Brioschi

Käyttää Brioschi

Terapeuttinen luokka: Antasidit, natriumbikarbonaatti sisältävät

Antasidit ei pitäisi antaa lapsille (jopa 6 vuotta), ellei määrännyt niiden lääkäri. Koska lapset eivät voi yleensä kuvata oireet hyvin, lääkäri tulee tarkistaa lasta ennen kuin antaa tätä lääkettä. Lapsi voi olla ehdolla, että tarvitsee muuta hoitoa. Jos näin on, antasidit ei auta ja voi jopa aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia tai tehdä kunto huonompi.

Natriumbikarbonaatti suussa käytettäväksi on saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Antasidit ei pitäisi antaa lapsille (jopa 6 vuotta), ellei lääkärin määräämä. Tämä lääke ei välttämättä auta ja voi jopa pahentaa joitakin ehtoja, joten varmista, että lapsen ongelma tulee käsitellä tätä lääkettä ennen käyttöä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön natriumbikarbonaattia vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ennen Brioschi

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät natriumbikarbonaattia. Se ei voi olla nimenomaan Brioschi. Lue huolellisesti.

Turvallisen ja tehokkaan käytön natriumbikarbonaattia

Potilaille, jotka saavat tätä lääkettä mahahaava

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos tämä lääke on määrätty lääkäri ja jos se ottaa säännöllisesti pitkään, lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Tämä varmistaa, että lääke ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä ota natriumbikarbonaattia

Potilaille natrium ruokavaliohoito

Oikea käyttö natriumbikarbonaattia

Potilailla lääkkeen antasidina

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka seuraavia haittavaikutuksia esiintyy hyvin harvoin, kun tätä lääkettä otetaan suositeltu, ne voivat olla todennäköisempää, jos se on otettu: suurina annoksina pitkään, tai potilailla, joilla on munuaissairaus.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Varotoimet Vaikka käyttäminen Brioschi

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Diabeettinen ketoasidoosi aspartinsuliinille Novolog, Humalog, natriumbikarbonaattia, Apidra

Virtsan emäksiseksi natriumbikarbonaatilla, Bicitra, sitruunahappo / natriumsitraatti, Cytra-2, Tricitrates

Hyperurikemia Toissijainen Chemotherapy allopurinoli, natriumbikarbonaatti, Zyloprim, Elitek, rasburikaasi, Neut

Ruoansulatushäiriöt omepratsoli, ranitidiini, prilosec, famotidiini, Zantac, kalsiumkarbonaattia

Brioschi Side Effects

natriumbikarbonaatilla