camila

Tupakointi lisää suuresti mahdollisuuksia kärsimystä sydänkohtauksia ja aivohalvauksia. Naiset, jotka käyttävät ehkäisytabletteja kehotetaan olemaan polttamatta.

Käyttää Camila

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Farmakologiset Class: Progestiinipohjaisia

Noretindronia myös hoitoon toissijainen kuukautisia (puuttuminen kuukautiset naisilla, jotka ovat aiemmin ollut kuukautiset, jotka eivät ole raskaana), endometrioosi, ja epäsäännölliset kuukautiset aiheuttama hormonaalinen epätasapaino.

Ei ehkäisymenetelmä on 100 prosenttia tehokas. Ehkäisymenetelmät kuten kirurginen tulla steriili tai ei seksiä ovat tehokkaampia kuin pillereitä. Keskustella vaihtoehdoista syntyvyyden lääkärin kanssa.

Tämä lääke ei suojaa HIV-infektiota tai muita sukupuolitauteja. Se ei auta kuin hätäehkäisyä, kuten jälkeen suojaamattoman seksuaalisen kanssakäymisen.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Camila

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille Ortho Micronor® ei ole tehty lapsipotilailla. Kuitenkin lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä tätä lääkettä nuorille ei ole odotettavissa. Tätä lääkettä voidaan käyttää syntyvyyden teini naisilla, mutta sitä ei voida käyttää ennen kuukautisten.

Käyttö noretindroniasetaattia tabletteja ei suositella lapsille.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille noretindronin ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä. Tätä lääkettä ei saa käyttää iäkkäillä naisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät noretindronia. Se ei voi olla nimenomaan Camila. Lue huolellisesti.

Jotta käyttää hormonaalista ehkäisyä yhtä turvallista ja luotettavaa kuin mahdollista, sinun pitäisi ymmärtää, miten ja milloin käyttää niitä ja mitä vaikutuksia voidaan odottaa.

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Jos käytät Ortho Micronor®

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö noretindronia

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos otetaan pilleri yli 3 tuntia myöhässä, käyttää toista ehkäisymenetelmää seuraavien 48 tunnin aikana.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Näitä vierailuja yleensä joka 6-12 kuukautta, mutta jotkut lääkärit vaativat niitä useammin. Lantion tentti, rintojen tentti, ja mammografia (rintojen röntgen) voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia, ellei lääkäri määrää toisin. Muista pitää kaikki nimitykset.

Vaikka käytät tätä lääkettä raskauden ehkäisyyn, sinun pitäisi tietää, että tämän lääkkeen käyttöä raskauden voisi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Camila

Emättimen verenvuoto eri määrät voivat esiintyä säännöllisesti kuukautisten aikana ensimmäisten 3 kuukauden käytön. Tätä kutsutaan joskus tiputtelua kun lievää tai läpäisyvuotoa kun raskaampia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos unohdat kuukautiset. Jäädä pois saattaa ilmetä, jos ohittaa yhden tai useamman tabletin ja ole ottanut pillerit tarkasti käyttöohjeiden mukaan. Jos et menetä kahden jakson peräkkäin, keskustele lääkärin. Saatat tarvita raskaustesti.

Jos epäilet, että saatat olla raskaana, lopeta lääkkeen välittömästi ja tarkistaa lääkäriltä.

Tarkista lääkäriltä ennen täyttöä vanha reseptiä, erityisesti raskauden jälkeen. Tarvitset toinen lääkärintarkastus ja lääkäri voi muuttaa reseptiä.

Soita heti lääkärille, jos sinulla on äkillinen tai vaikea alavatsan tai vatsakipua. Nämä voivat olla oireita kohdunulkoinen raskaus tai munasarjakysta.

Älä käytä tätä lääkettä, jos tupakoi. Jos savua käytettäessä ehkäisypillereitä, voit lisätä riskiä saada sydänkohtaus, aivohalvaus tai veren hyytymistä. Riski on vielä suurempi, jos sinulla on diabetes, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, tai jos olet ylipainoinen. Keskustele lääkärin kanssa keinoja lopettaa tupakoinnin. Pidä diabetes hallinnassa. Kysy lääkäriltäsi ruokavalio ja liikunta hallita painoa ja veren kolesterolitasoa.

Tarkista lääkäriltä heti, jos ongelmia piilolinssien tai näön hämärtyminen, vaikeuksia käsittelyssä tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Camila Side Effects

Camila (noretisteroni)

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Epänormaali kohtuverenvuoto Mirena, Premarin, Megace, Depo-Provera, megestroli medroksiprogesteroni

Endometrioosi Lupron, Depo-Provera, medroksiprogesteroni, Provera, noretindronin, Ortho Tri-Cyclen

Kuukautisia progesteroni, Depo-Provera, medroksiprogesteroni, Provera, noretindronin, Prometrium

Syntyvyyden Mirena, Depo-Provera, medroksiprogesteroni, Provera, Ehkäisykapseli, NuvaRingiä