canagliflozin ja metformiinin

Metformiinin kertymiseen voi aiheuttaa maitohappoasidoosia, erityisesti potilailla, joilla on sepsis, kuivuminen, liiallinen alkoholin nauttiminen, maksan vajaatoiminta, munuaisten vajaatoiminta, ja akuutti sydämen vajaatoiminta. Oireita ovat huonovointisuus, lihaskipu, hengitysvaikeudet, lisäämällä uneliaisuus, ja epäspesifinen vatsan kärsimystä. Poikkeavat laboratoriotulokset tarjoaa alhaiset pH, ja lisääntynyt anionivaje ja kohonnut veren laktaatti. Jos asidoosia epäillään, keskeytä käyttö ja viedä sairaalaan potilas välittömästi.

Käyttää canagliflozin ja metformiinin

Terapeuttinen luokka: Diabeteslääkkeet

Farmakologiset Luokka: Natrium glukoosi Co-Transporter 2 Inhibitor

Kemiallinen luokka: Metformiini

Canagliflozin toimii munuaisissa estää glukoosin imeytymistä (verensokeri). Tämä auttaa alentamaan verensokeria. Metformiini alentaa imeytymistä sokeria mahasta, vähentää vapauttaa varastoidun sokerin maksassa, ja auttaa kehoa käytön sokeria paremmin. Se ei auta potilaita, joilla on insuliinista riippumaton tai tyypin 1 diabetes. Tyypin 1 diabeetikoilla on käytettävä insuliinipistoksista.

canagliflozin ja metformiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä canagliflozin ja metformiinia, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio canagliflozin ja metformiini tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen canagliflozin ja metformiinin

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille canagliflozin ja metformiinin yhdistelmä lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä canagliflozin ja metformiinin yhdistelmä vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin on munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saaneista potilaista canagliflozin ja metformiinin yhdistelmä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät canagliflozin ja metformiinin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä canagliflozin ja metformiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä canagliflozin ja metformiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä canagliflozin ja metformiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön canagliflozin ja metformiinia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota canagliflozin ja metformiinin vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

canagliflozin ja metformiini on mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

canagliflozin ja metformiinin käyttö tulee ottaa aterioiden auttaa vähentämään ei-toivottuja vatsan vaikutuksia, jotka voivat esiintyä ensimmäisten viikkojen aikana.

Noudata huolellisesti erityinen ateriasuunnitelma lääkärisi antoi sinulle. Tämä on tärkein osa ohjauksessa.Käyttövivuston diabetes, ja auttaa lääke toimii oikein. Liikunta säännöllisesti ja testi verensokerin tai virtsaan suunnattu.

Annos canagliflozin ja metformiinin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta canagliflozin ja metformiinia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää canagliflozin ja metformiinin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö canagliflozin ja metformiinin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä tabletit alkuperäisessä astiassa suojelemaan niitä kosteudelta. Älä laita tabletteja pillerirasioita tai pilleri järjestäjät.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisten viikkojen että otat canagliflozin ja metformiinia. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

On erittäin tärkeää noudattaa tarkasti mitään ohjeita lääkäriltä

Tietyissä olosuhteissa liikaa metformiini voi aiheuttaa vakavan maitohappoasidoosiksi kutsutun tilan. Oireita Maitohappoasidoosin ovat vakavia ja näyttävät nopeasti. Maitohappoasidoosi yleensä silloin, kun muita vakavia terveysongelmia ovat läsnä, kuten sydänkohtaus tai munuaisten vajaatoiminta. Oireita Maitohappoasidoosin kuuluvat: vatsa- tai mahavaivat, ruokahaluttomuus, ripuli, nopea tai pinnallinen hengitys, yleinen epämukavuuden tunne, lihaskivut tai kouristelua, ja epätavallinen uneliaisuus, väsymys tai heikkous. Jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista yhdessä, sinun pitäisi saada välittömästi ensiapuun.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa esiintyä canagliflozin ja metformiinin. Tämä on yleisempää, jos sinulla on munuaissairaus, alhainen verenpaine, tai jos käytät diureetteja (vesi pilleri). Kun runsaasti nesteitä päivässä voi auttaa. Juoda runsaasti vettä harjoituksen aikana tai lämpimässä säässä. Tarkista lääkäriltä, ​​jos olet voimakasta pahoinvointia, oksentelua tai ripulia, joka ei lopeta. Tämä voi aiheuttaa voit menettää liikaa vettä.

