c1 esteraasiestäjä rekombinantti laskimoon

Terapeuttinen luokka: Immuunijärjestelmä modulaattori

Käyttää C1 esteraasiestäjä yhdistelmä-

c1 esteraasiestäjä rekombinantti on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. C1 esteraasiestäjä rekombinantti, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio C1 esteraasiestäjä rekombinanttia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille C1 esteraasiestäjä yhdistelmä-lapsilla 12-vuotiaat ja nuoremmat. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille C1 esteraasiestäjä yhdistelmä-in geriatrisen väestöstä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen c1 esteraasiestäjä yhdistelmä-

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön c1 esteraasiestäjä rekombinantti. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle c1 esteraasiestäjä rekombinantti. c1 esteraasiestäjä rekombinanttia annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon. Lääkettä pistää hitaasti, joten IV putki täytyy pysyä paikallaan 5 minuuttia.

c1 esteraasiestäjä rekombinanttia voidaan joskus antaa kotona potilaille, jotka eivät tarvitse olla sairaalassa tai klinikalla. Jos käytössä c1 esteraasiestäjä yhdistelmä-kotona, lääkäri tai sairaanhoitaja opettaa sinulle, miten valmistautua ja pistää lääkettä. Varmista, että osaat käyttää lääkettä.

Varmista perheenjäsenet tai muut ihmiset olet ollut osata pistää lääkkeen tapauksessa et voi tehdä sen itse aikana HAE-kohtauksen.

Käytä uutta neulaa ja ruiskua joka kerta pistät lääkkeen.

Tarkasta injektio sarjat säännöllisesti ja varmista, että aine tai neste ei ole muuttunut sen väri. Älä käytä c1 esteraasiestäjä rekombinantti jos aine tai neste on muuttanut väriä, tai jos on kiintoaineiden sekanesteellä.

Carry c1 esteraasiestäjä yhdistelmä-mukanasi aina hätätilanteissa käytettäviksi, jos sinulla on HAE-kohtauksen.

c1 esteraasiestäjä rekombinantti mukana pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Annos c1 esteraasiestäjä rekombinantti on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta C1- esteraasiestäjä rekombinantti. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä jauhepulloon jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Pidä lääke alkuperäiseen laatikkoon kunnes olet valmis käyttämään sitä. Ei saa jäätyä.

Käytä sekoitettu lääke heti, tai voit tallentaa jääkaapissa 8 tunnin kuluessa sekoittamalla se.

Heitä pois pullosta, kun olet käyttänyt sitä, vaikka on lääke jäljellä.

Oikea käyttö C1 esteraasiestäjä yhdistelmä-

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi jatkaa sen käyttöä.

HAE hyökkäykset ovat hengenvaarallisia ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Tarkista lääkäriltä heti, tai mene ensiapuun mahdollisimman pian, vaikka tuntisit olosi paremmaksi käytön jälkeen c1 esteraasiestäjä rekombinantti.

c1 esteraasiestäjä rekombinantti voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Nämä reaktiot voivat olla hengenvaarallisia ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille tai hoitajalle heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, nokkosihottumaa, käheys, puristava tunne rinnassa, huimausta, huimausta tai pyörtyminen, hengenahdistus, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat c1 esteraasiestäjä rekombinantti.

c1 esteraasiestäjä rekombinantti saattaa lisätä riskiä sairastua verihyytymiä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on turvotusta ja kipua käsivarsissa, jaloissa tai vatsan, rintakipu, hengenahdistus, menetyksen tunne, sekavuus tai ongelmia lihasten hallintaan tai puhetta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen c1 esteraasiestäjä yhdistelmä-

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Perinnöllinen angioedeema Berinert, Firazyrin Cinryze, Kalbitor, Ruconest, C1 esteraasiestäjä (ihmisen), ikatibantille ecallantide

c1 esteraasiestäjä yhdistelmä-Side Effects

C1 esteraasiestäjä (ihmisen)