cis-MDP

Terapeuttinen luokka: Diagnostic Agent, Radioaktiivisia Imaging

Käyttää CIS-MDP

Teknetium Tc 99m medronate injektio on radiofarmaseuttinen. Radiofarmaseuttisia ovat radioaktiivisia aineita, joita voidaan käyttää löytämään ja tiettyjen sairauksien tai tutkia toimintaa kehon elimiä.

Teknetium Tc 99m medronate injektiota käytetään auttaa lääkäriä nähdä kuvan luita auttaa diagnosoimaan luuston ongelmia.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin kanssa erikoiskoulutusta isotooppitutkimuksissa.

Päättäessään käyttää diagnostista testiä, kaikki mahdolliset testi on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Myös muut asiat voivat vaikuttaa testituloksiin. Tässä testissä seuraavaa tulisi harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille teknetium Tc 99m medronate injektio lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille teknetium Tc 99m medronate injektion geriatrisen potilailla. Kuitenkin kuvan laatu luukuvaus voi vaikuttaa vanhuuden.

Ennen CIS-MDP

Tutkimukset naisilla imettävät ovat osoittaneet haitallisia lapsen vaikutuksia. Vaihtoehtona tälle lääkitystä tulisi määrätä tai lopeta imetyksen aikana lääkkeen käyttämisen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöön tämän diagnostisen testin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät teknetium tc 99m medronate. Se ei voi olla spesifinen CIS-MDP. Lue huolellisesti.

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon ennen kuin olet luukuvaus.

Sinun täytyy virtsata heti ja niin usein kuin mahdollista 4-6 tunnin saatuaan tätä lääkettä. Juo runsaasti nesteitä ennen ja jälkeen saat lääkettä niin ohitat enemmän virtsaa.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi jatkaa sen käyttöä.

Vaikka lääkkeen käyttöä, et voi altistua säteilylle. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä (esim aivojen kuvantaminen tai skannaus) voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö teknetium tc 99m medronate

Varotoimet Vaikka käyttäminen CIS-MDP

CIS-MDP Side Effects