butalbitaali, aspiriini ja kodeiini

Käyttää butalbitaali, aspiriini ja kodeiini

Farmakologiset Class: barbituraatti

Kemiallinen luokka: Salicylate, Aspirin

Butalbitaali, aspiriini ja kodeiini yhdistelmiä käytetään lievittää päänsärkyä ja muunlaisia ​​kipua. Nämä yhdistelmä lääkkeet voivat tarjota parempia kivunlievityksen kuin joko aspiriinia tai kodeiini käyttää yksinään. Joissakin tapauksissa kivun voi tulla alemmilla annoksilla kutakin lääkettä.

Ennen butalbitaali, aspiriini ja kodeiini

Kodeiinia on huume kipulääke, joka toimii keskushermostossa (CNS) lievittää kipua. Monet sen sivuvaikutukset johtuvat myös toimia keskushermostossa. Butalbital kuuluu lääkeryhmään barbituraatit. Barbituraatit toimia myös CNS olevan vaikutuksia.

Kun käytät butalbitaali tai kodeiini pitkään, elimistö voi tottua lääkkeen niin, että suurempia määriä tarvitaan tuottamaan sama vaikutus. Tätä kutsutaan toleranssi lääkettä. Myös butalbitaali ja kodeiini voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta), kun niitä käytetään pitkään tai suurina annoksina. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa vieroitusoireita, kun lopetat lääkkeen. Potilailla, jotka saavat päänsärkyä, ensimmäinen oire peruuttaminen voi olla uusi (rebound) päänsärkyä.

Tämä yhdistelmä sisältää myös kofeiinia. Kofeiini voi auttaa lievittämään päänsärkyä. Kuitenkin, kofeiini voi myös aiheuttaa fyysistä riippuvuutta, kun sitä käytetään pitkän aikaa. Tämä voi johtaa peruuttamiseen (rebound) päänsärky kun lopetat sen.

Aspiriini ei ole huume eikä aiheuta fyysistä riippuvuutta. Se voi kuitenkin aiheuttaa muita ei-toivottuja vaikutuksia, jos liikaa otetaan.

Tämä yhdistelmä lääke on saatavana vain lääkärin määräyksestä

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä butalbitaali, aspiriini ja kodeiini, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Oikea käyttö butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia

For butalbitaali: Vaikka butalbitaali aiheuttaa usein uneliaisuutta, jotkut lapset virittyvät sen ottamisen jälkeen.

For aspiriini: Älä anna lääke, aspiriinia lapsen kuumetta tai muita oireita virusinfektion, erityisesti flunssa tai vesirokko, ensin keskustella sen käyttö lapsesi lääkäriin. Tämä on erittäin tärkeää, koska aspiriini voi aiheuttaa vakavan sairauden nimeltä Reyen oireyhtymä lapsilla kuume aiheuttaa virus infektio, varsinkin flunssa tai vesirokko. Lapset, joilla ei ole virustartunnan voi myös olla herkempiä vaikutuksia aspiriini, varsinkin jos heillä on kuumetta tai ovat menettäneet suuria määriä kehon nesteen takia oksentelu, ripuli, tai hikoilua. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana.

Kofeiinin: ei ole erityistä tietoa vertaamalla käyttö kofeiinia alle 12-vuotiaiden kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä. Kuitenkin, kofeiini ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

For butalbitaali: sekavuus, masennus, tai jännitystä voi olla erityisen todennäköinen iäkkäillä potilailla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille butalbitaali.

For aspiriini: Vanhukset ovat herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille aspiriinia. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana.

For kodeiini: Breathing ongelmat voivat olla erityisen todennäköinen iäkkäillä potilailla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille kodeiinia.

Kofeiinin: Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan kofeiinin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä butalbitaali, aspiriini ja kodeiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä butalbitaali, aspiriini ja kodeiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä butalbitaali, aspiriini ja kodeiini kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä butalbitaali, aspiriini ja kodeiini tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät butalbitaali, aspiriini ja kodeiini, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia ruoan tai täysi lasillinen (8 unssia) vettä vähentää vatsan ärsytystä.

Älä ota butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia jos sillä on vahva etikka haju. Tämä haju tarkoittaa aspiriinin se hajottaa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen butalbitaali, aspiriini ja kodeiini

Ota butalbitaali, aspiriinia, ja kodeiini vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos butalbitaali tai kodeiini otetaan säännöllisesti (esimerkiksi joka päivä), se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta). Säännöllinen käyttö kofeiinia voi myös aiheuttaa fyysistä riippuvuutta. Riippuvuus on erityisen todennäköisesti esiintyy ihmisiä, jotka ottavat näitä lääkkeitä lievittää usein päänsärkyä. Myös liian paljon tämän yhdistelmän lääke voi aiheuttaa vatsavaivoja tai muita lääketieteellisiä ongelmia.

butalbitaali, aspiriini ja kodeiini vapauttaa päänsärkyä parhaiten, jos otat sen heti, kun päänsärky alkaa. Jos saat varoitusmerkit migreeni, ota butalbitaali, aspiriinia, ja kodeiini heti kun olet varma, että migreeni on tulossa. Tämä voi jopa pysäyttää päänsärkyä syntymisen. Makuulla rauhallinen, pimeässä huoneessa jonkin aikaa sen jälkeen, kun lääkkeen myös auttaa lievittämään päänsärkyä.

