co oksikodonin op

Oksikodonihydrokloridia on aikataulu II valvottavan aineen kanssa mahdollisuuksia riippuvuus, hyväksikäyttö ja väärinkäyttö, joka voi johtaa yliannostukseen ja kuolemaan. Arvioidaan jokaisen potilaan riski ennen määräämistä ja seurata säännöllisesti kehittääkseen näitä käyttäytymismalleja ja olosuhteita. Vakavia, hengenvaarallisia tai kuolemaan johtava hengityslama saattaa esiintyä. Seurattava tiiviisti, varsinkin kun aloittamisen tai annosta lisäystä. Potilaita niellä oksikodonihydrokloridia tabletit kokonaisina jotta altistuminen voi johtaa kuolemaan annoksen oksikodonin. Vahingossa nauttiminen morfiinin voi aiheuttaa kuolemaan johtavia yliannostuksen morfiinia, erityisesti lapsilla. Pitkäaikainen käyttö oksikodonihydrokloridia raskauden aikana voi aiheuttaa vastasyntyneelle opioidivieroitusoireita oireyhtymä, joka voi olla hengenvaarallinen, jos ei tunnisteta ja käsitellä. Jos opioidien tarvitaan pitkän aikaa raskaana oleva nainen, neuvoa potilasta riskin vastasyntyneiden opioidivieroitusoireita oireyhtymä ja varmistaa, että asianmukainen hoito on saatavilla. Aloittaminen CYP3A4: n estäjien (tai lopettamista CYP3A4) voi johtaa yliannostuskuoleman oksikodonin oksikodonihydrokloridia.

Oksikodonihydrokloridia oraaliliuos on saatavana 5 mg: aa 5 ml ja 100 mg: aa 5 ml (20 mg per ml) pitoisuuksia. 100 mg: aa 5 ml (20 mg per ml) konsentraatio on tarkoitettu käytettäväksi opioideja sietävää potilailla. Ole varovainen määrättäessä ja annettaessa oksikodonihydrokloridia oraaliliuoksesta välttää annostuksen virheet johtuvat sekaannuksesta mg ml, ja muut oksikodonin ratkaisuja eri pitoisuuksina, mikä saattaa johtaa yliannostuksesta ja kuolemaa. Pidä oksikodonihydrokloridi oraaliliuos poissa lasten ulottuvilta. Mikäli vahingossa, on käännyttävä viipymättä lääkärin hoitoon.

Käyttää CO Oksikodoni CR

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Kemiallinen luokka: Oksikodoni

Oksikodoni laajennettu vapautuvaa tablettia ei tulisi käyttää, jos tarvitset kipulääkitystä vain lyhyen aikaa, esimerkiksi kun toipumassa leikkauksesta. Älä käytä tätä lääkettä lievittää lievää kipua, tai tilanteissa, joissa ei-huume lääkitys on tehokasta. Tätä lääkettä ei saa käyttää kivun hoitoon, että sinulla on vain silloin tällöin tai “tarpeen mukaan”.

Kun oksikodonin käytetään pitkään, se voi tulla tottumusta aiheuttaen henkistä tai fyysistä riippuvuutta. Kuitenkin ihmiset, joilla on jatkuva kipu ei saisi päästää pelko riippuvuus pitää niitä käyttämästä huumausaineita lievittää niiden kipua. Mental riippuvuus (riippuvuus) ei ole todennäköistä, kun huumausaineet käytetään tähän tarkoitukseen. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia, jos hoito lopetetaan äkillisesti. Vaikeat peruuttaminen haittavaikutuksia voidaan yleensä estää asteittain vähentämällä annosta ajanjakson ajan ennen hoito lopetetaan kokonaan.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Ennen CO Oksikodoni CR

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille oksikodonin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta oksikodonin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien keuhko-, maksa- tai munuaissairaus, jotka voivat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla oksikodonin välttämiseksi mahdollisesti haitallisia sivuvaikutuksia.

Tutkimukset naisilla imettävät ovat osoittaneet haitallisia lapsen vaikutuksia. Vaihtoehtona tälle lääkitystä tulisi määrätä tai lopeta imetyksen aikana lääkkeen käyttämisen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät oksikodonia. Se ei voi olla spesifinen CO Oksikodoni CR. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Tämä on erityisen tärkeää iäkkäillä potilailla, jotka voivat olla herkempiä vaikutuksia kipulääkkeitä. Jos liian paljon tätä lääkettä on otettu pitkään, se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta).

