clomid

Terapeuttinen luokka: Nainen Reproductive Agent

Käyttötarkoituksia Clomid

Farmakologiset Class: Gonadotropiinia

Klomifeeni luultavasti toimii muuttamalla hormoni tasapaino kehossa. Naisilla tämä aiheuttaa ovulaatio tapahtuu ja valmistelee kehon raskauteen.

Klomifeeni voidaan käyttää myös muihin sairauksiin sekä naisilla ja miehillä Lääkäri määrää.

Seuraavat tiedot koskevat vain naispotilaiden ottaen clomiphene. Tarkista lääkäriltä, ​​jos olet mies ja on kysyttävää käytöstä clomiphene.

Clomiphene on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, klomifeeni käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Miehillä lääkkeen hoitoon hedelmättömyyden aiheuttama alhainen siittiöiden tuotantoa

Ennen Clomid

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät clomiphene. Se ei voi olla nimenomaan Clomid. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Jos alkavan Päivä 5, laske ensimmäisen päivän kuukautiset kuin 1. päivä alkaen päivänä 5, ota oikea annos joka päivä niin monta päivää kuin lääkäri määräsi. Jotta helpompi muistaa ottaa annoksen lääkettä, ota se samaan aikaan joka päivä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos et muista, kunnes on aika ottaa seuraava annos, ota molemmat annokset yhdessä; sitten palata normaaliin annosteluaikatauluun. Jos unohdat useamman kuin yhden annoksen, tarkistaa lääkäriltä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tiettyinä aikoina kuukautiskierron, lääkäri ehkä sinun käyttää ovulaation ennustaminen testipakkaus. Noudata lääkärin ohjeita huolellisesti. Ovulaation ohjataan luteinisoivan hormonin (LH). LH on läsnä veressä ja virtsassa hyvin pieniä määriä lähes koko kuukautiskierron mutta nousee yhtäkkiä lyhyen aikaa keskellä kuukautiskierron. Tämä jyrkkä nousu, LH-piikkiä, yleensä aiheuttaa ovulaatio kuluessa noin 30 tuntia. Nainen on todennäköisesti tulla raskaaksi, jos hän on yhdynnässä enintään 24 tuntia havaittuaan LH. Ovulaation ennustaminen testikittejä testataan tämän suuren määrän LH virtsassa. Tämä menetelmä on parempi ennustamaan ovulaation kuin mittaamalla päivittäin pohjapinta ruumiinlämpö. On tärkeää, että yhdyntä tapahtuu oikeaan aikaan antaa sinulle parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi.

On mahdollista, että klomifeeni saattaa aiheuttaa sikiövaurioita, jos se otetaan jälkeen raskaaksi tuloa. Lopeta lääkkeen ja kerro heti lääkärille, jos uskot raskaaksi vielä ottaen clomiphene.

Oikea käyttö clomiphene

Tämä lääke voi aiheuttaa näön hämärtyminen, vaikeuksia käsittelyssä, tai muita muutoksia vision. Se voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta tai pyörrytystä. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole selväjärkinen tai nähdä hyvin. Jos nämä reaktiot ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Clomid

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Ovulaation clomiphene, HCG, Pregnyl, koriongonadotropiini (HCG), Ovidrel, Novarel

Naisten hedelmättömyys clomiphene, HCG, Pregnyl, koriongonadotropiini (HCG), Ovidrel, Novarel

Clomid Side Effects

Clomid (klomifeeni)

Oligospermiaa clomiphene, Serophene

Imetys Suppression clomiphene, Serophene