Childhood Astrocytoma Hoito

Astrocytomas ovat kasvaimia, jotka alkavat tähtimäinen aivosolujen kutsutaan astrosyytit. Astrosyyttien on eräänlainen glial cell. Gliasoluja pidä hermosoluja paikallaan, tuoda ruokaa ja happea heille ja auttavat suojaamaan niitä sairaus, kuten infektio. Gliooma ovat kasvaimia, jotka muodostavat gliasoluista. Astrosytooman on eräänlainen gliooma.

Astrosytooman on yleisin gliooma diagnosoidaan lapsilla. Se voi muodostaa missä tahansa keskushermostoon (aivot ja selkäydin).

Tämä yhteenveto on noin hoitoon kasvaimia, jotka alkavat astrosyytit aivoissa (ensisijainen aivokasvaimia). Metastasoitunut aivokasvaimia muodostuvat syöpäsolut alkavat muualla kehon ja levitä aivoihin .; Metastaattisen aivokasvaimia ei käsitellä tässä.

Aivokasvaimia voi esiintyä sekä lapsilla että aikuisilla. Kuitenkin hoito lapsille voi olla erilainen kuin hoitoon aikuisilla. Katso seuraavat tiivistelmät lisätietoja muun tyyppisiä aivokasvainten lapsilla ja aikuisilla

Hyvänlaatuiset aivokasvaimet kasvaa ja paina lähellä aivojen alueilla. Ne harvoin levitä muihin kudoksiin. Pahanlaatuisen aivokasvaimen ovat todennäköisesti kasvaa nopeasti ja levitä muihin aivokudokseen. Kun kasvain kasvaa tai painaa alue aivoissa, se saattaa lopettaa että osa aivoista toimimasta niin kuin sen pitäisi. Sekä hyvän- että pahanlaatuisia aivokasvaimia voi aiheuttaa oireita, ja lähes kaikki tarvitsevat hoitoa.

Astrocytomas ovat yleisimpiä näistä osista keskushermoston (CNS)

Kaikki, mikä lisää riskiä saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että saat syövän; joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että et saa syöpää. Keskustele lapsesi lääkäriin, jos luulet lapsesi voi olla vaarassa. Mahdollisia riskitekijöitä astrosytooma sisältävät

Ottaa NF1 voi lisätä lapsen riskiä tietyn kasvaimen tyyppi nimeltään visuaalinen polku gliooma. Nämä kasvaimet eivät yleensä aiheuta oireita. Lasten kanssa NF1, jotka kehittävät visuaalisen koulutusjakson gliooma ei ehkä tarvitse hoitoa kasvaimen ellei merkkejä tai oireita, kuten näköhäiriöitä, rikotaan tai kasvain kasvaa.

Merkit ja oireet riippuvat seuraavalla

Jotkut kasvaimet eivät aiheuta merkkejä tai oireita. Merkit ja oireet voivat johtua lapsuuden astrocytomas tai muita ehtoja. Tarkista lapsesi lääkäriin, jos lapsella on jokin seuraavista

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Jos lääkärit usko, että voi olla astrosytooma, biopsia voidaan tehdä poistamaan näytteen kudosta .; Kasvaimia aivoissa, osa kallo on poistetaan ja neula käytetään poistamaan kudosta. Joskus, neula ohjataan tietokoneella. Patologi näkemyksiä kudos mikroskoopilla etsiä syöpäsoluja. Jos syöpä soluja löytyy, lääkäri voi poistaa niin paljon kasvain kuin se on turvallisesti mahdollista saman leikkauksen. Koska se voi olla vaikea erottaa toisistaan ​​erityyppisiä aivokasvaimia, haluat ehkä olla lapsen kudosnäyte tarkastaa patologi perehtyneen diagnosoinnissa aivokasvaimia.

