budesonidi (nenän kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä määrä, joka imeytyy nenän ja mahdollisuus ei-toivottuja vaikutuksia. Älä muuta annosta tai lopeta lääkkeen ilman lääkärin kanssa ensin.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Tätä lääkettä käytetään vain nenään. Älä päästä sitä silmiisi. Jos se saa silmissä, huuhtele vedellä heti ja ota yhteyttä lääkäriin.

Jotta tämä lääke auttaa, se on käytettävä säännöllisesti määräämät lääkäriltä. Tämä lääke yleensä alkaa toimia noin 2 päivää, mutta jopa 2 viikkoa voi kulkea ennen kuin tunnet sen täydet vaikutukset.

Älä käytä tätä lääkettä muuhun nenä ongelman ilman lääkärin kanssa ensin.

varastointi

Ruiskulevitys

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Kun prime pullo, muodostuu ainoastaan ​​120 annosta tai suihketta. Seuraa määrän sumutetta käytät. Heitä pullo pois käytön jälkeen 120 suihketta vaikka jotkut neste säilyy pullossa.