ceftaroline (laskimoon) varotoimenpiteet

Lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa, joka voi olla hengenvaarallinen ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos olet kutina, nokkosihottuma, käheyttä, hengenahdistusta, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Se voi tapahtua 2 kuukautta tai enemmän lopettamisen jälkeen lääkkeen käyttämisen. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Jos sinulla on kysyttävää tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Hemolyyttinen anemia voi esiintyä, kun käytät tätä lääkettä. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet takaisin, jalka tai vatsakipuja, ienverenvuoto, vilunväristykset, tumma virtsa, hengitysvaikeudet, kuume, yleinen kehon turvotus, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu; nenäverenvuoto, kalpea iho, kurkkukipu, epätavallinen väsymys tai heikkous tai keltaisuus silmien tai ihon.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että saat tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.