Seuraava testi voidaan tehdä kudos, joka poistettiin

Joskus kasvain muodossa paikassa, joka tekee niistä vaikeasti poistettavia. Jos poistaminen kasvain voi aiheuttaa vakavia fyysisiä, emotionaalisia, tai oppimisen ongelmia, koepala on tehty ja enemmän hoitoa annetaan jälkeen koepala.

Lapset, joilla on NF1 välttämättä tarvitse koepala tai leikkaus poistaa kasvain.

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat seuraavista

Toistuvat astrosytoomassa, ennusteen ja hoidon riippuu siitä, kuinka paljon aikaa kulunut aika hoidon päättyi, kun astrosytooma uusiutui.

Välivarastointi on prosessi, jota käytetään selvittää, kuinka paljon syöpä on ja jos syöpä on levinnyt. On tärkeää tietää vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa.

Ei ole olemassa standardia lavastus järjestelmää lapsuuden astrosytooman. Hoito perustuu seuraaviin

Arvosana kasvain kuvataan epänormaalit syöpäsoluissa katsoa mikroskoopilla ja kuinka nopeasti kasvain todennäköisesti kasvaa ja levitä.

Seuraavat asteet käytetään

Heikompilaatuinen astrocytomas ovat hidaskasvuisia ja harvoin levitä muihin osiin aivojen ja selkäytimen tai muita kehon osia. Heikompilaatuisen astrocytomas voi olla joko

On olemassa monenlaisia ​​huonolaatuisen astrocytomas. Useita huonolaatuisen astrocytomas käsitellään tässä tiivistelmässä

Lapset, joilla on neurofibromatoosi 1 voi olla useampi kuin yksi heikompilaatuisen kasvain aivoissa.

Korkeatasoinen astrocytomas ovat nopeasti kasvava ja leviävät usein aivoissa ja selkäytimessä. Laadukas astrocytomas voi olla joko

Childhood astrocytomas eivät yleensä leviä muihin kehon osiin.

MRI (magnetic resonance imaging) tehdään ensimmäisinä päivinä leikkauksen jälkeen. Tämä on selvittää kuinka paljon kasvain, jos sellainen on, on edelleen leikkauksen jälkeen ja suunnitella jatkokäsittelyyn.

Toistuva lapsuuden astrosytooman on astrosytooma, joka on uusiutunut (palannut), kun se on käsitelty. Syöpä voi tulla takaisin samaan paikkaan kuin ensimmäinen kasvain tai muualla kehossa. Korkeatasoinen astrocytomas usein toistuvat 3 vuoden kuluessa.

Erityyppiset hoito ovat saatavilla lapsille astrocytomas. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut testataan parhaillaan kliinisissä kokeissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin tavallinen hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa.

Koska syöpä on lapsilla harvinainen, osallistuu kliiniseen tutkimukseen tulee harkita. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Hoito valvoo pediatrinen onkologi, lääkäri, joka on erikoistunut hoitoon lasten syövän. Pediatrinen onkologi toimii muiden terveydenhuollon tarjoajat, jotka ovat asiantuntijoita hoitoon lasten aivokasvainten ja jotka ovat erikoistuneet tiettyihin lääketieteen aloilla. Näitä voivat olla esimerkiksi seuraavat asiantuntijat

Merkkien tai oireiden aiheuttama kasvain voi alkaa ennen diagnoosia. Näitä merkkejä tai oireita voi jatkua kuukausia tai vuosia. On tärkeää keskustella lapsesi lääkäreiden merkkejä tai oireita aiheuttama kasvain, joka voi jatkua hoidon jälkeen.

