bradykardia

Bradykardia on normaalia hitaampaa sykettä. Sydän yleensä lyö välillä 60 ja 100 kertaa minuutissa aikuisen levossa. Jos olet bradykardia (brad-e-Kähr-Dee-uh), sydämesi lyö alle 60 kertaa minuutissa.

Bradykardia voi olla vakava ongelma, jos sydän ei pumppaa tarpeeksi happipitoista verta elimistöön. Joillekin ihmisille kuitenkin, bradykardia ei aiheuta oireita tai komplikaatioita.

Kun hidas syke on normaali

Tahdistin ja muita hoitoja voi korjata bradykardiaa ja auttaa sydämesi säilytettävä asianmukainen määrä.

Kun lääkäriin

Jos sinulla on bradykardia, aivoihin ja muihin elimiin välttämättä saa hapen he tarvitsevat. Tämän seurauksena voi ilmetä näitä bradykardiaa oireita

Sähköinen piiri sydämen

Leposyke hitaampi kuin 60 lyöntiä minuutissa voi olla normaalia joillekin ihmisille, erityisesti nuorilla terveillä aikuisilla ja koulutettu urheilijat. Näille ihmisille, bradykardia ei pidetä terveysongelma.

Sinussolmukkeessa ongelmia

Useat olosuhteet voivat aiheuttaa oireita Bradykardian. On tärkeää saada nopeasti, tarkka diagnoosi ja asianmukainen hoito. Ota yhteys lääkäriin, jos sinä tai lapsesi kokee mitään oireita bradykardiaa.

Jos heikko, on hengitysvaikeuksia tai rintakipua kestää yli muutaman minuutin, saa ensihoidon tai käydä lääkärin tai paikalliseen hätänumeroon. Hakeudu ensiapuun kenellekään esiintyy näitä oireita.

Bradykardia aiheutuu jotain, joka häiritsee normaalia sähköimpulsseja säätelemällä sydämesi pumppaus toimintaa. Monet asiat voivat aiheuttaa tai myötävaikuttaa sydän- sähköjärjestelmään, mukaan lukien

Sydämesi koostuu neljästä kamaria – kaksi ylempää kammiota (Atria) ja kaksi alempaa kammiota (kammiot). Rytmi sydämesi on normaalisti johtaa luonnollinen sydämentahdistin (sinussolmukkeessa) sijaitsevat oikeaan eteiseen. Sinussolmukkeessa tuottaa sähköisiä impulsseja, jotka aloittavat kukin syke.

Vuodesta sinussolmukkeessa sähköimpulsseja liikkuessaan eteisessä, aiheuttaen Atria supistumaan ja pumppaa verta kammiot.

Sähköinen impulsseja sitten saapuvat klusterin soluja kutsutaan eteis (AV) solmun.

AV-solmu lähettää signaalin erikoistunut kokoelma soluja kutsutaan nipun Hänen. Nämä solut lähettävät signaalin alas vasemmalle haara palveleva vasemman kammion ja oikean haaran palvelee oikean kammion.

Kun sähköinen impulssi kulkee alas nämä sivukonttorit, kammiot sopimuksen ja pumppu verta – oikean kammion lähettävän happiköyhien verta keuhkoihin ja vasemman kammion lähettävän happipitoista verta elimistöön.

Bradykardia tapahtuu, kun sähköisiä signaaleja hidastaa tai estetään.

Bradykardia alkaa usein sinussolmukkeessa. Hidas sydämen syke saattaa ilmetä, koska sinussolmukkeessa

Joissakin ihmisiä, sinussolmukkeessa ongelmat voivat johtaa vuorotellen hidas ja nopea sydämen lyöntitiheys (bradykardia-takykardia oireyhtymä).

Bradykardiaa saattaa myös esiintyä, koska sähköisten signaalien välityksellä eteiset eivät välity kammiot (eteis, tai eteis).

