Clarinex-d 24 tuntia

Mikä on Clarinex-D 24 Hour?

Pseudoefedriini on turvotusta vähentävä joka kutistuu verisuonet nenäkäytävien. Verisuonten laajeneminen voi aiheuttaa nenän tukkoisuus (tukkoinen nenä).

Clarinex-D 24 Hour hoidetaan aivastelua, nenän vuotaminen tai tukkoisuus, kutina tai vetiset silmät, nokkosihottuma, ihottuma, kutina, ja muita oireita allergiat ja vilustuminen.

Clarinex-D 24 Hour on aikuisille ja lapsille, jotka ovat vähintään 12 vuotta vanhoja.

Tärkeää tietoa

Clarinex-D 24 Hour voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Älä käytä Clarinex-D 24 Hour jos olet käyttänyt MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini, ja toiset.

Sinun ei pitäisi käyttää Clarinex-D 24 Hour jos olet allerginen desloratadiinille tai pseudoefedriinin, tai jos

ahdaskulmaglaukooma

Ennen lääkkeen

vakava sydänsairaus

hallitsematon korkea verenpaine; tai

virtsarakon ahtauma tai muita virtsaaminen ongelmia.

Älä käytä Clarinex-D 24 Hour jos olet käyttänyt MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini, ja toiset.

Varmistaaksesi Clarinex-D 24 Hour on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

munuaissairaus

silmänpainetauti

sydänsairaus tai korkea verenpaine

diabetes

kilpirauhasen; tai

laajentuneen eturauhasen.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Clarinex-D 24 Hour vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta käyttäessäsi Clarinex-D 24 Hour.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Desloratadine ja pseudoefedriini voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Take Clarinex-D 24 Hour juuri sellaisena kuin se on lääkärin määräämä. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota Clarinex-D 24 Hour suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Yskää tai kylmä lääkettä otetaan yleensä vain lyhyen aikaa kunnes oireet selvittää.

Älä anna Clarinex-D 24 tunnin lapselle alle 12-vuotias. Kysy aina lääkärin ennen asian yskää tai kylmä lääkettä lapselle. Kuolema voi tapahtua väärinkäytöstä yskä ja kylmä lääkkeitä hyvin nuorilla lapsilla.

Älä murskata, pureskella tai katkaista laajennettu-release tabletti. Niele se kokonaisena.

Soita lääkärillesi, jos oireet eivät lievene 7 päivän jälkeen hoidon, tai jos on kuumetta päänsärky, yskä tai ihottumaa.

Jos tarvitset leikkausta tai lääketieteellisten kokeiden, kerro kirurgi tai lääkäri etuajassa, jos olet ottanut kylmä tai allergia lääkettä sisällä viime päivinä.

Miten minun pitäisi ottaa Clarinex-D 24 Hour?

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Koska kylmä tai allergia lääkettä otetaan tarpeen mukaan, et voi olla annostukseen. Jos lääkityksen säännöllisesti, ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Tämä lääkitystä voi aiheuttaa näön hämärtyminen tai heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan valppaana ja nähdä selvästi.

Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia tätä lääkitystä.

Kysy lääkäriltä tai apteekista ennen muuta kylmä, allergia tai Sleep Medicine. Antihistamiinit ja tukkoisuutta sisältyvät monissa yhdistelmä lääkkeitä. Ottaen tiettyjä tuotteita yhdessä voi aiheuttaa voit saada liikaa tietyn lääkkeen. Tarkista etiketti nähdä, jos lääke sisältää antihistamiinia tai decongestant.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Clarinex-D 24 tunnin: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Clarinex-D 24 Hour ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos olet

iskevät Sykkeiden tai tuulta rintaa

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä

takavarikkoa (vapinaan); tai

vakavia huimausta, ahdistuneisuus, levoton tunne, vapina tai hermostuneisuus.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Yhteinen Clarinex-D 24 Hour haittavaikutuksia voivat olla

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

heikkous, lievä huimaus

unihäiriöt (unettomuus); tai

Mitä pitäisi välttää?

suun kuivuminen, nenän tai kurkun.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Clarinex-D 24 Hour sivuvaikutuksia

Kun Clarinex-D 24 Hour muiden lääkkeiden kanssa, jotka aiheuttaa väsymystä tai hidastaa hengitys voi pahentaa näitä vaikutuksia. Kysy lääkäriltä ennen Clarinex-D 24 Hour unilääke, huumausaineiden kipua lääketieteen, lihas relaxer, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Clarinex-D 24 Hour, erityisesti

ketokonatsoli

reserpiini

antibiootti – atsitromysiiniä (Zithromax, Z-Pak), erytromysiini; tai

sydämen tai verenpaineen lääkitys – digoksiini, digitalis, metyylidopa.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa desloratadiini ja pseudoefedriini, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

3.01.2013-12-03, 10:00:52.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Allerginen nuha prednisoni, prometatsiinia, Zyrtec, flutikasoni nenän, loratadiini, Flonase, Benadryl, montelukasti, setiritsiini, Singulair, triamcinolone, Claritin, deksametasoni, difenhydramiini, metyyliprednisoloni, Phenergan, Nasonex, feksofenadiini, budesonidi nenän, Allegra, Decadron, chlorpheniramine, Medrol Dosepak , atselastiinilla nenän

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Clarinex-D 24 Hour?

Clarinex-D 24 Hour (desloratadiini / pseudoefedriini)