Sivuvaikutuksia syövän hoidossa, joka aloittaa hoidon aikana tai jälkeen ja jatkaa kuukausia tai vuosia kutsutaan myöhässä vaikutuksia. Late vaikutuksia syövän hoidossa voi sisältyä seuraavia

Jotkut myöhään vaikutuksia voidaan käsitellä tai ohjata. On tärkeää keskustella lapsen lääkäreiden vaikutuksista syövän hoito voi olla lapselle. (Katso yhteenveto Late Effects of Treatment for Childhood Cancer)

Leikkaus käytetään diagnosoida ja hoitaa lapsuusiän astrosytooma kuten käsitellään Yleistä osa tämän yhteenvedon. Jos syöpäsolut jäädä leikkauksen jälkeen, jatkokäsittelyä riippuu

Vaikka lääkäri poistaa kaikki syöpä, joka voidaan nähdä, kun leikkaus, jotkut potilaat voidaan antaa kemoterapiaa tai sädehoitoa leikkauksen jälkeen tappaa kaikki syöpäsolut, jotka jäävät. Hoito annetaan leikkauksen jälkeen, pienentää riskiä, ​​että syöpä tulee takaisin, kutsutaan adjuvanttihoito.

Havainto on tiiviisti potilaan tila ilman mitään hoitoa ennen merkkejä tai oireet näkyvät tai muutosta. Havainto käytetään usein potilaille, joilla on neurofibromatosis type1 tai kasvain, joka ei kasva ja leviämistä.

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa

Ulkoista sädehoitoa hoidetaan astrosytooman lapsilla. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu kasvaimen tyypistä ja kun kasvain muodostuu aivojen tai selkäytimen.

Sädehoitoa aivoihin voi vaikuttaa kasvuun ja kehitykseen lapsilla. Tiettyjä tapoja antaa sädehoito voi vähentää vaurioita tervettä aivokudosta

Käytettäväksi alle 3 vuotta, kemoterapia voidaan antaa sen sijaan, viivyttää tai vähentää tarvetta sädehoitoa.

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Yhdistelmä kemoterapia on käyttää useamman kuin yhden syöpälääkkeen.

Systeemistä kemoterapiaa käytetään lasten hoidossa kanssa astrosytooman. Tapa, jolla kemoterapiaa annetaan riippuu kasvaimen tyypistä ja kun kasvain muodostuu aivojen tai selkäytimen.

Korkea solunsalpaajahoito kantasolujen siirto on tapa antaa suuria annoksia kemoterapiaa ja korvaamalla verta -forming solujen tuhota syövän hoitoon. Kantasolut (epäkypsien verisolujen) poistetaan veren tai luuytimen potilaan tai luovuttajan ja jäädytetään ja varastoidaan. Sen jälkeen, kun kemoterapia on valmis, tallennetut kantasolut ovat sulaneet ja annetaan takaisin potilaalle kautta infuusiona. Nämä reinfused kantasolujen kasvaa (ja palauttaa) elimistön verisoluja.

Korkealaatuista astrosytooma, joka on tullut takaisin hoidon jälkeen, korkea solunsalpaajahoito kantasolujensiirto käytetään, jos on olemassa vain pieni määrä kasvaimeen.

Kohdennettu hoito on hoitomuoto, joka käyttää huumeita tai muita aineita tunnistaa ja hyökätä erityisiä syöpäsoluja vahingoittamatta normaalit solut.

On olemassa erilaisia ​​kohdennettuja hoidon

aivokasvaimet

Tämä yhteenveto osassa kuvataan hoitoja, joita tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa. Se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Lenalidomidi on eräänlainen angiogeneesin estäjä. Se estää kasvua uusien verisuonten, joita tarvitaan kasvaimen kasvaa.

