bydureon

Ilmaantuvuus lisääntyi kilpirauhasen C-solu kasvaimia on raportoitu rotilla. Sitä ei ole määritetty onko eksenatidin aiheuttaa kilpirauhasen C-solu kasvaimia ihmisissä, ja rutiini seuranta on tuntematon arvo. Käyttö on vasta-aiheinen potilaille, joilla on useita hormonitoimintaa neoplasia oireyhtymä tyypin 2 tai henkilökohtainen tai suvussa medullaarinen kilpirauhasen syöpä, ja koulutusta riskien ja oireita kilpirauhasen kasvaimet olisi annettava kaikille potilaille hoidettu laajennettu versio eksenatidin.

Käyttää Bydureon

Terapeuttinen luokka: Diabeteslääkkeet

Farmakologiset Class: glukagonin kaltainen peptidi-1 reseptorin agonisti

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Eksenatidin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Eksenatidin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin on munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla eksenatidin injektio.

Ennen Bydureon

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät eksenatidin. Se ei voi olla nimenomaan Bydureon. Lue huolellisesti.

Kun aloitat lääkkeen käyttämisen, on erittäin tärkeää, että tarkistat verensokeria usein, varsinkin ennen ja jälkeen aterioita ja nukkumaan mennessä. Tämä auttaa alentamaan mahdollisuus ottaa erittäin alhainen verensokeri.

Noudata huolellisesti hän erityisen Ateriaohjelma lääkärisi antoi sinulle. Tämä on tärkein osa ohjauksessa.Käyttövivuston diabetes, ja on välttämätöntä, jos lääke on toimii toivotusti. Myös käyttää säännöllisesti ja testi verensokerin tai virtsaan suunnattu.

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla. Bydureon® on laajennettu versio muoto Byetta®. Jos muuttumassa Byetta® ja Bydureon®, lopeta Byetta®. Älä käytä näitä lääkkeitä yhdessä.

Byetta® tulee esitäytetyssä kynässä, jota käytät pistää sitä. Jokainen kynä sisältää riittävästi lääkettä 60 annosta.

Bydureon® tulee kerta-annospakkaus: 1 kuiva eksenatidi jauhetta, 1 pullo liitin, 1 esitäytetty laimenninta ruisku, ja 2 neulaa. Älä korvaa neuloja tai muita komponentteja lokeroon.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide ja Pen Käyttöohje. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Sinut käyttää eksenatidin kotona. Lääkäri opit injektiot on annettava. Varmista, että ymmärrät kuinka lääke pistetään.

Tämä lääke annetaan laukaus ihon alle vatsan, reisien tai olkavarteen. Käytä eri kehon alueella aina antaa itsellesi ammuttu. Seurata missä annat jokaisen laukauksen varmista kiertää kehon alueilla.

Salli Byetta® lämmetä huoneenlämmössä ennen pistämistä sen. Jos lääke kynän väri on muuttunut, näyttää samea, tai jos näet hiukkasia, älä käytä sitä.

Käytä Bydureon® heti, kun jauhe on liuennut ja siirretään ruiskuun.

Käytä uutta neulaa joka kerta, kun pistät lääkkeen.

Oikea käyttö eksenatidia

Koskaan jakaa lääkettä kyniä tai kerta-annoksen tarjottimet muiden kanssa missään olosuhteissa. Se ei ole turvallinen yksi kynä voidaan käyttää useampi kuin yksi henkilö. Jakaminen neulat, kyniä, tai yhden annoksen lokerot voivat aiheuttaa infektion välittymisen.

Heitä pois käytetty neuloja kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Kerro lääkärille, jos käytät ehkäisypillereitä tai antibioottia. Näitä lääkkeitä tulee ottaa vähintään 1 tunti ennen käyttöä eksenatidin.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Käyttäville potilaille Bydureon®: Jos unohdat lääkeannoksen, käyttää sitä heti, kun muistat, kunhan seuraavan annoksen johtuu vähintään 3 päivää myöhemmin. Jos annos jää ja seuraava annos johtuu 1 tai 2 päivää myöhemmin, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä käytä 2 annosta tätä lääkettä alle 3 päivän välein.

Käyttäville potilaille Byetta®: Älä käytä tätä lääkettä, kun syöt, jos unohdat käyttää sitä ennen ateriaa. Odota 1 tunti ennen seuraavaa ateriaa ja lääkkeen tuolloin. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat unohtunutta annosta.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Bydureon

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Käyttäville potilaille Byetta®

Käyttäville potilaille Bydureon®: Säilytä lääke jääkaapissa, alkuperäisessä pakkauksessa, ja valolle. Älä jäätyä tätä lääkettä, ja älä käytä lääkettä, jos se on jäätynyt. Voit tallentaa avaamaton lääke jääkaapissa viimeiseen käyttöpäivään asti pakkaukseen tai huoneenlämmössä jopa 4 viikkoa.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Bydureon Side Effects

Bydureon (eksenatidia)

Varmista, että lääkäri tietää, jos käytät myös insuliinia. Sinun ei pitäisi käyttää ateriasta insuliinia (kuten Apidra®, Lantus®), kun käytät tätä lääkettä. Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia.