Tämä lääke tulee Lääkitys opas ja pakkausseloste. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Oksikodoni laajennettu vapauttavat tabletit tulee käyttää vain potilailla, jotka ovat jo saaneet huumausaineiden kipua lääkkeitä, joita kutsutaan myös opioideja. Nämä potilaat kutsutaan opioidien sietävä. Jos olet epävarma, onko olet opioideja sietävää, tarkistaa lääkäriltä ennen lääkkeen käyttöä.

Mittaa suullinen nestemäinen tiiviste kanssa kalibroitu tiputin joka tulee paketin. Lääkäri voi olla sekoitat konsentraatti pieni määrä nestettä tai ruokaa. Noudata huolellisesti ja ottaa lääke seos heti.

Mittaa suullinen neste merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Oikea käyttö oksikodonin

Niellä Oxaydo ™ tai OxyContin® tabletti kokonaisena veden kanssa. Älä riko, murskaa, leikata, pureskella tai se liuotetaan. Älä pre-liota, nuolla, tai kastele tabletti ennen sen asettamista suuhun. Ota yksi tabletti kerrallaan. Älä myöskään anna tätä lääkettä kautta nenä tai ruokinta putket.

Oksikodoni laajennettu vapautuvaa tablettia toimivat eri tavalla kuin normaali oksikodonin oraaliliuos tai tabletteina, jopa samalla annoksella. Älä vaihtaa tuotemerkistä tai muodossa toiselle, ellei lääkäri määrää.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Varotoimet Vaikka käyttäminen CO Oksikodoni CR

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oksikodoni voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia, kun niitä aikuisia, jotka eivät ole tottuneet vahva huume kipulääkkeet, lapsia, tai kotieläimiä. Varmista, että tallentaa lääkkeen turvallisessa paikassa estää muita saada se.

Huuhtele käyttämätön laajennettu versio tablettien ja välittömästi vapautuvaa tablettia alas WC.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä, kun käytät tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä.

Älä käytä lääkettä enemmän tai ottaa sen useammin kuin lääkäri on määrännyt. Tämä voi olla hengenvaarallinen. Yliannostuksen oireita olla paha huimaus tai heikkous, hidas syke tai hengitysvaikeuksia, kouristuksia, hengitysvaikeuksia, ja kylmä, nihkeä iho. Soita heti lääkärille, jos havaitset näitä oireita.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke allergioita tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muita reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkärisi kanssa ennen mitään näistä lääkkeistä, kun käytät tätä lääkettä.

CO Oksikodoni CR Side Effects

oksikodoni

Tämä lääke voi olla tottumusta. Jos tuntuu, että lääke ei toimi yhtä hyvin, älä käytä enemmän kuin on määrätty. Soita lääkäriltä ohjeita.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa ilmetä, kun nousta yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa vähentämään tätä ongelmaa. Myös makuulla jonkin aikaa saattaa vapauttaa huimausta tai.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta tai pyörrytystä. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Käyttämällä huumausaineet pitkään voi aiheuttaa vakavia ummetus. Tämän estämiseksi lääkärisi saattaa pyytää ottamaan laksatiiveja, juoda paljon nesteitä, tai lisätä määrä kuitua ruokavalioosi. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, koska jatkuva ummetus voi aiheuttaa enemmän vakavia ongelmia.

Jos olet käyttänyt tätä lääkettä säännöllisesti useita viikkoja tai pidempään, älä muuta annosta tai yhtäkkiä lopeta sitä ilman lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa estämään pahenemista kuntoa ja vähentää mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten vatsa- tai vatsakipua, ahdistuneisuus, kuume, pahoinvointi, nuha, hikoilu, vapina, tai nukkumisvaikeuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia vastasyntynyt vauva. Kerro lääkärille heti, jos luulet olet raskaana tai jos suunnittelet raskautta lääkkeen käyttämisen.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu 2 korkea väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Krooninen kipu tramadoli, oksikodoni, Cymbalta, Percocet, duloksetiini, fentanyyli, morfiini, Dilaudid, OxyContin, metadoni, Ultram, hydromorfoni

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiinia