CellCept suullinen

Annetaan tietoa raskauden ehkäisyyn ja suunnittelusta naispotilaiden hedelmällisessä iässä, sillä tämä lääke liittyy lisääntynyt riski ensimmäisen kolmanneksen raskausajan menetys ja synnynnäisiä epämuodostumia. Lisäksi, käyttö voi lisätä alttiutta infektioille. Lymfooma voi kehittyä seurauksena immunosuppressiota. Vain perehtyneen immunosuppressiivista hoitoa ja hoidon Elinsiirtopotilaista pitäisi määrätä tätä lääkettä, ja niillä pitäisi olla täydelliset tiedot tarvitaan potilaan seurannassa.

Käyttää Cellcept®

Terapeuttinen luokka: Immuunijärjestelmä vähentävää

Kun potilas saa elinsiirto, elimistön valkosolujen yrittää päästä eroon (hylätä) siirrettyä elintä. Mycophenolate estää valkosolujen hylkäämästä siirrettyä elintä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Mykofenolaatin saaneilla lapsilla munuaissiirtojen. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu vauvoilla alle 3 kuukauden ikäisten.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksiin Mykofenolaatin saaneilla lapsilla sydän- tai maksansiirron. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Cellcept®

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Mykofenolaatin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla mykofenolaattia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Liian paljon voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia, ottaen liian vähän voi johtaa hylkäämiseen Siirrännäiseen.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

On parasta ottaa lääkkeen tyhjään vatsaan, joko 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen, ellei lääkäri määrää toisin.

Mykofenolaattia kapselit ja tabletit on nieltävä kokonaisina. Älä riko, murskaa, avata tai pureskella niitä.

On tärkeää, että voit käsitellä tätä lääkettä varoen. Vältä hengittämästä jauhetta kapselista tai sallii jauhe tai oraaliliuos koskettaa ihon tai silmien. Jos lääkettä pääsee iholle, pese se huolellisesti saippualla ja vedellä. Jos lääkettä joutuu silmiin, pese puhtaalla vedellä. Jos vuoto tapahtuu, pyyhi sitä käyttäen paperipyyhkeitä kostutetaan vedellä jauheen poistamiseksi tai nestettä.

Kannattaa käyttää Ruiskussa apteekista, jotta oikea määrä suspensiota. Jos sinulla on kysyttävää tästä, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Käytä vain merkki mykofenolaatin tabletteja että lääkäri määräsi. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Jos käytät myös antasideja, jotka sisältävät alumiinia tai magnesiumia (kuten Maalox® tai Mylanta®), älä käytä niitä samanaikaisesti kuin mykofenolaatti. Käytä niitä 1 tunti ennen tai 2 tunnin kuluttua annoksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, keskustele lääkärisi kanssa siitä parhaat ajat käyttää lääkkeitä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea CellCeptiä

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oraalisuspensiota voidaan säilyttää jääkaapissa. Hävitä käyttämättä jäänyt suspensio 60 päivän jälkeen.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Lääkäri verikokeita varmistaakseen, että mykofenolaattia toimii oikein ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä tai aiheuttaa keskenmenon 3 ensimmäisen kuukauden aikana. Jos olet nainen, joka voi kantaa lasta, lääkäri voi antaa sinulle raskaustestin ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen varmista et ole raskaana. Your ehkäisypillereitä ehkä toimi yhtä hyvin, kun käytät tätä lääkettä. Sinun täytyy käyttää kahta syntyvyyden yhdessä 1 kuukausi ennen tämän lääkkeen, koko ajan, saat hoitoa ja 6 viikon kuluttua saat viimeisen lääkeannoksen. Käytä ehkäisypillereitä yhdessä toisen ehkäisymenetelmää, kuten kondomia, pallean tai ehkäisymenetelmän vaahtoa tai hyytelö. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä saada ihosyöpä tai syövän imusuoniston (lymfooma). Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolestunut tämän riskin.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Cellcept®

Käytä aurinkovoidetta tai aurinkovoidetta voiteet jonka suojakerroin (SPF) on vähintään 15 säännöllisesti, kun olet ulkona. Suojavaatteita ja hatut ja pysyä poissa suorasta auringonvalosta, varsinkin välillä tuntia kello 10 ja viisitoista Vältä sunlamps ja solariumia.

Mycophenolate voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, mikä lisää mahdollisuuksia saada infektio. Jos voit, välttää ihmisiä infektiot. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos saat infektion tai jos sinulla on kuumetta tai vilunväristyksiä, yskää tai käheys, alaselässä tai kyljessä kipu, tai kivulias tai vaikea virtsaaminen.

Mykofenolaatin voi aiheuttaa punasoluaplasia (PRCA). Tämä on hyvin harvinainen sairaus, jossa keho ei enää saa punasoluja ja potilaalla on vaikea anemia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kuumetta ja kurkkukipua, kalpea iho, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä sairastua vakavasti ja harvinainen aivotulehdus nimeltä progressiivinen multifokaalinen leukoenkefalopatia (PML). Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista: näköhäiriöt, koordinaatiokyvyn menetys, kömpelyys, muistin heikkeneminen, vaikea puhua tai ymmärtää, mitä muut sanovat, ja heikkous jaloissa.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä sairastua harvinaisten ja vakavien virusinfektioiden, kuten vyöruusu, herpes, sytomegalovirus (CMV) -infektio, polyoomavirus liittyvä nefropatia (pvän), ja BK virus liittyvä nefropatia (BKVAN). BK-virus saattaa vaikuttaa siihen, miten munuaisten toimintaan ja aiheuttaa munuais- epäonnistua. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista: verinen virtsa, alentunut taajuus tai määrä virtsaa, lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, alaselässä tai kyljessä kipu, pahoinvointi, kasvojen, sormien, tai sääret, hengitysvaikeuksia, epätavallinen väsymys tai heikkous, oksentelu, tai painonnousu.

Tämä lääke voi aiheuttaa aktivoituminen hepatiitti B tai C-hepatiitti. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita, kun lääkkeen käyttämisen: tumma virtsa tai vaalea uloste, pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, kipu ylä vatsassa, ihon tai silmien keltaisuus.

Kun käytät mykofenolaattia, ja lopettamisen jälkeen, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Mycophenolate alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää.

CellCept Side Effects

CellCept (mykofenolaattimofetiili)

Älä lopeta tämän lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Tämä saattaa aiheuttaa hylkäämisen Siirrännäiseen. Lääkäri päättää, kuinka kauan sinun tulee ottaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Nefroottinen oireyhtymä prednisoni, triamsinoloni, prednisoloni, mykofenolaattimofetiili, syklofosfamidi, kortisoni, Cytoxan, Deltasone, Prelone, Orapred, Kenalog®-40, Aldactazide

Elinsiirto, hylkääminen ennaltaehkäisevää atsatiopriini, takrolimuusi, siklosporiini, mykofenolaattimofetiili, Imuran, Prograf, sirolimuusi, everolimuusi, Rapamune, Neoral, Gengraf, Sandimmune