cavirinse

Käyttää CaviRinse

Terapeuttinen luokka: kariostaattiset

Fluoridi on todettu olevan hyödyllistä vähentää määrän onteloita hampaat. Se on yleensä läsnä luonnostaan ​​juomavedessä. Kuitenkin joillakin alueilla maan ei ole riittävän korkealla tasolla vedessä estää reikiintymistä. Kuromiseksi tämä, ylimääräinen fluoria voidaan lisätä ruokavalioon. Jotkut lapset voivat vaatia sekä ravinnon fluoria ja ajankohtaisista fluorikäsittelyn hammaslääkärin. Käyttö fluorihammastahnalla tai huuhtelu voi olla avuksi myös.

Kun ylimääräinen suun fluorin ei korvaa hyvää hampaiden tapoja. Näitä ovat syöminen hyvän ruokavalion, harjaus ja hammaslangan hampaat usein, ja ottaa säännöllisesti hammaslääkärillä.

Fluoridi voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

Ihmiset saavat tarvittavat fluoria kalasta, mukaan lukien luut, teetä, ja juomavettä, joka on fluoria lisätään siihen. Ruoka joka on keitetty vedessä, joka sisältää fluoria tai teflonpäällysteinen pannut myös fluoria. Kuitenkin elintarvikkeet keittää alumiinipannuissa tarjoavat vähemmän fluoria.

Merkitys Diet

Päivittäinen määrä fluoria tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Ei ole RDA tai RNI fluorin. Päivittäinen suositeltava saanti fluorin yleensä määritellään seuraavasti

Muistaa

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä. Annokset Natriumfluoridin jotka ovat liian suuria tai otetaan pitkän aikaa voi aiheuttaa luun ongelmia ja hampaiden värjäytymistä lapsilla.

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä. Vanhemmat ihmiset ovat todennäköisemmin nivelkipua, munuaissairaus tai mahahaava, joka voi olla vielä pahempi ottamalla suuria annoksia natriumfluoridia. Kannattaa tarkistaa oman terveydenhuollon ammattilainen.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät natriumfluoridia. Se ei voi olla nimenomaan CaviRinse. Lue huolellisesti.

Ota lääke ohjeiden mukaan hoitohenkilökuntaan. Älä ota sitä lisää ja älä ota sitä useammin kuin tilattu. Liian paljon fluoria yli ajan, voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Henkilöille ottaen purutabletti muodossa tätä lääkettä

Henkilöille ottaen suullinen nestemäisessä muodossa tätä lääkettä

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Ennen CaviRinse

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Taso fluoria läsnä vedessä on erilainen eri puolilla Yhdysvaltoja Jos siirryttävä toiselle alueelle, tarkista terveydenhuollon ammattilainen uudella alueella niin pian kuin mahdollista nähdä, jos tämä lääke on edelleen tarpeen tai jos annos tarpeiden muuttaa. Myös kysy hoitohenkilökunnalle, jos muutat vauvan ruokinta (esim imetyksen äidinmaidonkorviketta), juomavesi (esim kaupunki vettä nonfluoridated pullotetun veden), tai suodattamalla (esim vesijohtovettä suodatettua vesijohtovettä) .

Älä ota kalsiumlisää tai alumiinihydroksidi sisältävien tuotteiden ja natriumfluoridia samanaikaisesti. On parasta tilaa annoksia näiden kahden tuotteen 2 tunnin välein, saada täyden hyödyn jokaisesta lääkettä.

Kerro terveydenhuollon ammattilaiseen niin pian kuin mahdollista, jos havaitset valkoinen, ruskea tai mustia hampaita. Nämä ovat merkkejä liikaa fluoria lapsilla, kun se annetaan aikoina hampaiden kehitystä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Oikea käyttö natriumfluoridia

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Natriumfluoridi juomavedessä tai otetaan lisänä ei yleensä aiheuta haittavaikutuksia. Kun kuitenkin otetaan yliannostus fluoria saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia.

Lopeta lääkkeen ja saada hätätilanteessa apua välittömästi, jos jokin seuraavista vaikutukset ilmenevät

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen CaviRinse

CaviRinse Side Effects