chantix aloituspaketti

Vakavia neuropsykiatrisia tapahtumia (esim, masennus, itsemurha-ajatuksia, itsemurhayrityksiä ja itsemurha) on raportoitu potilailla Varenikliinia. Kaikkia potilaita hoidetaan varenikliinilla tulee tarkkailla neuropsykiatrisia oireita kuten käyttäytymisen muutoksia, vihamielisyys, levottomuus, masentuneisuus, ja itsemurhaan liittyvät tapahtumat, mukaan lukien ajatukset, käyttäytyminen, ja itsemurhayrityksiä. Nämä oireet voivat esiintyä hoidon aikana tai hoidon lopettamisen jälkeen ja potilailla, joilla on tai ei ole ennestään psykiatrinen sairaus. Lääkkeen käytön lopettaminen, jatkuvaa seurantaa, ja oireenmukainen hoito on suositeltavaa, jos oireita ilmenee. Nämä oireet, sekä paheneminen ennestään psykiatrinen sairaus ja itsemurhaa on raportoitu joillakin potilailla yrittäneet tupakoinnin lopettamista ottaen varenikliini että tulon. Riskit Varenikliinin tulee punnita etuja sen käytöstä.

Käyttää chantix Starter Pack

Terapeuttinen luokka: Tupakoinnin lopettaminen Agent

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Varenikliinin lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Varenikliinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla varenikliinin.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen chantix Starter Pack

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät varenikliini. Se ei voi olla ominaisia ​​Chantix Starter Pack. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. On myös tärkeää osallistua stop-tupakoinnin ohjelma, kun käytät tätä lääkettä. Tämän ansiosta on helpompi voit lopettaa tupakoinnin.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Kannattaa asettaa päivämäärä lopettaa tupakointi. Aloita Varenikliinin viikkoa ennen tätä päivämäärää.

Lääkäri voi myös kertoa aloitat lääkkeen milloin ja sitten lopettaa tupakoinnin välillä päivää 8 ja 35 hoidon.

Saatat olla määrännyt tämän lääkkeen 12 viikkoa. Vaikka olet jo lopettanut tupakoinnin tähän mennessä, lääkäri voi määrätä sinulle tätä lääkettä 12 viikkoa auttaa pitämään pois tupakoinnin.

Ota lääke syömisen jälkeen, ja täysi lasillinen vettä.

Jos olet motivoitunut lopettamaan tupakoinnin ja ei onnistunut ennen tämän lääkkeen kanssa tai jos palautettava tupakoinnin otettuaan Varenikliinia, keskustele lääkärisi kanssa siitä, onko toinen kuurin hoito voi olla oikea sinulle.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö varenikliinin

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisinä viikkoina, että otat tätä lääkettä. Tämä mahdollistaa muutosten annoksen ja vähentää sivuvaikutuksia.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä saada sydänkohtaus tietyillä potilailla, joilla on sydän- tai verisuonisairaus. Soita heti lääkärille, jos sinulla on rintakipua tai epämukavuutta, kipua tai epämukavuutta käsivarsissa, leuan, selkä tai niska, kipu jaloissa kävellessä, hengenahdistus, hikoilu, tai levoton hengitys.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla levoton, ärtynyt tai näyttää muun epänormaalin käyttäytymisen. Se voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille itsetuhoajatuksia ja taipumuksia tai tulla enemmän masentunut. Jos sinä tai hoitaja huomaa mitään näistä haittavaikutuksista, kerro heti lääkärille.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisten reaktioiden, mukaan lukien angioedeema. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, iso, kihelmöivä turvotusta kasvoissa, silmäluomien, huulten, kielen, nielun, käsien jalat, jalkojen tai sukupuolielimet, hengitysvaikeudet, tai puristava tunne rinnassa, kun käytät tätä lääkettä.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla uneliaisuutta tai huimausta tai ongelmia pitoisuus. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole hälytys- tai ajatella selkeästi.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Chantix Starter Pack

Kerro lääkärillesi, jos sinulla on pahoinvointia tai unihäiriöt (univaikeuksia tai poikkeukselliset unet), kun käytät tätä lääkettä. Annos tätä lääkettä voidaan joutua muuttamaan.

Kun olet lääkkeen olla varovainen rajoittaa määrä alkoholia että juot.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Chantix Starter Pack Side Effects

Chantix (varenikliinin)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Tupakoinnin lopettaminen bupropioni, nikotiini varenikliinin, Zyban, Nicoderm SA, Nicorette, Nicotrol Inhaler, Habitrol, Buproban Leader Nikotiini polacrilex, Nicotrol NS, Nicorelief, Commit