyötärö).

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Complera voi vahingoittaa munuaisia. Tämä vaikutus lisääntyy, kun käytät myös tiettyjä muita lääkkeitä, myös: viruslääkkeet, kemoterapia, pistetään antibiootit, lääketieteen suoliston häiriöt, ehkäisevää lääkettä elimen hylkimisen, ja kipua tai tulehduskipulääkkeitä (mukaan lukien aspiriini, Parasetamoli, Advil, ja Aleve) .

Monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa emtrisitabiinillä, rilpiviriinin ja tenofoviirin, ja jotkut lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä. Tämä sisältää reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Complera. Anna luettelo kaikista lääkkeistä tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

3.05.2016-03-25, 07:46:26.

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Mitä pitäisi välttää ottaen Complera?

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Complera sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Complera?

HIV-infektio Truvada, Atripla, Stribild Vireadia, Norvir PREZISTAa, lamivudiini, Isentress, abakaviiri, tenofoviiri, Kaletra, raltegraviiri, Epivir, ritonaviiri, Epzicom, Sustiva, efavirentsi, Viramune, Reyataz, darunaviiri, atatsanaviiri, emtrisitabiini, nevirapiini, Ziagenia Intelence

Complera (emtrisitabiini / rilpiviriinin / tenofoviiri)