Cleocin lapsipotilailla suullinen

Pseudomembranoottista koliittia on raportoitu lähes kaikkien bakteerilääkkeiden, myös klindamysiinin, ja vaikeusaste voi vaihdella lievästä hengenvaaralliseen. Siksi on tärkeää ottaa tämä huomioon diagnosoitaessa potilaita, joilla esiintyy ripulia annon jälkeen antibioottien. Koska klindamysiini hoito on liittynyt vaikea koliitti, joka voi päättyä kohtalokkaasti, se olisi varattava vakavia infektioita, joissa vähemmän myrkyllisiä mikrobilääkkeiden ovat sopimattomia. Ripuli, koliitti, ja pseudomembranoottista koliittia on havaittu alkavan jopa useita viikkoja hoidon lopettamisen jälkeen klindamysiinille.

Clostridium difficile liittyvä ripuli (CDAD) on raportoitu lähes kaikkien bakteerilääkkeiden, myös klindamysiinin, ja vaikeusaste voi vaihdella lievästä ripulista hengenvaaralliseen koliittiin ja on havaittu alkavan yli 2 kuukauden kuluttua bakteerilääkkeen annosta. On tärkeää ottaa huomioon tämän diagnoosin potilailla, joilla esiintyy ripulia annon jälkeen antibioottien. Jos CDAD on vahvistettu tai epäillään antibioottihoito ei kohdistu Clostridium difficile saattaa joutua keskeyttämään. Koska klindamysiini hoito on liittynyt vaikea koliitti, joka voi päättyä kohtalokkaasti, se olisi varattava vakavia infektioita, joissa vähemmän myrkyllisiä mikrobilääkkeiden ovat sopimattomia.

Käyttää Cleocin Pediatric

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Kemiallinen luokka: linkosamidi

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Cleocin Pediatric

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä klindamysiinin lapsilla.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille klindamysiini ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin koliitti, mikä voi edellyttää varovaisuutta, jos potilas klindamysiini.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät klindamysiini. Se ei voi olla ominaisia ​​Cleocin Pediatric. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Ota kapseli lasillinen (8 unssia) vettä. Näin estetään ärsytystä ruokatorven (putken väliin kurkussa ja vatsassa).

Mittaa oraaliliuos oikein käyttämällä merkitty mittalusikan mukana pakkauksessa. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos käytössä on “STREP ” infektio, sinun tulisi pitää käyttää tätä lääkettä vähintään 10 päivää. Tämä on erityisen tärkeää” streptokokki “infektioita. Vakavia sydänongelmia voisi kehittyä myöhemmin, jos infektio ei ole selvitetty täysin. Lisäksi, jos lopetat lääkkeen ottamisen liian aikaisin, oireet saattavat palata.

Tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa kukin annos tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, tarkistaa lääkäriltä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö Klindamysiinin

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa tai lapsesi etenemistä hoidon jälkeen. Tämä on varmistaa, että infektio on selvitetty täysin, ja sallimaan lääkärille tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parane, tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Se voi tapahtua 2 kuukautta tai enemmän lopettamisen jälkeen lääkkeen käyttämisen. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Jos sinulla on kysyttävää tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai löysä nahka, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet, kun sinä tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Cleocin Pediatric

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion kutsutaan anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Cleocin Pediatric Side Effects

Cleocin Pediatric (klindamysiini)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Iho tai pehmytkudoksen infektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Sinuiitti prednisoni, siprofloksasiini, amoksisilliini, atsitromysiini, Augmentin, klindamysiini

Bakteerien Vaginitis metronidatsoli, klindamysiini, Cleocin, tinidatsolia