cal-nate

Vahingossa yliannostus tuotteita, jotka sisältävät rautaa on johtava syy kuolettava vuonna alle 6-vuotias. Säilytä tämä ja kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta. Mikäli vahingossa nielty, soita lääkärille tai myrkytystietokeskukseen heti.

Hoitoon tai ehkäisyyn puute vitamiineja tai kivennäisaineita ennen, aikana ja jälkeen raskauden ja imetyksen aikana. Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Cal-Nate on vitamiini, mineraali, rauta, foolihappo, ja ulosteet huuhteluaine yhdistelmä. Se tarjoaa vitamiineja ja kivennäisaineita kehon auttaa täyttämään ravitsemukselliset vaatimukset. Uloste huuhteluaine auttaa estämään ummetusta, joka voi esiintyä rauta tuotteita.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Cal-Nate. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cal-Nate. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Cal-Nate voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä Cal-Nate kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää Cal-Nate.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Ummetus; tumma tai värjäytynyt ulosteet; ripuli; pahoinvointi; vatsavaivat; oksentelu.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen); musta, tervainen uloste; verestä tai raitoja verta ulosteessa; vatsakipua tai kouristelua.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Oireita voivat olla musta, tervainen uloste; rintakipu; puute tunne hälytys; tasapainon menetys; takavarikointi; voimakasta pahoinvointia, oksentelua, ripulia, tai vatsakipu; hengenahdistus; hitaus; hengitysvaikeuksia; epätavallinen väsymys tai heikkous; epätavallisen kalpea iho; heikko pulssi.

Tallentaa Cal-Nate huoneen lämpötilassa, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Lyhyt varastoinnin lämpötilassa 59 ja 86 ° F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cal-Nate poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa Cal-Nate tai muuta lääkettä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa Cal-Nate. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa Cal-Nate. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy keskustella terveydenhuollon tarjoajan täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä Cal-Nate.