capozide 25/25

ACE: n estäjät voivat aiheuttaa loukkaantumisen tai kuoleman kehittyvälle sikiölle raskauden toisella ja kolmannella kolmanneksella. Lopeta hoito mahdollisimman pian, kun raskaus todetaan.

Käyttää Capozide 25/25

Terapeuttinen luokka: ACE: n estäjä / Tiatsidi Yhdistelmä

Farmakologiset Luokka: ACE: n estäjä

Kemiallinen luokka: tiatsidien

Captopril toimii estämällä entsyymiä elin, joka on välttämätön tuottamaan aine, joka aiheuttaa verisuonten supistumista. Tämän seurauksena verisuonten. Hydroklooritiatsidi teokset auttamalla vähentää suolaa ja vettä elimistöön vaikuttamalla munuaisten lisätä virtsan virtausta. Molemmat lääkkeet alentavat verenpainetta ja tarjonnan lisäämiseksi verta ja happea sydämeen.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Capozide 25/25

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille kaptopriilin ja hydroklooritiatsidin yhdistelmä lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille kaptopriilin ja hydroklooritiatsidin yhdistelmän geriatrisen potilailla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, joka voi vaatia annosmuutoksen saavilla potilailla kaptopriili ja hydroklooritiatsidin yhdistelmä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät kaptopriili ja hydroklooritiatsidi. Se ei voi olla ominaisia ​​Capozide 25/25. Lue huolellisesti.

Sen lisäksi, että tämän lääkkeen käytöstä, hoitoa korkean verenpaineen voi sisältää painonhallintaan ja muutokset tyyppisiä elintarvikkeita syöt, erityisesti elintarvikkeita runsaasti natriumia. Lääkäri kertoo, mitkä näistä ovat tärkeimpiä sinulle. Tarkista lääkäriltä ennen muuttamalla ruokavaliota.

Monilla potilailla, joilla on korkea verenpaine ei huomaa mitään merkkejä ongelma. Itse asiassa monet saattavat tuntea normaalia. On erittäin tärkeää, että otat lääkkeesi tarkasti käyttöohjeiden mukaan ja että pidät tapaamisista lääkäriltä vaikka tuntuu hyvin.

Muista, että tämä lääke ei paranna korkea verenpaine, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Siksi sinun on edelleen otettava se ohjeiden jos aiotaan alentaa verenpainetta ja pitää sitä alas. Saatat joutua ottamaan korkea verenpaine lääke loppuelämän. Jos korkea verenpaine ei hoideta, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten sydämen vajaatoiminta, verisuonisairaus, aivohalvaus tai munuaissairaus.

On parasta ottaa lääkkeen tyhjään vatsaan vähintään 1 tunti ennen ruokailua mitään ruokaa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö Kaptopriilin ja hydroklooritiatsidin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi tämän lääkkeen, kerro heti lääkärille.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos olet kasvojen, kädet, jalat, silmät, huulet tai kieli tai nielemis- tai hengitysvaikeuksia. Nämä ovat oireita sairaus nimeltä angioedeema.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on vaikeaa vatsakipua. Tämä voi olla oire kutsuttu suoliston angioedeema.

Kerro lääkärille heti, jos merkkejä tulehduksesta, kuten vilunväristykset, kurkkukipu tai kuume. Nämä voivat olla oireita immuunijärjestelmän sairaus nimeltä neutropenia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Capozide 25/25

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä. Älä lopeta tämän lääkkeen ellei lääkäri määrää.

Saatat kokea huimausta aikana ensimmäisinä päivinä tätä lääkettä. Jos tämä muuttuu vaikeaksi ja pyörryt, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja keskustele lääkärin heti.

Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos havaitset muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testeissä tai jos sinulla on kysymyksiä, tarkistaa lääkäriltä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on oireita keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus), koska nämä voivat olla merkkejä vakavasta maksan kunnossa.

Tämä lääke saattaa lisätä kaliumin määrää veressä. Älä käytä suolan korvikkeita kaliumia sisältävät ensin lääkärin kanssa.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen useita päiviä ennen kuin leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Capozide 25/25 Side Effects

Capozide 25/25 (kaptopriili / hydroklooritiatsidi)

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, hydroklooritiatsidi, losartaani, furosemidi, atenololi, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartaani, enalapriili

Sydämen vajaatoiminta lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, furosemidi, karvediloli, Lasix, varfariini, digoksiini, Norvasc, diltiatseemi, Coreg, spironolaktoni

 tai mennä liittyä Capozide 25/25 tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.