bromfenaakki oftalmiset

Terapeuttinen luokka: tulehduskipulääkkeet

Käyttää bromfenaakki

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: etikkahappo (luokka)

bromfenaakki on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä bromfenaakki, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio bromfenaakki tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille bromfenaakki silmätipat lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta bromfenaakki silmätipat vanhuksilla.

Ennen bromfenaakki

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät bromfenaakki, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä bromfenaakki tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä bromfenaakki tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä bromfenaakki kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön bromfenaakki. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Silmälääkäri kertoo, kuinka paljon bromfenaakki käyttää ja kuinka usein. Älä käytä enemmän lääkettä tai käyttää sitä useammin kuin lääkäri on määrännyt. bromfenaakki ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Pitää käyttää bromfenaakki varten vähintään 2 viikkoa, ellei lääkäri määrää toisin.

bromfenaakki voidaan käyttää muiden oftalmisten (silmä) lääkkeet. Odota vähintään 5 minuuttia ennen toista silmään lääkettä.

Jos piilolinssejä, poista niitä, kun käytät bromfenaakki. Keskustele silmälääkäri tästä jos sinulla on kysymyksiä.

Käytä yksi pullo Prolensa ™ silmätipat kummallekin silmälle.

Jos haluat käyttää silmätippoja

Annoksen bromfenaakki on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta bromfenaakki. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää bromfenaakki, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö bromfenaakki

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Silmälääkäri tarkistaa silmäsi säännöllisesti vierailuja varmista, että se toimii kunnolla ja ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

bromfenaakki voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa, joka voi olla hengenvaarallinen ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, nokkosihottumaa, käheyttä, hengenahdistusta, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun käytön jälkeen bromfenaakki.

Hidas tai hidastunut paraneminen voi ilmetä, kun käytät bromfenaakki. Kysy lääkäriltä ennen bromfenaakki yhdessä ajankohtainen kortikosteroidia (esim beetametasoni, klobetasoli, hydrokortisoni, Lotrisone®).

Käyttämällä bromfenaakki saattaa lisätä riskiä ottaa keratitis ja sarveiskalvon ongelmia. Tarkista silmälääkäri heti, jos olet näön hämärtyminen, näkökyvyn muutokset, tai silmien punoitus, ärsytys tai kipu kun käytät bromfenaakki.

Soveltaen lääkettä, silmät luultavasti kirvelee tai polttaa lyhyen aikaa. Tämä on odotettavissa.

Älä käytä muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen bromfenaakki

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

bromfenaakki Side Effects

bromfenaakki oftalmiset

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Leikkauksen jälkeinen silmätulehdus diklofenaakki oftalmiseen, prednisoloni oftalmiset, ketorolaakki oftalmiset, Lotemax, Durezol, Prolensa, flurbiprofeeni oftalmiset, Ilevro, NEVANAC, Acular, ALREX, Voltaren Ophthalmic, Bromday, difluprednaatti oftalmiset, Omnipred, nepafenaakki oftalmiset, Xibrom, Omidria, Acular LS, Acuvail , BromSite, Vexolia