Childhood Syövät

Syöpä diagnoosi on, että se häiritsee missä iässä tahansa, mutta erityisesti silloin, kun potilas on lapsi. On luonnollista on paljon kysymyksiä, kuten kuka pitäisi kohdella lastani? Voiko lapseni tulla terveeksi? Mitä tämä kaikki tarkoittaa perheellemme? Ei kaikki kysymykset on vastauksia, mutta tietoa ja resursseja tällä sivulla antaa lähtökohdan Ymmärtäminen perusteet lapsuusajan syöpä.

Käytännön tietoa hoidon, selviytyminen ja tukea, terveysasiat, ja enemmän. Katso !

Lasten syöpien ei aina kohdella kuin aikuinen syöpiä. Pediatric onkologia on lääketieteellinen erikoisuus keskittyy hoitamaan lapsia, joilla on syöpä. On tärkeää tietää, että tämä osaaminen on olemassa ja että on olemassa tehokkaita hoitoja moniin lasten syöpien.

Lapset, joilla on syöpä usein käsitellään lasten syöpä keskus, joka on sairaalassa tai yksikkö sairaalassa, joka on erikoistunut hoitoon lasten syövän. Useimmat lasten syöpä keskuksia hoitaa potilaita jopa ikä 20.

Lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset näissä keskuksissa erikoiskoulutusta ja asiantuntemusta antamaan täydellisen hoidon lapsille. Erikoisasiantuntijoita lasten syöpä keskus kuuluu todennäköisesti perusterveydenhuollon lääkärit, lapsipotilailla onkologian / veritautilääkärit, lapsipotilailla kirurgiset asiantuntijoita, säteily onkologit, kuntoutus asiantuntijoita, lasten sairaanhoitaja asiantuntijoita, sosiaalityöntekijöitä ja psykologeja. Näissä keskuksissa, kliiniset kokeet ovat saatavilla useimmissa syöpien joka esiintyy lapsilla, ja mahdollisuus osallistua oikeudenkäyntiin tarjotaan monille potilaille.

National Institutes of Health Clinical Center Bethesda, Maryland, n Pediatric Syöpätautien Branch välittää lasten syövän. Terveysalan ammattilaiset ja tutkijat harjoittaa translaatiotutkimusta joka ulottuu perustutkimuksesta kliinisiin tutkimuksiin tulosten parantamiseksi lasten ja nuorten aikuisten syöpää ja geneettisiä kasvainalttius oireyhtymät.

On olemassa monenlaisia ​​syövän hoitoon. Tyypit hoitoa, että lapsi on syöpä saa riippuu syöpätyyppi ja miten kehittynyt se on. Yhteinen hoidot ovat: leikkaus, kemoterapia, sädehoito, immuunihoito, ja kantasolusiirron. Lisätietoja näistä ja muista hoitojen meidän hoitomuotojen osassa.

N lapsipotilaiden hoitoon syövän yhteenvetoja selittää hoitovaihtoehtoja kaikki lasten syövistä. Yhteenvedot myös tiedot diagnosoimiseksi ja lavastus syöpä.

Ennen uutta hoitoa voidaan laajalti potilaiden saataville, sitä on tutkittu kliinisissä tutkimuksissa (tutkimuksia) ja todettu turvalliseksi ja tehokkaaksi sairauden hoitoon. Kliiniset tutkimukset lapsille ja nuorille, joilla on syöpä on yleensä suunniteltu vertaamaan mahdollisesti paremmin hoidon hoito, joka on tällä hetkellä hyväksytty vakiona. Useimmat edistymisestä tunnistamisessa parantava hoitoja lasten syöpien on saavutettu kliinisissä tutkimuksissa.

Sivustomme on tietoa siitä, miten kliinisistä tutkimuksista työtä. Tiedot asiantuntijoita, jotka henkilökunnan Cancer tietopalvelu voi vastata kysymyksiin prosessi ja auttaa tunnistamaan Meneillään olevissa kliinisissä tutkimuksissa lasten syövän.

