camping turvallisuus

Leirintämatkailuloma voi olla hauskaa koko perheelle. Pitching teltta on yksi edullisimmista majoitusvaihtoehtoja loma.

noin pysyä terveenä kesän festivaaleilla

Lapset rakastavat vapautta oleskelevat teltassa: nukkuu tähtien, syöminen yksinkertaisia ​​aterioita ja nauttia ulkona.

Varmistaa lomasi purjeissa menee sujuvasti, varsinkin jos se on ensimmäinen kerta teltassa, varmista, että olet tietoinen siitä, kuinka pysyä turvassa camping loma.

Leirintäalue ruoanlaittoon ja paloturvallisuus

Tuli on merkittävä riski, kun olet camping. Nuotioita, grillit, kaasukanistereita ja retkikeittimet kaikkien on käsiteltävä varoen.

“Keittäminen Leirintämatkailuloma eroaa täysin ruoanlaitto omassa keittiössä”, sanoo Barry Norris, tekniset tiedot vastuuhenkilönä Camping ja Caravanning Club. “Olet paljon suljetussa tilassa kuin kotona, varsinkin kun sää on huono.”

Norris sanoo, että ruoanlaitto tapahtuu parhaiten ulkopuolella ja neuvoo leiriläiset varmistaa, että kaikki kaasulaitteet on kunnolla tuettu, kun sitä käytetään ja poissa lasten.

Riskien vähentämiseksi tulipalon kun olet camping, Royal Society for Prevention of Accidents (RoSPA) neuvoo lomailijat ottamaan joitakin varotoimia

Mukaan RoSPA, tapaturmia noin teltat kuuluvat ihmiset kompastumisen harusköydet tai polkeminen telttakeppejä. Anna teltat kaukaa kun olet käveleminen leirintäalue, varsinkin kun on pimeää.

RoSPA neuvo leiriläisten on

Pitching teltta turvallisesti

Barry Norris, alkaen Camping ja Caravanning Club, neuvoo ihmisiä tekemään seuraavaa

Saat camping vihjeitä, varsinkin ensikertalaisille, katso Camping ja Caravanning Club uusi camping osassa.

15/08 /

15/08 /

Arvioidaan sivuston ennen kuin piki teltassa. Ihannetapauksessa oltava sivustosi ennen auringonlaskua, jotta näet, mitä olet tekemässä ja nähdä, missä muut saniteettitilat ovat tehneet tulipalot tai perustaa grillit, liedet ja lämmittimet.; Tarkista, että teltat on sijoitettu hyvin erillään toisistaan ​​estääkseen riskin palon leviäminen. Tarkista erityisiä sääntöjä leiripaikastasi. Jotkut suosittelevat, että teltat senkin vähintään kuusi metriä.; Practise käyttäen liesi ennen kuin lähdet matkasi., Cooking sisällä teltassa ei ole suositeltavaa, koska jopa tulenkestävä teltta voi polttaa. On myös riski tappavan häkämyrkytyksen. Tutustu Camping ja Caravanning Clubin vihjeitä hiilimonoksidia turvallisuutta.; Älä muuta kaasukanistereita tai tankata bensiiniä tai Meths polttava uunien sisällä teltassa. Pidä syttyvät nesteet ja kaasupullot teltan ulkopuolella ja poissa lasten ulottuvilta., Pidä tulitikut ja sytyttimet lukittu pois ja mahdollisuuksien mukaan poissa lasten ulottuvilta.; Älä käytä avotulta kuten kynttilöitä ja sytyttimet sisällä teltassa. Käytä taskulamppu sijaan.; Älä käytä öljyä polttava laitteiden tai ympäri teltoissa., Check koskevat säännöt avotulella ja grilli leiripaikastasi ja varmista, että kaikki tulipalot, liedet, kaasu lamput ja grillit ovat ennen nukkumaanmenoa .; Varmista, että tietää palontorjuntaan järjestelyt leirintäalueella ja missä lähin vesilähde on.; Älä tupakoi sisällä teltassa.

Pakkaus vihjeitä retkeillä

Palvelut

Sijainti

Hanki lowdown kaikkein ärsyttävä olentoja, kuten ampiaiset, mehiläiset, hämähäkit, leppäkerttuja, sääsket ja hyttyset

Pidä perheesi turvassa tämän oppaan istuttaa vaaroja, ja selvittää, mitä tehdä, jos joku on vaikuttanut

Kaikki mitä tarvitsee tietää pysytellä turvassa ja nauttia itse, jos olet menossa festivaali tänä kesänä

Georgina festivaali matkan lähes päättyi tragediaan kun camping kaasun säiliö hajosi eteensä

Tutustu vaaroista häkämyrkytyksen ja vaikutuksia sillä voi olla

Jos mahdollista, valitse teltta harusköydet jotka ovat kirkkaan värisiä tai niissä fluoresoiva tunnisteita niihin liitetyt, jotta ihmiset voivat nähdä ne pimeässä.; Practise laittanut teltan ennen lähtöä pois niin et korostettava, kun saavut leirintäalueella., Tarkista, että olet saanut kaikki laitteet mitä tarvitset ennen kuin lähti matkallasi. Näin sinun ei toimisi improvisoida muita kohteita, jotka eivät ehkä ole sopiva tehtävään.; Älä pitch teltassa oikean puun alla tai pankit joen tai järven.; Älä tuki kulkutiet tai raitoja kanssa teltan harusköydet.; valvoa lasten kaikkina aikoina. Ole erityisen varovainen sen ensimmäinen ja viimeinen päivä lomaa, koska lapset voivat helposti eksyä, kun olet kiireinen pitching tai otetaan alas teltan.

Palvelut lähelläsi

UK hyönteisiä, jotka purevat tai pisto

Pakkaa ainakin yksi soihtu.; Järjestele ensiapulaukku.; Osta aurinkovoide. Voit viettää paljon aikaa ulkona, kun olet camping niin sinun täytyy suojata ihoa auringon polttama. Katso, miten voit suojata ihoa auringossa., British sää on arvaamaton niin pakkaus vaatteita märkää, lämmin sää ja kylmä sää.; Lämpötila putoaa yöllä niin ottaa lämmin makuupussi ja tarpeeksi vuodevaatteet.

Kasvien vaaroja puutarhassa ja maaseudulla

Festival terveys

‘I puhalsi itseäni festivaalin leirintäalue’

Video: hiilimonoksidi poisioning