cholecystographic agentti (suun kautta) ennen

allergiat

pediatrinen

Päättäessään saada diagnostinen testi, riskit ottaen testi on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Näissä kokeissa, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä cholecystographic aineiden lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, joissa käytetään iopanoic happoa lapsilla eivät ole osoittaneet, että nämä aineet aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin he aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä cholecystographic aineiden vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, nämä aineet ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Tutkimukset vaikutuksista raskauden aikana ei ole tehty ihmisillä mitään näistä aineista. Eläinkokeissa on tehty vain iocetamic happo, jota ei ole osoitettu aiheuttavan sikiövaurioita tai muita ongelmia. Kuitenkin harvoin, muut röntgenpositiivinen jotka sisältävät jodia ovat aiheuttaneet kilpirauhasen vajaatoiminta (kilpirauhasen) vauvan kun sitä annetaan raskauden loppuvaiheessa. Myös röntgenkuvat vatsan yleensä ei suositella raskauden aikana. Näin vältetään altistaa sikiön säteilylle. Varmista, että olet keskustellut asiasta lääkärin kanssa.

geriatrinen

Iocetamic happo, iopanoic happo, ja tyropanoate erittyä maitoon, ja muut aineet voivat kulkeutua äidinmaitoon myös. Nämä röntgenpositiivinen aineita ei ole raportoitu aiheuttavan ongelmia imeväiset.

raskaus

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Muut sairaudet

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön diagnostisten testien tässä luokassa. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti