Clarinex reditabs

Terapeuttinen luokka: Hengitysteiden Agent

Käyttää Clarinex Reditabs

Farmakologiset Class: Antihistamiinilääkkeitä, Less väsyttämätön

Kemiallinen luokka: Piperidiini

Antihistamiinit toimivat estämällä aineen vaikutuksia, histamiinin on elimistön tuottama. Histamiini voi aiheuttaa kutinaa, aivastelu, nenän vuotaminen, ja vetiset silmät. Myös joissakin henkilöt histamiini voi sulkea keuhkoputkia (ilma kulkee keuhkojen) ja tehdä hengitys vaikeaa. Histamiini voi myös aiheuttaa joitakin henkilöitä on nokkosihottuma, joilla on vaikea kutinaa.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Clarinex Reditabs

Tämä lääke on testattu lapsilla 6 kuukauden ikäisiä ja vanhempia. Vuonna tehokkaina annoksina, lääke ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin se aikuisilla.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Desloratadiini on testattu potilaiden 65-vuotiailla ja sitä vanhemmilla eikä sitä ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla. Kuitenkin vanhemmat potilaat ovat todennäköisemmin on munuais- tai maksasairaus, joka voi tehdä niistä herkempiä vaikutuksia desloratadiinia. Lääkäri voi antaa sinulle eri desloratadiinin annosta, jos sinulla on munuais- tai maksasairaus.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät desloratadiinia. Se ei voi olla ominaisia ​​Clarinex Reditabs. Lue huolellisesti.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Potilaille annostellaan suun hajoavan tabletin muodossa tätä lääkettä

Potilaille käyttäen siirapin muodossa tätä lääkettä: Käytä kalibroitu mitta tiputin tai ruiskun mitata suoraan annoksen lapsellesi perustuu lääkärin ohjeita. Älä käytä säännöllisesti tl. Jos olet epävarma siitä, kuinka paljon siirappia antaa lapselle, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Oikea käyttö desloratadiinin

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla uneliaisuutta, huimausta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Varotoimet Vaikka käyttäminen Clarinex Reditabs

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Allerginen nuha prednisoni, prometatsiinia, Zyrtec, flutikasoni nenän, loratadiini, Flonase, Benadryl, montelukasti, setiritsiini, Singulair, triamcinolone nenän

Nokkosihottuma promethazine, Zyrtec, loratadiini, Benadryl, setiritsiini, Claritin, difenhydramiini, Phenergan, doxepin, feksofenadiini, Allegra, chlorpheniramine

 tai mennä liittyä Clarinex Reditabs tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Clarinex Reditabs Side Effects

Clarinex Reditabs (desloratadiini)