Cardura xl

Terapeuttinen luokka: Cardiovascular Agent

Käyttää Cardura XL

Farmakologiset luokka: Alfa-1 Adrenergic eston

Korkea verenpaine lisää työtaakkaa sydämen ja verisuonet. Jos se jatkuu pitkään, sydän ja verisuonet eivät ehkä toimi oikein. Tämä voi vaurioittaa verisuonia aivojen, sydämen ja munuaisten, tuloksena on aivohalvaus, sydämen vajaatoiminta tai munuaisten vajaatoiminta. Korkea verenpaine voi myös lisätä riskiä sydänkohtauksia. Nämä ongelmat voivat olla vähemmän todennäköisesti tapahtua, jos verenpaine on hallinnassa.

Doksatsosiini vaikuttaa rentouttava verisuonia niin, että veri kulkee niiden läpi helpommin. Tämä auttaa alentamaan verenpainetta.

Doksatsosiini myös hoitoon hyvänlaatuinen (noncancerous) eturauhasen liikakasvua (eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun [BPH]). Hyvänlaatuinen eturauhasen liikakasvua on ongelma, joka voi ilmetä myös miehillä vanhetessaan. Eturauhanen sijaitsee virtsarakon alapuolella. Koska eturauhanen laajenee, tiettyjä lihaksia rauhanen voi tulla tiukka ja tiellä putken joka valuu virtsaa rakko. Tämä voi aiheuttaa ongelmia urinating, kuten tarve virtsata usein, heikko stream virtsatessa, tai tunne ei pysty tyhjentämään rakko kokonaan.

Doksatsosiini auttaa rentoutumaan lihaksia eturauhasen ja avaaminen virtsarakon. Tämä voi auttaa lisäämään virtsan virtausta ja / tai vähentää oireita. Kuitenkin, doksatsosiini ei kutistu eturauhasen. Eturauhasen voi edelleen saada suurempia. Tämä voi aiheuttaa oireita pahentuvat ajan mittaan. Näin ollen vaikka doksatsosiini saattaa vähentää aiheuttamat ongelmat laajentuneen eturauhasen nyt, leikkaus voivat silti olla tarpeen tulevaisuudessa.

Doksatsosiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Cardura XL

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan doksatsosiinin käytöstä lasten käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa olla erityisen todennäköinen iäkkäillä potilailla, joilla on korkea verenpaine, koska nämä potilaat ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille doksatsosiinin.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät doksatsosiinin. Se ei voi olla ominaisia ​​Cardura XL. Lue huolellisesti.

Säännölliseen tablet-Jotta muistaisit ottaa lääkettä, yrittää päästä tapana ottaa se samaan aikaan joka päivä.

Jotta laajennettu versio tablettitauon

Potilailla lääkkeen korkea verenpaine

Potilailla lääkkeen hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö doksatsosiinin

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Tämä on erityisen tärkeää iäkkäillä potilailla, jotka voivat olla herkempiä lääkkeen vaikutuksille.

Potilailla lääkkeen korkea verenpaine

Huimaus, tai äkillinen pyörtyminen voi ilmetä, kun tätä lääkettä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta. Nämä vaikutukset ovat todennäköisempiä, kun otat ensimmäisen lääkeannoksen. Kun ensimmäinen annos ennen nukkumaanmenoa voi estää ongelmia. Kuitenkin olla erityisen varovainen, jos haluat saada jopa yöllä. Nämä vaikutukset voivat esiintyä myös yhtään annosta otat ensimmäisen annoksen jälkeen. Getting hitaasti voi auttaa vähentämään tätä ongelmaa. Jos tunnet huimausta, makuulle niin että et heikottaa. Sitten istua hetken ennen pysyvän estää huimausta palaamasta.

Huimaus, pyörrytystä tai äkillinen pyörtyminen on todennäköisempää, jos juot alkoholia, seistä pitkään, liikunta, tai jos sää on kuuma. Kun olet lääkkeen, varo määrä rajoitetaan alkoholin kanssa. Myös erityisen varovainen harjoituksen aikana tai kuumalla säällä tai jos sinun täytyy seistä pitkään.

Doksatsosiini saattaa aiheuttaa joillekin ihmisille uniseksi tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta, uneliaisuutta tai eivät ole hälytys. Kun olet ottanut useita annoksia tätä lääkettä, nämä vaikutukset tulisi vähentää.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Cardura XL

Mahdollisuus priapismi, kivulias tai pitkittynyt erektio penis, on harvinainen haittavaikutus, joka voi ilmetä, kun otetaan doksatsosiini ja oltava välittömästi lääkäriin.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Cardura XL Side Effects

Cardura XL (doksatsosiinia)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Eturauhasen liikakasvu Cialis, tamsulosiini, Flomax, finasteridi, doksatsosiini, teratsosiini, pratsosiini, Avodartilla Proscar, Cardura, alfutsosiini, Rapaflo, tadalafiili, dutasteridi, Hytrin, Minipress, Uroxatral, Jalyn, silodosiini dutasteridi / tamsulosiini