canagliflozin (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisinä viikkoina, että otat tätä lääkettä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa esiintyä tätä lääkettä. Tämä on yleisempää, jos sinulla on munuaissairaus, alhainen verenpaine, tai jos käytät diureetteja (vesi pilleri). Kun runsaasti nesteitä päivässä voi auttaa. Juoda runsaasti vettä harjoituksen aikana tai lämpimässä säässä. Tarkista lääkäriltä, ​​jos olet voimakasta pahoinvointia, oksentelua tai ripulia, joka ei lopeta. Tämä voi aiheuttaa voit menettää liikaa vettä.

Ketoasidoosi (korkea ketonit ja happoa veressä) voi esiintyä, kun käytät tätä lääkettä. Tämä voi olla hengenvaarallinen ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Lääkäri voi antaa sinulle insuliini, nestettä, ja hiilihydraattien korvaaminen hoitoon tämän ehdon. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on pahoinvointia, oksentelua, hengitysvaikeuksia, lisääntynyt jano tai virtsaaminen.

Tämä lääke voi aiheuttaa emättimen hiiva-infektiot naisilla ja hiiva-infektiot penis miehillä. Tämä on yleisempää potilailla, joilla on esiintynyt sukuelinten hiiva-infektiot tai miehiä, jotka eivät ole ympärileikattu. Naiset voivat olla valkovuoto, kutinaa tai hajua. Miehet voivat olla punoitus, kutina, turvotus tai kipu ympärillä peniksen, tai vastuuvapauden vahva haju penis. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin näistä oireista.

Vakavat allergiset reaktiot voivat esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet nokkosihottuma tai welts, kutina, ihon punoitus, hengitysvaikeudet, tai ihottumaa.

Tämä lääke saattaa lisätä luunmurtumien. Kysy lääkäriltäsi tapaa pitää luut vahvoina auttaa estämään murtumia.

Tämä lääke voi aiheuttaa hypoglykemia (matala verensokeri). Tämä on yleisempää, kun tämä lääke on yhdessä muiden diabeteslääkkeiden (esim insuliini, glipitsidi tai glibenklamidi). Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen kuin ne aiheuttavat voit häipyä. Ihmiset tuntevat erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. On tärkeää, että opit mitkä oireet tavallisesti ole niin voit hoitaa sen nopeasti. Jotkut oireet matalan verensokerin kuuluvat käyttäytymisen muutoksia, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin juopuneet, näön hämärtyminen, kylmä hiki, sekavuus, viileä, kalpea iho, vaikeus ajattelu, uneliaisuus, kova nälkä, nopea syke, päänsärky, jotka edelleen, pahoinvointi, vapina, epäselvä puhe tai epätavallinen väsymys tai heikkous. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten matalaa verensokeria hoidetaan.

Hyperglykemia (korkea verensokeri) voi ilmetä, jos et ota tarpeeksi tai ohittaa annos oman diabeteslääke, syödä liikaa tai eivät noudata ruokavaliota suunnitelma, on kuumetta tai infektio, tai eivät käytä yhtä paljon kuin tavallisesti. Jotkut oireita korkea verensokeri kuuluvat näön hämärtyminen, uneliaisuus, suun kuivuminen, punoitus ja kuiva iho, hedelmiä kaltainen pahanhajuinen hengitys, tihentynyt ja määrä virtsaaminen, ketoaineita virtsassa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, nopea ja syvä hengitys, väsymys, tai epätavallinen jano. Jos oireita korkea verensokeri esiintyy, tarkista verensokerisi ja soittaa lääkäriltä ohjeita.

Tämä lääke voi aiheuttaa korkeita veren kaliumpitoisuutta. Älä käytä lääkkeitä, ravintolisiä tai suolan korvikkeita, jotka sisältävät kaliumia, ellet ole keskustellut asiasta lääkärisi kanssa.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa virtsatietulehdukset, mukaan lukien pyelonefriitti tai urosepsis. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet virtsarakon kipu, verinen tai samea virtsa, vaikea, polttamalla tai kivulias virtsaaminen, tai alaselässä tai kyljessä kipu.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden (esimerkiksi virtsan glukoosi testejä ei ehkä ole tarkka).

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.