On erittäin tärkeää ottaa huomioon noudata ohjeita terveydenhuollon joukkue noin

Hätätilanteessa-Saattaa olla, kun tarvitset hätätilanteessa apua aiheuttama ongelma diabetes. Sinun täytyy olla valmis näissä hätätilanteissa. On hyvä idea käyttää lääketieteellisen tunnistus (ID) ranneke tai kaulassa ketju aina. Myös kuljettaa henkilökortin lompakossa tai laukussa, joka sanoo, että sinulla on diabetes ja luettelon kaikki lääkkeet.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa kilpirauhasen kasvaimia. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on kiinteä tai turvotusta kaulan tai kurkun ja käytät Bydureon®. Kerro myös lääkärille, jos sinulla on vaikeuksia niellä tai hengitysvaikeuksia, tai jos ääni saa käheä.

Haimatulehdus voi esiintyä, kun käytät tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on äkillinen ja vaikea vatsakipu, vilunväreet, ummetus, pahoinvointi, oksentelu, kuume, tai huimaus.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun kun käytät tätä lääkettä.

Soita heti lääkärille, jos huomaat jonkun näistä haittavaikutuksista pistoskohdassa: masentunut tai sisennetty iho, sinivihreä mustaan ​​ihon värimuutos, tai kipua, punoitusta tai ihon kuoriutumista.

Tämä lääke ei aiheuta hypoglykemiaa (alhainen verensokeri). Kuitenkin alhainen verensokeri voi ilmetä, kun käytät eksenatidin muiden lääkkeiden kanssa, kuten insuliinin tai sulfonyyliurean, joka voi alentaa veren sokeria. Alhainen verensokeri voi myös ilmetä, jos viivyttää tai menetä aterian tai välipalan, liikut tavallista enemmän, juoda alkoholia, tai ei voi syödä, koska pahoinvointia tai oksentelua.

Oireita alhainen verensokeri ovat ahdistuneisuus, käyttäytyminen muuttuu samanlainen juopuneet, näön hämärtyminen, kylmä hiki, sekavuus, viileä, kalpea iho, vaikeus ajattelu, uneliaisuus, kova nälkä, nopea syke, päänsärky (jatkuvat), pahoinvointi, hermostuneisuus, painajaiset , levoton uni, vapina, epäselvä puhe, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Jos oireita alhainen verensokeri ilmetä, nauti glukoositabletteja tai geeliä, maissisiirappia, hunaja, tai sokeripaloja, tai juoda mehua, ei-ruokavalio virvoitusjuoma, tai sokeria liuotetaan veteen lievittää oireita. Myös tarkistaa veren alhaisen verensokerin. Glukagoni käytetään hätätilanteissa, jos vakavia oireita kuten kouristuksia (kouristuksia) tai tajuttomuus esiintyä. Onko glukagonin kit saatavilla, sekä ruiskulla ja neulalla, ja osaa käyttää sitä. Perheenjäseniä pitäisi myös tietää, miten sitä käytetään.

Hyperglykemia (korkea verensokeri) voi ilmetä, jos et ota tarpeeksi tai ohittaa annos oman diabeteslääke, syödä liikaa tai eivät noudata Ateriasuunnitelman on kuumetta tai infektio, tai eivät käytä yhtä paljon kuin tavallisesti.

Oireita korkea verensokeri ovat näön hämärtyminen, uneliaisuus, suun kuivuminen, punoitus, kuiva iho, hedelmiä kaltainen pahanhajuinen hengitys, lisääntynyt virtsaaminen (taajuus ja määrä), ketoaineita virtsassa, ruokahaluttomuus, vatsakipu, pahoinvointi ja oksentelu, väsymys, levoton hengitys (nopea ja syvä), tajuttomuuden tai epätavallinen jano.

Jos oireita korkea verensokeri esiintyy, tarkista verensokerisi ja sitten soittaa lääkäriltä ohjeita.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Diabetes, tyyppi 2 metformiini, aspartinsuliini, glipitsidi, Januvia, glimepiridi, Victoza, Lantus, glyburide, pioglitatsoni, Invokana, Tradjenta, Glucophage, Janumet, Actos, Levemirin Novolog, Humalog, Amaryl, Farxiga, Onglyza, Welchol, Glucotrol, Trulicity sitagliptiini Jardiance