brintsoliamidi (oftalmiset reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Brintsoliamidille oftalminen (silmä) laskee hoidetaan kasvoi silmänpaineen aiheuttama avokulmaglaukooma tai sairaus nimeltä silmän hypertensio. Molemmat silmäsairauksien aiheuttavat korkeat silmänpaineesi ja voi johtaa kipua silmänpaineesi ja sitten voi lopulta vahingoittaa näköä. Tämä lääke voi auttaa pitämään näön vähentämällä silmänpaineesi ja pysähtymättä silmäkipu.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kanadalainen Merkki

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille brintsolamidin silmätipat lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

jousitus

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta brintsolamidin silmätippojen vanhuksilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

allergiat

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

pediatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

geriatrinen

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Muut sairaudet

Silmälääkäri kertoo, kuinka paljon tätä lääkettä käyttää ja kuinka usein. Älä käytä enemmän lääkettä tai käyttää sitä useammin kuin lääkäri on määrännyt.

annostelu

Jos yleensä pehmeitä piilolinssejä, poista ne ennen käyttöä brintsoliamidin silmätippoja. Odota vähintään 15 minuuttia ennen kuin laitat piilolinssit takaisin.

Vastaamaton annos

Jos haluat käyttää silmätippoja

Jos lääkäri määräsi kaksi erilaista silmätippoja voidaan käyttää yhdessä, odota vähintään 10 minuuttia välillä kertaa haet lääkkeitä. Tämä auttaa pitämään toista lääkettä “huuhtomalla” ensimmäinen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

varastointi

Voit myös pitää lääke jääkaapissa. Lisäksi pitää pullo pystyasennossa, kun et käytä sitä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein ja ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Jos kutina, punoitus, turvotus tai muita merkkejä silmän tai silmäluomen ärsytys tapahtuu, tarkistaa lääkäriltä. Nämä oireet voivat merkitä sitä, että olet allerginen brintsoliamidille.

Vakavat allergiset reaktiot mahdollisia, kun käytät tätä lääkettä. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista: musta, tervainen uloste, rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, vilunväristykset, tumma virtsa, nivel- tai lihaskipu, ihottuma, punainen ihovaurioita , usein violetti keskus, haavaumat, haavaumat tai valkoiset täplät suussa tai huulilla, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon.

Jos loukkaantunut silmään, kehittää silmätulehdus, tai täytyy olla silmäleikkaus, keskustele lääkärin kanssa heti. Lääkäri saattaa haluta sinun käyttää uutta pullon silmätipat auttaa ehkäisemään silmätulehduksen tai pitää tartunta huononee.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla näön hämärtyminen jonkin aikaa. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et näe kunnolla. Lisäksi, koska näön hämärtyminen voi olla merkki sivuvaikutus, joka tarvitsee lääkärin hoitoon, tarkista lääkäriltä, ​​jos se jatkuu.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.