Aivo-selkäydinnesteessä ohjautumisesta on menetelmä valua nestettä, joka on rakennettu ympärille aivojen ja selkäytimen. Ohitusjohto (pitkä, ohut putki) on sijoitettu kammion (nestettä täynnä tila) aivojen ja kierteitetyt ihon alle toiseen ruumiinosaan, yleensä vatsan. Rinnakkaiskytkentäpiiriin kuljettaa ylimääräinen neste pois aivot joten se voi imeytyä muualla kehossa. Suurentaa Selkäydinneste (CSF) muualle. Extra CSF poistetaan aivokammiota aivoissa kautta shuntti (putki) ja tyhjennetään vatsaan. Venttiili ohjaa virtausta CSF.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. (Katso yleistiedot osiossa on luettelo testeistä.) Osa testeistä tehdään uudelleen, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Säännöllinen MRI jatkuu tehdään hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset MRI voi näyttää, jos lapsen tila on muuttunut tai jos astrosytooma on uusiutunut (palannut). Jos tulokset MRI osoittavat massa aivoissa, biopsia voidaan tehdä selvittää, jos se koostuu kuolleista kasvainsolujen tai jos uusia syöpäsolut kasvavat.

Kun kasvain on ensin diagnosoitu, hoito lapsuudessa huonolaatuisen astrosytooman riippuu missä kasvain on, ja on yleensä leikkaus. MRI tehdään leikkauksen jälkeen nähdä, jos siellä on kasvain jäljellä.

Jos kasvain oli täysin poistaa kirurgisesti, enemmän hoitoa ei ehkä tarvita, ja lapsi on tiiviisti seuranneet, onko merkkejä tai oireita näkyviin tai muutosta. Tätä kutsutaan havainto.

Jos on kasvain jäljellä leikkauksen jälkeen, hoito voi muun muassa seuraavat

Joissakin tapauksissa havainnointi käytetään lapsilla, joilla on visuaalinen polku gliooma. Muissa tapauksissa hoito voi sisältää leikkauksen poistaa kasvain, sädehoito tai kemoterapia. Tavoite hoito on säästää mahdollisimman paljon vision kuin mahdollista. Vaikutusta kasvaimen kasvun; Lapsen näkö seurataan tarkasti hoidon aikana.

Lasten kanssa neurofibromatoosi 1 (NF1) ei ehkä tarvitse hoitoa, ellei kasvain kasvaa tai merkkejä tai oireita, kuten näköhäiriöitä, näkyvät. Kun kasvain kasvaa tai merkkejä tai oireita ilmenee, hoito voi muun leikkaus poistaa kasvain, sädehoito ja / tai kemoterapia.

Lasten kanssa tuberous skleroosi voi kehittyä hyvänlaatuinen (ei syöpä) kasvaimia aivoissa nimeltään subependymaalisen jättisolun astrocytomas (SEGAs). Kohdennettu hoito everolimuusille tai sirolimuusin sijasta voidaan käyttää leikkauksen, kutistaa kasvaimia.

lapsuus heikompilaatuisen käsittelemätöntä astrosytooma tai muu kasvain glial alkuperä.

Ennen enemmän syövän hoito on annettu, kuvantamistutkimuksissa, koepala, tai leikkaus tehdään selvittää, jos siellä on syöpä ja kuinka paljon siellä on.

Hoito toistuva lapsuuden huonolaatuisen astrosytooman voivat sisältää seuraavia

toistuva lapsuuden astrosytooma tai muu kasvain glial alkuperä.

Hoito lapsuuden korkealaatuisesta astrosytooma voivat sisältää seuraavia

lapsuus korkealaatuisesta käsittelemätöntä astrosytooma tai muu kasvain glial alkuperä.

Ennen enemmän syövän hoito on annettu, kuvantamistutkimuksissa, koepala, tai leikkaus tehdään selvittää, jos siellä on syöpä ja kuinka paljon siellä on.

Hoito toistuvien lapsuuden korkealaatuisesta astrosytooma voivat sisältää seuraavia

toistuva lapsuuden astrosytooma tai muu kasvain glial alkuperä.

Lisätietoja lapsuuden astrosytooma

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoitoon lapsuuden astrocytomas. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Pediatric Hoito toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Pediatric Hoito Editorial Board. Lapsuuden astrocytomas hoito. Bethesda, MD: / tyypit / aivot / potilas / lapsi-astrosytooma-treament-. . [PMID: 26389391]