choletec

Terapeuttinen luokka: Diagnostic Agent, Radioaktiivisia Imaging

Käyttää Choletec

Teknetium Tc 99m mebrofenin injektiota käytetään auttaa lääkäriä nähdä kuvan maksan, sappirakon ja sappiteiden, kuinka hyvin ne toimivat.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin kanssa erikoiskoulutusta isotooppitutkimuksissa.

Päättäessään käyttää diagnostista testiä, kaikki mahdolliset testi on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Myös muut asiat voivat vaikuttaa testituloksiin. Tässä testissä seuraavaa tulisi harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille teknetium Tc 99m mebrofenin injektio lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille teknetium Tc 99m mebrofenin injektion geriatrisen potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Choletec

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöön tämän diagnostisen testin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi laitetaan suoneen.

On parasta tämän lääkkeen ilman ruokaa, vähintään 4 tuntia ennen tai jälkeen aterian.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, kasvojen, kielen ja nielun, hengitysvaikeuksia tai rintakipua jälkeen saat pistoksen.

Sinut altistuu säteilylle, kun lääkkeen. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Diagnoosi ja tutkiminen glukagonin, mannitoli, arginiini, L-arginiini, Lexiscan, GlucaGen, Thyrogen, Aplisol, Tubersol, inuliini, regadenosonia, Gastrografin, Lipiodol Ultra-Fluide, diatrizoate, Lipiodol gadobutroli, Provocholine, Metopirone, tuberkuliini puhdistettu proteiini johdannainen, Amyvid , Cardiolite, indosyaniinivihreä, metakoliini, HICON, natriumjodidia-i-131

Oikea käyttö Choletec

 tai mennä liittyä Choletec tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Choletec

Choletec Side Effects

Choletec (mebrofenin)