bupivakaiini liposomiin injektio

Terapeuttinen luokka: Anestesia, Paikallinen

Käyttää bupivakaiini liposomiin

Kemiallinen luokka: Amino Amidi

bupivakaiini liposomiin on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Bupivakaiinin liposomin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio bupivakaiinin liposomiin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille bupivakaiinin liposomien injektion lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta bupivakaiinin liposomien injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisesti on munuais- tai maksasairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta potilailla, jotka saivat bupivakaiinin liposomiin injektiona.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Ennen bupivakaiini liposomiin

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat bupivakaiinin liposomiin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä bupivakaiini liposomin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä bupivakaiini liposomin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön bupivakaiinin liposomiin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle bupivakaiinin liposomi sairaalassa. bupivakaiini liposomin annetaan neulan läpi ja ruiskutetaan kudokseen leikkauskohtaan (kuten jalka).

bupivakaiini liposomiin pitäisi aiheuttaa puutumista vain sille alueelle, missä se on pistetty. Saatat kokea tilapäistä menetyksen tunne tai liikkeen injektioalueen. Tämäntyyppinen puuduttavaa toimenpidettä kutsutaan paikallispuudutuksessa. Sitä ei ole tarkoitus aiheuttaa voit nukahtaa tai tajuton.

Bupivakaiini liposomiin injektio (Exparel ™) toimii eri tavalla kuin muita bupivakaiinin jopa samalla annoksella. Sinulle ei pidä antaa toisentyyppistä bupivakaiinin injektio ensimmäisen 4 päivää (96 tuntia) injektion jälkeen Exparel ™.

Lääkäri tutkii sinut tarkasti jälkeen saat bupivakaiinin liposomiin. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos sinulla on seuraavia oireita kanssa bupivakaiini liposomiin: ahdistusta, näön hämärtyminen, masennus, uneliaisuus, huimaus, pahoinvointi, oksentelu, puutuminen ja pistely suun tai huulten levottomuus, korvien soiminen; puhe ongelmia tai vapinaa.

bupivakaiini liposomiin voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, kuume, lisääntynyt hikoilu, huimaus tai pyörtyminen, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun saatuaan bupivakaiinin liposomiin.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Oikea käyttö bupivakaiinipitoisuutena liposomin

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiini, diklofenaakki, Norco, fentanyyli, Celebrex, morfiini, Vicodin, Voltaren, lidokaiini ajankohtainen, Dilaudid, difenhydramiini ajankohtainen, OxyContin, Parasetamoli

 tai mennä liittyä bupivakaiinin liposomin tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen bupivakaiini liposomiin

bupivakaiini liposomiin Side Effects

bupivakaiini liposomiin