Eteis (eteis)

Ikä

Liittyviä riskitekijöitä sydänsairaus

Mitä voit tehdä

Mitä odottaa lääkäriltä

(EKG tai EKG)

Laboratorio- ja muut kokeet

Hoitoon taustalla häiriöt

Muutos lääkitys

sydämentahdistin

Estää sydänsairauksia

Seurata ja hoitaa sydänsairaus

Häiriöitä sähköisen signaalin voi tapahtua AV-solmun, nippu His tai jonnekin pitkin vasemman ja oikean oksat, jotka lähettävät sähkösignaaleja kammiot. Sydän lohkot luokitellaan perustuvat määrin signaaleja Atria tavoittaa sydämenne tärkein pumppauskammioita (kammiot).

Kolmannen asteen (täydellinen) eteis. Kolmannen asteen eteis yksikään sähkö impulsseja Atria saavuttaa kammiot. Kun tämä tapahtuu, nippu His tai muiden kudosten kammiot toimivat korvikkeena tahdistimen kammiot.

Nämä korvikkeet hidasta, ja joskus epäluotettavia sähköimpulsseja hallita tahdissa kammiot.

Haarakatkos. Keskeyttäminen sähköisen signaalin jossain oikean tai vasemman puolen oksat, lähellä loppua koulutusjakson sähköimpulsseja, kutsutaan haarakatkos.

Vakavuus haarakatkos riippuu siitä molemmille vaikuttaa, läsnäolo muunlaisia ​​sydämen lohko ja aste vaurioita sydänkudoksen.

Komplikaatiot käsittelemättömän bradykardiaa vaihtelevat kuinka hidas syke on, missä sähköinen johtuminen ongelma ilmenee ja millaisia ​​vahinkoja saattaa esiintyä sydänkudoksen.

Jos bradykardia on riittävän merkittävä aiheuttaa oireita, mahdollisia komplikaatioita hitaan sykkeen voi sisältyä

Keskeinen riskitekijä bradykardian on ikä. Sydänvaivoja, jotka liittyvät usein bradykardia, ovat yleisempiä vanhemmilla aikuisilla.

Bradykardia liittyy usein vaurioita sydänkudoksen tietyntyyppinen sydänsairaus.

Siksi tekijöitä, jotka lisäävät riskiä sydänsairauksien voi myös lisätä riskiä bradykardiaa. Elintapojen muutoksia tai lääketieteellinen hoito voi pienentää riskiä sydänsairauksien liittyvät seuraaviin tekijöihin

Olipa ensin nähdä perhelääkäri tai saada ensiapuun, saat todennäköisesti olla tarkoitettu lääkäri koulutettu sydänsairauksien (kardiologi) yhden tai useamman tapaamisia varten täydellinen diagnostinen arviointi.

Jos mahdollista, ota mukaan perheenjäsen tai ystävä, joka voi antaa henkistä tukea ja auttaa pitämään kirjaa uutta tietoa. Koska siellä voi olla paljon keskustella, on hyödyllistä valmistella mahdollisimman paljon.

Tee lista etukäteen, että voit jakaa lääkärisi kanssa. Luettelossasi tulisi sisältää

Listaa kysymyksiin tärkein vähiten tärkeä asia aika loppuu. Peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Lisäksi kysymyksiin olet valmis kysyä lääkäriltä, ​​älä epäröi kysyä muita kysymyksiä, jotka voivat keksiä aikana varaamiseksi.

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi varata aikaa käydä läpi kaikki kohdat haluat viettää enemmän aikaa. Lääkäri voi pyytää

Diagnosoida ehdon, lääkäri tarkistaa oireesi, tarkistaa lääketieteen ja suvussa, ja suorittaa lääkärintarkastus.

Lääkäri myös tilata useita testejä mitata sykettä, luoda yhteys sydämen syke hidastuu ja oireet, ja tunnistaa olosuhteet, jotka voivat aiheuttaa bradykardiaa.

EKG, jota kutsutaan myös EKG tai EKG, on tärkein väline arvioitaessa bradykardiaa.

EKG käyttää pieniä antureita (elektrodit) kiinnitettynä rintaan ja kädet tallentaa sähköisiksi signaaleiksi, koska ne kulkevat sydämesi. Lääkäri voi etsiä malleja näiden joukossa signaaleja millainen bradykardiaa olet.

