chlorostat

Käyttää Chlorostat

Terapeuttinen luokka: Antibakteerinen puhdistusaine

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Koska klooriheksidiinin mahdollisuudet aiheuttaa liiallista ihon ärsytystä ja riski kasvoi imeytymistä ihon läpi, käyttää alle 2 kuukauden iästä ei suositella.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille klooriheksidiinin iäkkäillä potilailla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Ennen Chlorostat

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät klooriheksidiinin. Se ei voi olla nimenomaan Chlorostat. Lue huolellisesti.

Osa klooriheksidiinin tuotteiden käytetään sairaalassa asetus. Lääke otetaan käyttöön hoitajan tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen.

Voit ohjata käyttämään tätä lääkettä kotona. On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi ärsyttää ihoa.

Erilaisia ​​lääkettä käytetään eri tavoin. Varmista, että ymmärrät ohjeet tuotteen jota annetaan ennen käyttöä. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Noudata lääkärisi ohjeita siitä, miten puhdistaa ja hoitaa ihoa ennen ja jälkeen käyttää tätä lääkettä. Varmista, että ymmärrät kaikki suuntiin, ja kysyä jos löydät jotain ei ole selvä.

Klooriheksidiini tulee käyttää vain iholla. Älä niele sitä tai saada sen silmät, korvat, suu, tai nenä. Älä käytä sitä sukuelinten alueella (sukupuolielimet) tai peräaukon alueella. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Chloraprep® ja Hibistat® tuotteet sisältävät suuria määriä alkoholia (70%) ja ne ovat helposti syttyviä. Älä säilytä niitä lähellä liekki, lämmitin, tai sähkölaitetta.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos ihon ongelma pahenee. Soita lääkärillesi, jos sinulla on ihon ärsytystä, joka ei mene pois, kuten punoitusta, kutinaa tai polttava alueella, jossa olet käyttänyt tätä lääkettä.

Tätä lääkettä ei käytetä pitkään aikaan suurilla alueilla elimistöön. Noudata lääkärisi ohjeita siitä, miten pitkään tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia ja pysyviä vammoja, kun se asetetaan silmät, korvat, tai suuhun. Noudata huolellisesti kaikkia ohjeita ennen lääkkeen käyttöä estämään vakavia sivuvaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa ruskea tahra vaatteisiin kun klooria on myös läsnä. Nämä tahrat ei voi poistaa säännöllisesti pesemällä. Käytä ainoastaan ​​ei-klooria tuotteita pestä tai valkaisuaine kankaat alttiina tälle lääkkeelle. Jos lääke on ohjeet pakkauksessa noin pesun kankaat, noudata niitä huolellisesti.

Oikea käyttö klooriheksidiinin

Chloraprep® ja Hibistat® tuotteet sisältävät suuria määriä alkoholia (70%) ja ne ovat helposti syttyviä. Älä käytä niitä tai tallentaa ne lähelle liekki, lämmitin, tai sähkölaitetta. Älä käytä lääkettä, kun olet tupakointi. Levitä lääkettä on hyvä ilmanvaihto.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Varotoimet Vaikka käyttäminen Chlorostat

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

 tai mennä liittyä Chlorostat tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Chlorostat Side Effects

Chlorostat (klooriheksidiini ajankohtainen)