Lapset kohtaavat ainutlaatuinen kysymyksiä aikana hoitoa syöpään, valmistumisen jälkeen hoitoa, ja sillä eloonjääneet syövän. Esimerkiksi ne voivat saada voimakkaampi hoitoja, syövän ja sen hoitojen on erilaisia ​​vaikutuksia kasvava elimissä kuin aikuisten elimiä, ja ne voivat vastata eri tavoin lääkkeiden oireiden aikuisilla. Lisätietoja, katso Pediatric tukihoitoon yhteenveto.

Kaikki syövän sairastaneet voivat kehittyä terveysongelmia kuukausia tai vuosia syövän hoitoon, joka tunnetaan myöhään vaikutuksia. Lapsuuden syövän sairastaneet, myöhäinen vaikutukset ovat erityisen huolestuttavia, koska ne voivat kestää vuosia. Oppia tekijöitä, jotka voivat osaltaan myöhään vaikutuksia (sekä fyysistä ja henkistä), erityyppiset, joita esiintyy, ja miten hallita niitä, katso Late Effects of Treatment for Childhood Cancer yhteenveto.

Meidän Selviytyminen Cancer osassa neuvotaan, miten sopeutua syöpädiagnoosin perheessä ja ryhtymään käytännön toimiin hoitaa monia huolenaiheita.

Yhdysvalloissa vuonna 2015 arviolta 10380 uutta syöpätapausta diagnosoidaan lapsilla syntymästä 14 vuotta, ja yli 1000 lasta kuolee tautiin. Vaikka lasten syöpä kuolleisuus on vähentynyt lähes 70 prosenttia viimeisten neljän vuosikymmenen ajan, syöpä on edelleen yleisin kuolinsyy taudeilta lasten keskuudessa. Tärkeimmät syöpätyypit lasten iät 0 to14 vuotta ovat akuutti lymfaattinen leukemia (ALL), aivoihin ja muihin keskushermoston (CNS) kasvaimia, ja neuroblastooma, joiden odotetaan osuus on yli puolet uusista tapauksista vuonna 2015.

Syyt useimpien lasten syöpien ei tunneta. Noin 5 prosenttia kaikista syövistä lasten johtuvat perinnöllinen mutaatio (geneettinen mutaatio, joka voidaan siirtää vanhemmilta lapsille).

Useimmat syövät lapsilla, kuten ne aikuisilla, ajatellaan kehittää seurauksena mutaatioita geeneissä, jotka johtavat hallitsemattomaan solujen kasvua ja lopulta syöpä. Aikuisilla nämä geenimutaatioita heijastavat kumulatiiviset vaikutukset ikääntymisen ja pitkäaikainen altistuminen syöpää aiheuttavia aineita. Kuitenkin tunnistamaan mahdolliset ympäristö- syiden lapsuusajan syöpä on ollut vaikeaa, osittain siksi syöpä lapsilla on harvinainen ja osittain, koska on vaikea määrittää, mitä lapset ovat saattaneet altistua aikaisin niiden kehittämiseen. Lisätietoja mahdollisista syistä syövän lapsilla on saatavilla tietoisku, Cancer lapsilla ja nuorilla.

 tukee laajan tutkimuksen ymmärtää paremmin syitä, biologia, ja kuviot lapsuuden syöpien ja tunnistamaan parhaita tapoja menestyksellisesti hoitaa lapsia, joilla on syöpä. Yhteydessä kliinisissä tutkimuksissa, tutkijat hoitoon ja oppimista nuorten syöpäpotilaiden. Tutkijat ovat myös seuraavat lapsuuden syövän sairastaneet oppia terveyttä ja muita asioita he voivat kohdata seurauksena niiden syövän hoitoon. Saat lisätietoja, katso lasten syöpien Research.