clevidipine laskimoon

Terapeuttinen luokka: Verenpainelääkkeet

Käyttää clevidipine

Farmakologiset Luokka: kalsiuminestäjä

Kemiallinen luokka: Kalsiuminestäjät

Clevidipine on kalsiumkanavan salpaaja. Se toimii vaikuttamalla kalsiumin soluihin sydämen ja verisuonten. Tämän seurauksena, clevidipine rentouttaa verisuonia ja lisää verta ja happea sydämeen ja vähentää sen työmäärän.

clevidipine on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä clevidipine seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio clevidipine tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille clevidipine lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen clevidipine

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta clevidipine vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla clevidipine.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat clevidipine, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä clevidipine tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä clevidipine kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön clevidipine. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle clevidipine. clevidipine annetaan läpi neula sijoitettu johonkin suonissa.

Lääkäri vain antaa sinulle muutamia annoksia clevidipine kunnes tilasi paranee, ja sitten kytkeytyy toista lääkettä, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Oikea käyttö clevidipine

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, hydroklooritiatsidi, losartaani, furosemidi, atenololi, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartaani, enalapriili

Hypertensiivinen Emergency enalapriili, hydralazine, nifedipiini, labetalolin, kaptopriili, Vasotec, metyylidopa, Apresoline, Capoten, Aldomet, nitroprussidi, Trandate

 tai mennä liittyä clevidipine tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen clevidipine

clevidipine Side Effects

clevidipine