butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmä (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmä otetaan säännöllisesti (esimerkiksi joka päivä), se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta). Kofeiini joissakin butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmät voivat myös lisätä mahdollisuuksia riippuvuuden. Riippuvuus on erityisen todennäköisesti esiintyy potilailla, jotka ottavat näitä lääkkeitä lievittää usein päänsärkyä. Liian paljon tätä lääkettä voi myös aiheuttaa maksavaurioita tai muita lääketieteellisiä ongelmia.

Tämä lääke lievittää päänsärkyä parhaiten, jos otat sen heti, kun päänsärky alkaa. Jos saat varoitusmerkit migreeni, tätä lääkettä heti, olet varma, että migreeni on tulossa. Tämä voi jopa pysäyttää päänsärkyä syntymisen. Makuulla rauhallinen, pimeässä huoneessa jonkin aikaa sen jälkeen, kun lääkkeen myös auttaa lievittämään päänsärkyä.

Ihmiset, jotka saavat paljon päänvaivaa ehkä vaihdettava lääkettä estämään päänsärkyä. On tärkeää noudattaa lääkärin suuntiin muita lääkkeitä, vaikka päänsärkyä esiintyy jatkuvasti. Päänsärky-estävät lääkkeet saattavat kestää useita viikkoja aloittaa työskentelyn. Vaikka ne eivät alkavat työskennellä, päänsärkyä voi mennä pois kokonaan. Kuitenkin päänsärkyä ilmenee harvemmin, ja niiden pitäisi olla lievempiä ja helpommin lievittää kuin ennen. Tämä vähentää päänsärky relievers että tarvitset. Jos et huomaa mitään parannusta useiden viikkojen kuluttua päänsäryn estävää hoitoa, tarkistaa lääkäriltä.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

varastointi

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.