Catapres-TTS-3 transdermaalinen

Terapeuttinen luokka: Verenpainelääkkeet

Käyttää Catapres-TTS-3

Farmakologiset luokka: Alpha-2 agonisti

Klonidiini kuuluu lääkeryhmään nimeltään verenpainelääkkeiden. Se toimii aivoissa muuttaa joitakin hermoimpulssien. Tämän seurauksena verisuonten ja veri kulkee niiden läpi helpommin, mikä alentaa verenpainetta. Kun verenpaine laskee, määrä verta ja happea menee sydämeen on lisääntynyt.

Tämä lääke ei paranna korkea verenpaine, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Siksi sinun on edelleen käyttää sitä ohjeiden jos aiotaan alentaa verenpainetta ja pitää sitä alas. Saatat joutua ottamaan korkea verenpaine lääke loppuelämän.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, klonidiinia transdermaalinen käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Catapres-TTS-3

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille klonidiinin transdermaalisen lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille klonidiinin transdermaalisen iäkkäillä potilailla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikääntymiseen liittyvien sydämen tai munuaisten, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla klonidiini ihon läpi.

Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä lääkitys voi muuttaa maidontuotannon tai koostumusta. Jos vaihtoehtona tämän lääkitystä ei ole määrätty, sinun pitäisi seurata lapsen sivuvaikutuksia ja riittävä maidon saanti.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät klonidiini. Se ei voi olla spesifinen Catapres-TTS-3. Lue huolellisesti.

Lääkäri kertoo, kuinka paljon tätä lääkettä käyttää ja kuinka usein. Your annosta joutua muuttamaan useita kertoja saadakseen selville, mikä toimii parhaiten sinulle. Älä käytä enemmän lääkettä tai käyttää sitä useammin kuin lääkäri on määrännyt.

Sen lisäksi, että tämän lääkkeen käytöstä, hoitoa korkean verenpaineen voi sisältää painonhallintaan ja muutokset tyyppisiä elintarvikkeita syöt, erityisesti elintarvikkeita runsaasti natriumia (suolaa). Lääkäri kertoo, mitkä näistä ovat tärkeimpiä sinulle. Tarkista lääkäriltä ennen muuttamalla ruokavaliota.

Monilla potilailla, joilla on korkea verenpaine ei huomaa mitään merkkejä ongelma. Itse asiassa, monet potilaat kokevat normaali. On erittäin tärkeää, että otat lääkkeesi tarkasti käyttöohjeiden mukaan ja että pidät tapaamisista lääkäriltä vaikka tuntuu hyvin.

Muista, että tämä lääke ei paranna korkea verenpaine, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Sinun tulee jatkaa sitä ohjeiden jos aiotaan alentaa verenpainetta ja pitää sitä alas. Saatat joutua ottamaan korkea verenpaine lääke loppuelämän. Jos korkea verenpaine ei hoideta, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten sydämen vajaatoiminta, verisuonisairaus, aivohalvaus tai munuaissairaus.

Jos haluat käyttää laastarilappuun

Jotta muistaisit käyttää lääkettä, yrittää laastarin samaan aikaan ja samana viikonpäivänä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö klonidiinin

Jos unohdat kulumisen tai muuttaa laastari, laittaa toinen niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika laittaa seuraava laastari, odota sitten uusi laastari ja jätä yksi menetit. Älä käytä ylimääräisiä laastaria kuromiseksi unohtunutta annosta.

Jos unohdat muuttamalla depotlaastari 2 tai useamman päivän ajan, tarkista lääkäriltä heti. Jos elimistö menee ilman tätä lääkettä liian kauan, verenpaineesi saattaa mennä jopa erittäin korkealla tasolla ja aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.

Säilytä laastarit huoneenlämmössä suljetussa astiassa, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Kun olet poistanut laastari, taita laastari kahtia liimapinnat yhteen. Muista hävittää sen pois lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Catapres-TTS-3

Älä keskeytä tai lopeta lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Verenpaineesi voi pahentua, kun hoito lopetetaan äkillisesti, mikä voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.

Varmista, että olet tarpeeksi klonidiinia ihon läpi valmiina viime kautta viikonloppuisin, loma tai lomille. Sinun ei pitäisi unohda yhtään annosta. Voit kysyä lääkäriltä toisen kirjallisen määräyksen klonidiinille kuljettaa lompakossa tai käsilaukussa. Voit olla se täyttää jos loppumaan, kun olet poissa kotoa.

Sinulla voi olla ihon punoitus, ihottuma, kutina tai rakkuloita paikassa, jossa käytät laastari. Jos tämä ärsytys on vakava tai ei mene pois, ota yhteyttä lääkäriin. Älä poista laastari, ellei lääkäri määrää.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä.

Ennen joiden magneettikuvaus (MRI) skannata, kerro hoitavalle lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Palovammoja voi tapahtua paikassa, jossa laastari on kulunut tämän toimenpiteen aikana. Kysy lääkäriltä jos laastari on poistettava ennen jolla on magneettikuvaus. Saatat joutua laittaa uuden laastarin menettely.

Klonidiini ihon läpi voi aiheuttaa joillekin ihmisille uniseksi tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Tämä on todennäköisempi, kun alkaa käyttää sitä tai kun lisätä määrää lääkettä käytät. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana.

Klonidiini transdermaalinen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermoston (CNS) depressants. CNS alentavat aineet ovat lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoa ja voivat aiheuttaa uneliaisuutta. Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, allergiat, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatteja tai lääkettä epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Catapres-TTS-3 Side Effects

Catapres-TTS (klonidiini)

Tämä lääke voi aiheuttaa kuivan silmät. Jos piilolinssejä, tämä voi olla ongelma sinulle. Keskustele lääkärisi kanssa, jos käytät piilolinssejä, ja keskustella siitä, miten käsitellä kuiviin.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa ilmetä, kun käyttää tätä lääkettä, varsinkin kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa, mutta jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Huimaus, pyörrytystä tai pyörtyminen on myös todennäköisempää, jos juot alkoholia, seisomaan pitkiä aikoja, liikuntaa, tai jos sää on kuuma. Kun käytät klonidiini, varo määrä rajoitetaan alkoholin kanssa. Myös erityisen varovainen harjoituksen aikana tai kuumalla säällä tai jos sinun täytyy seistä pitkään.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja. Sinun tulisi välttää over-the-counter [OTC] lääkkeitä ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, sillä ne voivat osaltaan vaikuttaa verenpainetta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, hydroklooritiatsidi, losartaani, furosemidi, atenololi, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartaani, enalapriili, Toprol-XL, Benicar, Cozaaria, Lopressor, Bystolic, irbesartaani, Vasotec, Avapro, hydroklooritiatsidi / lisinopriili, Dyazide , Zestril

 tai mennä liittyä Catapres-TTS tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.