Lääkäri voi myös olla käytössä on kannettava EKG-laite kotona antaa lisätietoja sykkeen ja auttaa luomaan korrelaatio sydämen syke hidastuu ja oireiden alkamisesta. Näitä laitteita ovat

Holter seurata. Tämä kannettava EKG-laite kuljetetaan taskussa tai kiinnittää vyölle tai olkahihna. Se voi tallentaa sydämen toimintaa koko 24 tunnin aikana, mikä antaa lääkärille, jolla on pitkittynyt katsomassa sydämen rytmiä.

Lääkäri todennäköisesti pyytää teitä pitämään päiväkirjaa samana 24 tuntia. Saat kuvata mitään oireita koet ja tallentaa kun ne tapahtuvat.

Tapahtumatallentimen. Tämä kannettava EKG-laite on tarkoitettu seurata sydämen toimintaa yli muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Se aktivoidaan vasta, kun oireita, jotka voivat liittyä sydämen syke hidastuu.

Kun tunnet oireita, sinun painaa nappia, ja EKG kaistale edeltävän muutaman minuutin ja seuraava muutaman minuutin tallennetaan. Tämä mahdollistaa lääkärisi määrittää oman sydämen rytmin aikaan oireet.

Lääkäri voi myös käyttää EKG monitorin suoritettaessa muita kokeita ymmärtää vaikutukset bradykardiaa. Nämä testit sisältävät

Kallista pöytä testi. Tämä testi auttaa lääkäriltä ymmärtämään, miten bradykardia vaikuttaa pyörtymisiä. Sinä makuulla erikoispöydälle, ja sitten taulukon kallistetaan kuin olisit seisomaan.

Muutokset asennossa voi aiheuttaa pyörtymisen oikeinkirjoituksen ja auttaa lääkäriä luoda yhteys sykettä ja pyörtymiskohtauksia.

Lääkäri määrätä verikokeita näytön perussairauksia, jotka voivat olla osaltaan bradykardiaa, kuten infektion, kilpirauhasen vajaatoiminta tai elektrolyyttien epätasapaino.

Jos uniapneaa epäillään edistää bradykardiaa, voit testattava seurata unen.

Hoito bradykardian riippuu sähkö johtuminen ongelman oireiden vakavuuden ja syyn hidas sydämen syke.

Jos taustalla häiriö, kuten kilpirauhasen vajaatoiminta tai uniapnean, aiheuttaa bradykardiaa, hoito häiriö voi korjata bradykardiaa.

Useita lääkkeitä, mukaan lukien joitakin hoitoon muiden sydämen olosuhteissa voi aiheuttaa bradykardiaa.

Lääkäri tarkistaa, mitä lääkkeitä olet ottaen ja voi suositella vaihtoehtoisia hoitoja. Muuttaminen huumeita tai laskemalla annokset voivat korjata ongelmia sydämen syke hidastuu.

Kun vaihtoehtoiset hoidot eivät ole mahdollisia ja oireet vaativat hoitoa, sydämentahdistimen on välttämätön.

Sydämentahdistin on akkukäyttöinen laite noin kokoa matkapuhelin, joka on istutettu alla solisluu. Johdot laitteesta pujotetaan suonissa ja sydämeesi. Elektrodit lopussa johdot on liitetty sydämen kudoksiin.

Tahdistimen tarkkailee sykettä ja tuottaa sähköisiä impulsseja tarpeen säilyttää asianmukainen määrä.

Useimmat sydämentahdistin myös kaapata ja tallentaa tietoja, jotka sydänlääkäriltäsi voit seurata sydämesi. Sinulla on säännöllistä seurantaa nimitykset tarkistaa sydämesi ja varmistetaan toimivuus tahdistimeesi.

Tehokkain tapa estää bradykardia on vähentää riskiä sairastua sydänsairauksiin. Jos sinulla on jo sydänsairaus, seurata sitä ja seurata hoitosuunnitelmaansa alentaa riskiä bradykardiaa.

Hoitamaan tai poistaa riskitekijöitä, jotka voivat johtaa sydänsairauksia. Toteutettava seuraavat toimenpiteet

Jos sinulla on jo sydänsairaus, on vaiheita voit alentaa riskiä sairastua bradykardian tai toisen sydämen rytmihäiriöitä

käydä lääkärin