chloraseptic

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Käyttää Chloraseptic

Tätä lääkettä saa ilman reseptiä, mutta lääkäri voi olla erityisiä ohjeita asianmukaisesta käytöstä ja annoksen oman lääketieteellinen ongelma.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille fenolia lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla alle 3-vuotiaille.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille fenolia geriatrisen potilailla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Ennen Chloraseptic

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät fenolia. Se ei voi olla nimenomaan Chloraseptic. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä lääkettä enemmän, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pitempään kuin suunnattu. Muuten voi lisätä mahdollisuus imeytyvät elimistöön ja haittavaikutusten riski.

Tätä lääkettä tulee käyttää vain ongelmien hoitoa lääkärin tai luetellut edellytykset paketin suuntiin. Tarkista lääkäriltä ennen sen käyttämistä muita ongelmia, varsinkin jos luulet, että infektio voi olla läsnä.

Varo saada mitään tätä lääkettä silmiisi, koska se voi aiheuttaa vakavia silmä-ärsytystä. Jos jokin lääke ei saa silmiin, pese se vedellä ja tarkistaa lääkäriltä heti. Myös olla hyvin varovainen hengittämästä (hengittää) lääke.

Käyttää

Älä käytä tätä lääkettä yli 2 päivää ilman tarkkailun ensin lääkärin kanssa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos tila ei parane 7 vuorokauden kuluessa tai jos siitä tulee huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Ruiskutuksen jälkeen tätä lääkettä suuhun tai kurkkuun lapsesi, katsella lapsi huolellisesti varmistaa, että hän ei saa mitään lääkettä tulee hänen silmänsä tai hän ei hengitä spray.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet hengitysvaikeudet, kuume, ihottuma, tai paheneminen kipua, punoitusta, turvotusta tai ärsytystä tai suun ympärillä.

Soita heti lääkärille jos alkaa olla vaikea kurkkukipu tai kurkkukipu, jota esiintyy korkea kuume, päänsärky, pahoinvointi tai oksentelu. Nämä ehkä merkkejä infektiosta.

Oikea käyttö fenolia

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Varotoimet Vaikka käyttäminen Chloraseptic

Tonsilliitti / faryngiitti amoksisilliini, atsitromysiini, Zithromax, kefdiniiriksi, klaritromysiini, kefuroksiimi, Ceftin, Omnicef, Biaxin, Amoxil, penisilliini v kaliumia

Kurkkukipu bentsokaiini ajankohtainen, mentoli ajankohtainen, fenoli ajankohtainen, Cepacol kurkkukipu, Hurricaine, Chloraseptic kurkkukipu imeskelytabletteja, bentsokaiini / dekstrometorfaania, Cepacol Dual Relief kurkkukipu, Alka-Seltzer Plus Kylmä Formula Sparkling Original poretabletit, Halls Mentho-Lyptus Drops

Chloraseptic Side Effects

Chloraseptic kurkkukipu Spray (fenoli ajankohtainen)