clindareach ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: aknen hoitoon käytettävät

Käyttää ClindaReach

Kemiallinen luokka: linkosamidi

Klindamysiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan tämän lääkkeen on alle 12-vuotiaiden kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan tämän lääkkeen käytöstä vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen ClindaReach

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät klindamysiini. Se ei voi olla nimenomaan ClindaReach. Lue huolellisesti.

Ennen kuin tätä lääkettä, pese tuhoalueilla lämpimällä vedellä ja saippualla, huuhtele hyvin, ja kuivaa.

Hakiessaan lääkettä, käytä riitä kattamaan kohdealue kevyesti. Sinun olisi sovellettava lääkkeen koko alueelle yleensä vaikuta akne, eikä vain näppylöitä itse. Tämä auttaa pitämään uusia näppylöitä puhkeaminen.

Sinun tulisi välttää pesemällä akne kärsineillä alueilla liian usein. Tämä saattaa kuivattaa ihoa ja tee akne pahempi. Peseminen miedolla, mieto saippua 2 tai 3 kertaa päivässä pitäisi riittää, jos sinulla on rasvainen iho. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Ajankohtaisia ​​klindamysiini ei paranna akne. Kuitenkin auttaa pitämään akne kurissa, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Voit joutua jatkaa lääkkeen käyttämisen päivittäin kuukausia tai jopa kauemmin joissakin tapauksissa. Jos lopetat hoidon liian aikaisin, oireet saattavat palata. On tärkeää, että et unohda yhtään annosta.

Potilaille käyttäen ajankohtainen vaahto muodossa klindamysiinin

Potilaille käyttäen ajankohtainen ratkaisu muodossa klindamysiinin

Potilaille käyttäen ajankohtainen suspension muodossa klindamysiinin

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö Klindamysiinin

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos akne ei parane noin 6 viikkoa, tai jos se on huonompi, kysy terveydenhuollon ammattilainen. Kuitenkin hoito akne voi kestää jopa 8 ja 12 viikkoa ennen täyttä paranemista voidaan havaita.

Jos lääkäri on määrännyt muuta lääkettä voidaan levitetään iholle yhdessä tätä lääkettä, se on parasta soveltaa niitä eri aikoina. Tämä voi auttaa pitämään ihon tulemasta liian ärtynyt. Lisäksi, jos lääkkeitä käytetään tai lähellä Samalla ne eivät toimi kunnolla.

Potilaille käyttäen ajankohtainen ratkaisu muodossa klindamysiinin

Joillakin potilailla, klindamysiini voi aiheuttaa ripulia.

Voit edelleen käyttää kosmetiikkaa (make-up), kun käytät tätä lääkettä akne. Kuitenkin on parasta käyttää vain “vesi-base” kosmetiikkaa. Lisäksi se ei kannata käyttää kosmetiikkaa liikaa tai liian usein. Ne voivat tehdä akne pahempi. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen ClindaReach

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

ClindaReach Side Effects

ClindaReach vanutupon (klindamysiini ajankohtainen)

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen, isotretinoiini, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen

Suunympäryksen Dermatitis metronidatsoli ajankohtainen, klindamysiini ajankohtainen, Metrogel, Akne Hoito, Cleocin T, bentsoyyliperoksidi ajankohtainen, Clindagel, MetroCream, Benzagel, Noritate, Triaz, akne-Clear

 tai mennä liittyä ClindaReach vanutupon tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.