cecon

Käyttää Cecon

Terapeuttinen luokka: Nutritive Agent

Farmakologiset luokka: C-vitamiini (luokka)

Puute C-vitamiini voi johtaa edellytys kutsutaan keripukki, joka aiheuttaa lihasheikkoutta, turvonnut ja verenvuotoa ikenistä, hampaiden irtoamiseen, ja verenvuoto ihon alle, sekä väsymys ja masennus. Haavat eivät myöskään parane helposti. Hoitohenkilökuntaan voi käsitellä keripukki määräämällä C-vitamiinia sinulle.

Jotkin olosuhteet voivat lisätä tarvetta C-vitamiinia Näitä ovat

Myös seuraavat ihmisryhmät saattavat olla vitamiinin puute C

Lisääntynyt tarve C-vitamiinin olisi määriteltävä hoitohenkilökunnan.

C-vitamiini voidaan käyttää muita ehtoja sääntöjen mukaan terveydenhoidon ammattilainen.

Merkitys Diet

Väittää, että C-vitamiini on tehokas estämään senility ja flunssan ja astman, jotkut mielenterveyden ongelmia, syöpä, valtimoiden kovettuminen, allergiat, silmä haavaumia, veritulppa, iensairaus, ja painehaavaumia ei ole näytetty toteen. Vaikka C-vitamiinia käytetään vähentämään sydän- ja verisuonisairauksien riskiä ja tiettyihin syöpiin, ei ole riittävästi tietoa osoittamaan, että nämä käyttötarkoitukset ovat tehokkaita.

Ruiskeena C-vitamiini annetaan tai valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen. Muu C-vitamiini ovat saatavilla ilman reseptiä.

Kun lääke tai ravintolisä on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, C-vitamiinia käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

C-vitamiini on löydetty eri elintarvikkeet, kuten sitrushedelmien (appelsiinit, sitruunat, greipit), vihreät vihannekset (paprika, parsakaali, kaali), tomaatit, ja perunoita. On parasta syödä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia aina kun mahdollista, koska ne sisältävät eniten vitamiineja. Elintarvikkeiden jalostus voi tuhota joitakin vitamiineja. Esimerkiksi altistuminen ilman, kuivaus, suolaus, tai ruoanlaittoon (erityisesti kupari ruukuissa), jauhamiseen tuoreita vihanneksia tai muussaamiseen perunat saattavat vähentää C-vitamiinia elintarvikkeisiin. Jäätyminen ei yleensä aiheuta menetyksiä C-vitamiinia, ellei elintarvikkeet säilytetään hyvin pitkään.

Vitamiinit ei yksin asettua hyvän ruokavalion ja eivät saa energiaa. Elimistö tarvitsee myös muita aineita löytyy elintarvikkeiden kuten proteiinia, kivennäisaineita, hiilihydraatteja, ja rasvaa. Vitamiinit usein itse ei voi toimia ilman läsnäoloa muissa elintarvikkeissa.

Päivittäinen määrä C-vitamiinia tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Normaali päivittäinen suositeltava saanti C-vitamiinin ovat yleensä määritellään seuraavasti

Jos ottamisen ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Tätä täydentää, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tämän ravintolisä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä ravintolisä tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä ravintolisä kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttää tätä ravintolisä. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ennen Cecon

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät askorbiinihappoa. Se ei voi olla nimenomaan Cecon. Lue huolellisesti.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Niille henkilöille ottaen suullinen nestemäisessä muodossa C-vitamiinin

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos ottaminen jää väliin vitamiinin yhden tai useamman päivän ei ole syytä huoleen, koska kestää jonkin aikaa kehosi tulla vakavasti alhainen vitamiineja.

Säilytä ravintolisä suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö askorbiinihapon

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

C-vitamiini ei ole varastoituu elimistöön. Jos otat enemmän kuin tarvitset, ylimääräiset C-vitamiini kulkeutuu virtsaan. Erittäin suuret annokset voivat myös häiritä testit sokerille diabeetikoilla ja testit verta ulosteessa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Cecon

Cecon Side Effects

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Virtsan happamuutta C-vitamiini, askorbiinihappo, Ester-C, Phospha 250 neutraali, kaliumfosfaatti / natriumfosfaatti

Lisäravinteena monivitamiini, kalaöljy, biotiini, Lovaza, Q10, askorbiinihappoa, kalsium / d-vitamiinia

Keripukki C-vitamiini, askorbiinihappo, Ester-C, Sunkist C-vitamiini

Cecon (askorbiinihappo)