Anna lääkärin tai hammaslääkärin tietää käytät canagliflozin ja metformiinia. Lääkäri saattaa kehottaa sinua lopettamaan canagliflozin ja metformiinia ennen suuri leikkaus tai diagnostisia testejä, etenkin, joissa käytetään kontrasti väriaine.

Varotoimet Vaikka käyttäminen canagliflozin ja metformiinin

canagliflozin ja metformiini voi aiheuttaa korkeita veren kaliumpitoisuutta. Älä käytä lääkkeitä, ravintolisiä tai suolan korvikkeita, jotka sisältävät kaliumia, ellet ole keskustellut asiasta lääkärisi kanssa.

canagliflozin ja metformiini voi aiheuttaa hypoglykemia (matala verensokeri). Tämä on yleisempää, kun canagliflozin ja metformiini on yhdessä muiden diabeteslääkkeiden (esim insuliini, glipitsidi tai glibenklamidi). Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen kuin ne aiheuttavat voit häipyä. Ihmiset tuntevat erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. On tärkeää, että opit mitkä oireet tavallisesti ole niin voit hoitaa sen nopeasti. Jotkut oireet matalan verensokerin kuuluvat käyttäytymisen muutoksia, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin juopuneet, näön hämärtyminen, kylmä hiki, sekavuus, viileä, kalpea iho, vaikeus ajattelu, uneliaisuus, kova nälkä, nopea syke, päänsärky, jotka edelleen, pahoinvointi, vapina, epäselvä puhe tai epätavallinen väsymys tai heikkous. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten matalaa verensokeria hoidetaan.

canagliflozin ja metformiini voi aiheuttaa emättimen hiiva-infektiot naisilla ja hiiva-infektiot penis miehillä. Tämä on yleisempää potilailla, joilla on esiintynyt sukuelinten hiiva-infektiot tai miehiä, jotka eivät ole ympärileikattu. Naiset voivat olla valkovuoto, kutinaa tai hajua. Miehet voivat olla punoitus, kutina, turvotus tai kipu ympärillä peniksen, tai vastuuvapauden vahva haju penis. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin näistä oireista.

canagliflozin ja metformiini voi aiheuttaa huimausta. Älä aja tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista ennen kuin tiedät miten canagliflozin ja metformiini vaikuttaa sinuun. Stand up hitaasti, jos tunnet huimausta.

Jos ilmaantuu ihottumaa, nokkosihottumaa tai allerginen reaktio canagliflozin ja metformiinin, lopeta lääkkeen ja tarkistaa lääkäriltä mahdollisimman pian.

Älä juo paljon alkoholia, kun käytät canagliflozin ja metformiinia. Alkoholin käyttö voi lisätä riskiä maitohappoasidoosin.

Hyperglykemia (korkea verensokeri) voi ilmetä, jos et ota tarpeeksi tai ohittaa annos oman diabeteslääke, syödä liikaa tai eivät noudata ruokavaliota suunnitelma, on kuumetta tai infektio, tai eivät käytä yhtä paljon kuin tavallisesti. Jotkut oireita korkea verensokeri kuuluvat näön hämärtyminen, uneliaisuus, suun kuivuminen, punoitus ja kuiva iho, hedelmiä kaltainen pahanhajuinen hengitys, tihentynyt ja määrä virtsaaminen, ketoaineita virtsassa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, nopea ja syvä hengitys, väsymys, tai epätavallinen jano. Jos oireita korkea verensokeri esiintyy, tarkista verensokerisi ja soittaa lääkäriltä ohjeita.

canagliflozin ja metformiini Side Effects

canagliflozin / metformiini

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Diabetes, tyyppi 2 metformiini, aspartinsuliini, glipitsidi, Januvia, glimepiridi, Victoza, Lantus, glyburide, pioglitatsoni, Invokana, Tradjenta, Glucophage, Janumet, Actos, Levemirin Novolog, Humalog, Amaryl, Farxiga, Onglyza, Welchol, Glucotrol, Trulicity sitagliptiini Bydureon

 tai mennä liittyä canagliflozin / metformiini tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.