Ihmiset, jotka saavat paljon päänvaivaa ehkä vaihdettava lääkettä estämään päänsärkyä. On tärkeää noudattaa lääkärin suuntiin muita lääkkeitä, vaikka päänsärkyä esiintyy jatkuvasti. Päänsärky-estävät lääkkeet saattavat kestää useita viikkoja aloittaa työskentelyn. Vaikka ne eivät alkavat työskennellä, päänsärkyä voi mennä pois kokonaan. Kuitenkin päänsärkyä ilmenee harvemmin, ja niiden pitäisi olla lievempiä ja helpommin lievittää kuin ennen. Tämä vähentää päänsärky relievers että tarvitset. Jos et huomaa mitään parannusta useiden viikkojen kuluttua päänsäryn estävää hoitoa, tarkistaa lääkäriltä.

Annoksen butalbitaali, aspiriini ja kodeiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

butalbitaali, aspiriini ja kodeiini Side Effects

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Tarkista lääkäriltä

Tarkista etiketit kaikkien nonprescription (over-the-counter [OTC]) ja reseptilääkkeiden nyt ottaa. Jos joku sisältävät huume, barbituraattiruis-, asetyylisalisyylihappo tai muut salisylaatit, kuten diflunisaali, tarkista lääkäriltäsi tai apteekista. Kun ne yhdessä butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia saattavat aiheuttaa yliannostuksen.

Kodeiinia muutetaan morfiini kehossa. Jotkut ihmiset muuttavat kodeiini morfiini nopeammin kuin toiset. Nämä henkilöt kutsutaan “erittäin nopeat metaboloijat kodeiinia”. Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos äärimmäinen väsymys, sekavuus, tai pinnallinen hengitys. Nämä oireet voivat ilmoittaa, että olet “erittäin nopea metaboloijien kodeiinia”. Tämän seurauksena, on liian paljon morfiini kehossa ja sivuvaikutuksia morfiinin tavallista

Jos imettävä äiti on erittäin nopea metaboloijien kodeiinia, se voisi johtaa morfiinin yliannostuksesta hoitotyön vauva ja aiheuttaa erittäin vakavia sivuvaikutuksia. Hoitotyö ottaen butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia

Butalbitaali ja kodeiinia butalbitaali, aspiriini ja kodeiini lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermoston (CNS) depressants (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muut reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, muut barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hammaslääkärin anestesia. Myös vatsavaivoja voi olla todennäköisempää, jos juot alkoholijuomia kun otat aspiriinia. Siksi, älä juo alkoholijuomia, ja tarkistaa lääkäriltä ennen jotakin edellä lueteltujen lääkkeiden, kun käytät butalbitaali, aspiriini ja kodeiini.

butalbitaali, aspiriini ja kodeiini saattavat aiheuttaa joillekin ihmisille tulla uneliaisuutta, huimausta tai pyörrytystä tai tuntea väärän hyvinvointia. Varmista, että tiedät miten reagoit butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia ennen kuin ajaa, käyttää koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai ei hälytys ja selväjärkisesti.

Huimaus, heikotus tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa vähentämään tätä ongelmaa. Makuulla jonkin aikaa voi lievittää näitä vaikutuksia.

Pahoinvointia tai oksentelua voi esiintyä, varsinkin kun ensimmäinen pari annosta. Tämä vaikutus saattaa mennä pois, jos makuulle hetkeksi. Kuitenkin, jos pahoinvointia tai oksentelua jatkuu, tarkista lääkäriltäsi.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastuussa että käytät butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia. Vakavia haittavaikutuksia saattaa ilmetä, jos lääkäri tai hammaslääkäri antaa tiettyjä lääkkeitä tietämättä että olet ottanut butalbitaali tai kodeiini.

Älä ota butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia 5 päivää ennen suunniteltua leikkausta, kuten hammaskirurgia, ellei toisin ohjeiden mukaan lääkäri tai hammaslääkäri. Aspiriinia tänä aikana saattaa aiheuttaa verenvuotoa ongelmia.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kertoa vastuuhenkilö että käytät butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia. Kofeiini tässä yhdistelmä häiritsee tiettyjen testien tuloksiin, jotka käyttävät dipyridamoli (esim Persantine) auttaa osoittavat, kuinka hyvin veri virtaa sydämeesi. Kofeiini ei pitäisi ottaa 8 12 tuntia ennen testiä. Tulokset jotkut muut kokeet voivat myös vaikuttaa butalbitaali, aspiriini ja kodeiini.

Jos olet ollut ottaen suuria määriä butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia, tai jos olet ottanut sitä säännöllisesti useita viikkoja tai enemmän, älä yhtäkkiä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun pienentää vähitellen määrää käytät ennen lopettamista kokonaan, vähentää mahdollisuutta peruuttamisen sivuvaikutuksia.

Jos uskot tai kukaan muukaan saattanut ottaa yliannostuksen butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia, saada hätätilanteessa apua heti. Kun yliannostuksen butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia tai ottamalla alkoholin tai keskushermostoa lamaavien kanssa butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia voi johtaa tajuttomuuteen tai kuolemaan. Merkkejä yliannostuksen butalbitaali, aspiriinia ja kodeiinia sisältävät kouristukset (kohtaukset), kuulon menetys, sekavuus, korvien tai surinaa korvissa, vaikea jännitystä, hermostuneisuus tai levottomuus, vaikea huimaus, vaikea uneliaisuus, epätavallisen hidas tai levoton hengitys, ja vakava heikkous.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Seuraavia haittavaikutuksia voi merkitä sitä, että vakava allerginen reaktio tapahtuu. Tarkista lääkäriltä tai saada hätätilanteessa apua välittömästi, jos niitä esiintyy, varsinkin jos useat niistä tapahtuvat samanaikaisesti.

Myös tarkistaa lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista, varsinkin jos useat heistä esiintyy yhdessä

Jos olet imettävä äiti ja huomaat jonkin seuraavista oireista yliannostuksen vauva, saada hätätilanteessa apua välittömästi

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.