Childhood Cancer Survivor Study: yleiskatsaus

Tammikuussa 2014 on arvioitu, että on olemassa 14,5 miljoonaa syövän sairastaneet Yhdysvalloissa. Vuodesta 2011 alkaen vähintään 388501 jälkeenjääneen ensin diagnosoitu, kun he olivat alle 21 edistysaskeleet syövän hoidossa tarkoita, että nykyään yli 80 prosenttia lapsista diagnosoitu syöpä ovat elossa vähintään viisi vuotta diagnoosin jälkeen. Monet viime kädessä pidetään kovettunut. Tämän seurauksena kiinnostus kasvaa pitkällä aikavälillä terveyteen jälkeenjääneen.

Terveysongelmia, jotka kehittävät vuotta myöhemmin seurauksena syövän hoitoon tunnetaan myöhään vaikutuksia. (Lisätietoja katso Late Effects of Hoito Childhood Cancer.) Lapsuuden Cancer Survivor Study (CCSS), rahoittaa National Cancer Institute ja muut organisaatiot, aloitettiin vuonna 1994 paremmin ymmärtää näitä myöhään vaikutuksia, lisäävät eloonjäämistä, ja minimoida haitallisia terveysvaikutuksia. Greg Armstrong, M. D., M.S.C.E., St. Jude Lasten Research Hospital Memphis, Tenn., On pripal tutkija tähän tutkimukseen. Luettelo osallistuvista tutkimuskeskukset löytyvät CCSS verkkosivuilla.

Alunperin lapsuusiän syövän sairastaneet diagnosoitu vuosien 1970 ja 1986 tunnistettiin tämän pitkäaikaisen, retrospektiivinen kohorttitutkimus osallistumasta keskukset Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Yli 14000 eloonjääneet kartoitettu ja seurasi pitkäaikaista terveydentilaan. Lisäksi noin 4000 niiden sisarukset otettiin palvelukseen vertailukohtia. Koska merkittäviä muutoksia terapiassa lasten syövän yli viimeisten 30 vuoden aikana, toinen ryhmä on noin 10000 eloonjääneiden diagnosoitu vuosien 1987 ja 1999 noin 1000 niiden sisarukset olivat myös värvättiin tutkimusta.

Tutkijat keräsi tietoja eloonjääneiden potilastiedot on mekaanisesti altistumisesta että mukana leikkaus, sädehoito, kemoterapia tai yhdistelmä hoitoja.

CCSS on erinomainen resurssi kehittämiseen, testaamiseen ja levittäminen toimintastrategioita. Useat satunnaistetussa interventiotutkimuksissa keskuudessa korkean riskin lapsuusiän syöpä perhe populaatiot ovat täyttyneet (esimerkiksi tutkimuksia rintasyöpäseulonnan, sydän- seulonta, ja tupakoinnin lopettaminen). CCSS perustuva tutkimus edellyttäen perustan kaikille näistä tutkimuksista. Interventio Tutkimus on edelleen käynnissä suojakerroin keskuudessa henkiin altteimpia säteilyyn liittyvän ihosyöpä, ja toinen interventio vähentää lihavuutta eloonjääneitä akuutti lymfaattinen leukemia on hiljattain aloitettu.

Tutkijat, jotka ovat tutkineet CCSS tiedot ovat toistaiseksi tunnistettu useita mahdollisia myöhään vaikutuksia, kuten ennenaikaisen menopaussin, aivohalvaus, ja toinen syöpiä. Childhood syövän sairastaneet pitäisi päästä lähelle pitkän aikavälin seurannassa lääkäreiltä, ​​jotka tietävät tällaisia ​​komplikaatioita, sanovat asiantuntijat. Tämän kysymyksen, Lasten Oncology Group (COG) on laatinut resurssin lääkäreille nimeltään “Long-Term Follow-Up Ohjeet Survivors of Childhood, Adolescent, ja Young Adult Syövät”.

Alla on lueteltu linkit julkaisujen abstrakteja ja artikkeleita vain joitakin viimeisimmät tutkimukset, jotka on julkaistu tietojen avulla CCSS. Kattava luettelo löytyy CCSS päällä.