commensals auttaa säätelemään immuunivasteita tulehduksen aikana

theernment Tutkijat Kuvaile commensal-Host vuoropuhelun hiirimallissa Gut tulehdus

Tausta

Tulokset peräisin theernment aiheen olettaa, että commensals-mikrobien luonnollisesti asuttaa kostea vuorausten ruoansulatuskanavan-liipaisutapahtumia että säädellä omaa sairautta aiheuttavia mahdollisia tulehduksen aikana. Ymmärtäminen commensals ja immuunijärjestelmän vuorovaikutuksessa kun suolessa on tulehtunut voisi auttaa tutkijoita kehittämään uusia strategioita ruoansulatuskanavan häiriöiden hoitoon, kuten Crohnin tauti. Tutkimuksessa näkyy 26 toukokuu 2013, online-kysymys Nature Medicine.

Ihmisen suolistossa satamat biljoonia commensal bakteereja, jotka auttavat suojaamaan kehoa tehostamalla immuunivastetta hyökkääviä taudinaiheuttajia. Terve gut, monimutkainen viestintäverkon auttaa varmistamaan, että immuunijärjestelmä ei hyökkää näitä hyödyllisiä mikrobien asukasta. Kuitenkin tapahtumia, jotka aiheuttavat immuunijärjestelmän asentaa tulehdusvasteen, kuten infektio, voi häiritä tämä verkko. Joissakin tapauksissa, commensals voi aiheuttaa immuunivasteen, joka voi johtaa kudoksen vaurioita ja edistää kroonisten tulehdustautien.

Tulokset Study

Tutkia roolit commensals tulehduksen aikana, theernment tutkijat John Grainger, Ph.D., ja Yasmine Belkaid, Ph.D., ja yhteistyökumppanit tutkittu hiirillä suun kautta tartunnan loisen Toxoplasma gondii, joka aiheuttaa suolen tulehdusta. Tutkijat havaittu, että monosyytit-immuunisolujen rekrytoidaan tulehdus–ilmentyvien geenien ja proteiinien mukana säätelyssä immuunivastetta. Erityisesti, ne tuottivat suuria määriä tyypin molekyyli messenger kutsutaan prostaglandiini. Sen lisäksi keskeinen rooli edistettäessä tulehdus, kipu, ja kuume, prostaglandiinit tuotetaan kudosvaurioalueilla voi estää immuunijärjestelmää.

Merkitys

Tutkijat havaitsivat, että monosyytit hiiret alkoivat tuottaa lisää prostaglandiini stimuloitaessa commensals alkaen tulehtunut hiiren gut, mikä viittaa siihen, että commensals vaikuttavat suoraan immuuni sääntelyä tulehduksen aikana. Sitä vastoin, kun tutkijat tutkittu suolen tulehduksen alkio-hiiriin-hiirissä kasvatettuja, jossa ei ole luonnossa esiintyviä mikrobeja suolistossa tai iholla, he huomasivat, että monosyyttien tuottamat paljon pienempiä määriä prostaglandiini.

Tutkijat seuraavaksi tutkitaan vaikutuksia prostaglandiinin tuotantoa ja totesi, että sääntelyyn monosyytit tukahduttaa toimintaa immuunisolujen kutsutaan neutrofiilit. Neutrofiilit auttaa selvä kehon tarttuvien hyökkääjät, mutta ne myös vapauttaa haitallisia kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa kudosvaurioita. Hiirillä steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID), joka estää prostaglandiinin tuotantoa, oli enemmän neutrofiilien välittämää gut vaurioita ja olivat todennäköisesti kuolee seuraavien T. gondii infektion kuin hiiret, jotka eivät saaneet lääkkeitä.

Seuraavat vaiheet

Theernment Joukkueen tulokset ovat ensimmäiset osoittaa kommensaali aiheuttama säätelemään monosyyttien tulehdusvasteen aikana. Ne ovat myös ensin osoitettava, että monosyytti tuotettu prostaglandiini voi hillitä kudosvaurioita aiheuttama neutrofiilien. Ymmärtäminen sääntelyn immuunijärjestelmän aikana tulehdus voi ilmoittaa kehittämään hoitoja, jotka rajoittavat suolen vaurioita.

Tulokset voi myös selittää, miksi NSAID kuten aspiriini joskus aiheuttaa ruoansulatuskanavan ongelmia. Estämällä toimintaa entsyymien, jotka tuottavat prostaglandiineja, Tulehduskipulääkkeet voivat estää monosyytit pitämästä neutrofiilien kurissa tulehduksen aikana, jolloin aktivoitujen neutrofiilien vapauttamaan kemiallisten ärsyttävät.

Viite

Theernment Tutkijat aikovat tutkia molekyylitasolla miten commensals vaikuttaa monosyyttien hyväksyä sääntelyn piirteet aikana suolen tulehdusta. Purkamalla monimutkaiset vuorovaikutukset monosyytit ja commensals, he toivovat tunnistaa mahdolliset lääkekohteita hoitoon ruoansulatuskanavan häiriöt, kuten Crohnin tauti.

Grainger JR, Wohlfert EA, Fuss IJ, Bouladoux N, Askenase MH, Legrand F, Koo LY, Brenchley JM, Fraser IDC, Belkaid Y. Inflammatorinen monosyytit säädellä patologisen vastauksia commensals akuutin maha infektio. Nature Medicine DOI: 10.1038 / nm.3189 (2013)

Dr. Belkaid Lab