cadexomer jodi geeli

Puhdistava ja suojaava haavat ja haavaumat (esim märkä haavoja, laskimostaasi haavaumat, painehaavat, tartunta kirurgiset haavat). Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää

Cadexomer jodi geeli on antibakteerinen ja imukykyinen aine. Se toimii imemällä nestettä ja bakteereja haavan pinnalle, jonka avulla se voi parantua.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa cadexomer jodia geelillä. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa cadexomer jodia geelillä. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta cadexomer jodi geeli tunnetaan tällä hetkellä.

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos cadexomer jodi geeli voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä cadexomer jodi geeliä kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää cadexomer jodia geeliä.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Lievää ärsytystä, kipua, punoitusta, turvotusta tai antokohdassa.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen); vaikeaa tai jatkuvaa ärsytystä, kipua, punoitusta, turvotusta tai antokohdassa.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

Store cadexomer jodi geelin huoneenlämpötilassa, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Pidä cadexomer jodi geeliä poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikit

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa cadexomer jodia geeliä tai muuta lääkettä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa cadexomer jodia geeli. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa cadexomer jodia geeliä. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy keskustella terveydenhuollon tarjoajan täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä cadexomer jodia geeliä.