celontin kapseals

Terapeuttinen luokka: Antikonvulsanttisen

Käyttää Celontin Kapseals

Kemiallinen luokka: sukkiini

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä metsuksimidin lapsilla.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille metsuksimidin iäkkäillä potilailla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais- tai maksasairaus, joka voi edellyttää varovaisuutta, jos potilas metsuksimidi.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Celontin Kapseals

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Jos huomaat, että kapselit eivät ole täynnä tai sisältö on sulanut, soita apteekista heti. Lääke ei ehkä toimi oikein eikä sitä pitäisi käyttää.

Tätä lääkettä voidaan käyttää muiden takavarikointia lääkkeitä. Pidä käyttäen kaikki takavarikon lääkkeet, ellei lääkäri käskee lopettamaan.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Tämä lääke sulaa helposti, joten älä säilytä sitä paikassa, joka on hyvin kuuma (esim suljettu autot, pakettiautot, tai lähellä höyryn putket).

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä, kun käytät tätä lääkettä nähdä, jos se toimii kunnolla ja jotta muutoksen annoksen. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistamaan ei-toivottuja vaikutuksia.

Oikea käyttö Celontin Kapseals

On tärkeää kertoa lääkärille, jos tulet raskaaksi tämän lääkkeen. Lääkäri saattaa haluta sinun liittyvän raskausrekisteriin varten potilailla kohtauksen lääkettä.

Joillekin lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille, tämä lääke voi lisätä itsemurha-ajatuksia. Kerro lääkärille tai lapsesi lääkäriin heti, jos sinä tai lapsesi alkaa tuntea enemmän masentunut tai on ajatuksia vahingoittaa itseäsi. Ilmoita kaikista epätavallisista ajatuksia tai käyttäytymistä, jotka hämmentävät teitä tai lapsesi, varsinkin jos ne ovat uusia tai pahenevat nopeasti. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla tai lapsellasi on univaikeuksia, pahastua helposti, on iso energiankulutuksen kasvusta, tai alkaa toimia holtiton. Kerro myös lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on äkillinen tai vahvoja tunteita, kuten hermostuneisuus, vihainen, levoton, väkivaltainen tai pelottaa. Anna lääkäri tietää, jos lapsesi tai joku perheessäsi on kaksisuuntainen mielialahäiriö (maanis-depressiivinen) tai on yrittänyt itsemurhaa.

Älä lopeta tämän lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun tai lapsesi vähitellen vähentää käytössä ennen lopettamista kokonaan.

Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi tuntee poikkeuksellisen heikko, alkaa mustelmia helposti, on vuotavat ikenet tai nenäverenvuotoa, näyttää olevan sairas useammin, on kuumetta, imusolmukkeiden turpoaminen, tai kurkkukipu, joka ei mene pois. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta ongelma verisolujen elimistössä.

Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on ihottumaa, lihas- tai nivelkipu, tuntuu epätavallisen väsynyt, on matala kuume, tai kipua rinnassa, joka pahenee hengitys. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta kutsuttu punahukka (SLE).

Soita heti lääkärille, jos sinä tai lapsesi alkaa olla pitkittynyt yskä, painon lasku, yöhikoilu, kuume, vilunväristykset, tai flunssan kaltaisia ​​oireita kuten vuotava tai tukkoinen nenä, päänsärky, näön hämärtyminen, tai tunne yleensä huonosti. Nämä voivat olla merkkejä siitä, että sinulla on infektio.

Metsuksimidin voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Celontin Kapseals

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Celontin Kapseals Side Effects

Celontin (metsuksimidi)

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kohtaukset diatsepaami, Valium, Topamax, Keppra, topiramaatti, levetirasetaami, Dilantin, fenytoiini, fenobarbitaali, Trileptal, primidoni, okskarbatsepiini, Vimpat, valproiinihappo, tsonisamidi, pyridoksiini, Zonegran, Depakene, Mysoline, B6-vitamiini, lakosamidi, Trokendi XR, etosuksimidin Aptiom

 tai mennä liittyä Celontin tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.