cinqair

Yleisnimi: reslizumab; Hyväksymispäivä: 23 maaliskuu 2016; Yritys: Teva Pharmaceutical Industries Ltd.

Hoito: Vaikea astma

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on hyväksynyt Cinqair (reslizumab) Injection, interleukiini 5 antagonisti monoklonaalinen vasta-aine (IgG4 kappa) tarkoitettu lisäosa ylläpito potilaiden hoitoon, joilla on vaikea astma 18 vuotta ja vanhemmat, ja jossa eosinofiilinen fenotyyppi .

Lue tämä Potilastiedot ennen hoidon aloittamista, ja joka kerta kun hoidon takia. Ei voi olla uutta tietoa. Nämä tiedot eivät ota paikka puhua terveydenhuollon tarjoaja sairauksista tai hoitoa.

Cinqair voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, mukaan lukien; Vakavat allergiset reaktiot (anafylaksia). Vakavat allergiset reaktiot voivat tapahtua heti saat Cinqair infuusiona. Nämä reaktiot voivat aiheuttaa kuoleman. Allergiset reaktiot eivät aina tapahdu heti. Terveydenhuollon tarjoaja katselee ja aikana ja sen jälkeen saat hoitoa merkkejä reaktion. Kerro terveydenhuollon tarjoaja heti, jos sinulla on jokin seuraavista oireista, jotka saattavat liittyä allergisen reaktion

Cinqair on reseptilääke käytetään yhdessä muiden astmalääkkeiden ylläpitämiseksi astman vuotiaalla henkilöllä 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille, joiden astma ei hallita nykyistä astmalääkkeiden. Kun lisätään muita astmalääkkeitä, Cinqair auttaa estämään vakavia astmakohtauksia (pahenemisvaiheita) ja voi parantaa hengitys .; Lääkkeiden, kuten Cinqair veren eosinofiilit. Eosinofiilit ovat eräänlainen valkosolujen, jotka saattavat edistää astman.

Ei tiedetä, jos Cinqair on turvallinen ja tehokas lapsilla alle 18-vuotiaille lapsille.

Eivät saa Cinqair jos olet allerginen reslizumab tai jollekin muulle. Katso lopussa tämän pakkausselosteen täydellinen luettelo ainesosista.

Ennen kuin saivat Cinqair, kerro terveydenhuollon tarjoaja kaikki sairauksia, mukaan lukien, jos

Kerro terveydenhuollon tarjoaja kaikista lääkkeistä otat, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja ja luontaistuotteita.

Älä lopeta muiden astmalääkkeiden ellei terveydenhuollon palveluntarjoajat käskee.

Cinqair voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, mukaan lukien

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat kurkkukipu.

Nämä eivät ole kaikkia mahdollisia sivuvaikutuksia. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088.

Lääkkeet ovat joskus määrätty muihin tarkoituksiin kuin lueteltu pakkausselosteessa. Älä käytä tätä lääkettä varten tila, johon sitä ei ole määrätty. Voit kysyä apteekista tai muulta terveydenhuollon ammattilaiselta tietoa, joka on kirjoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Vaikuttava aine: reslizumab

Apuaineita: natriumasetaatti, etikkahappo, sakkaroosin