botulismi antitoksiini heptavalentti abcdefg hevosen

Terapeuttinen luokka: antitoksiinin

Käyttää Botulismi antitoksiinilla heptavalentti ABCDEFG Equine

Botulismi on vakava sairaus, joka aiheuttaa lihashalvauksen. Se johtuu toksiini tekemä bakteereja kutsutaan Clostridium botulinum. Oireita botulismi ovat: Double tai näön hämärtyminen, roikkuvat silmäluomet, epäselvä puhe, hengitysvaikeuksia tai nielemisvaikeuksia, suun kuivuminen, tai lihasheikkoutta, joka leviää kaikkialle elimistöön.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai valvonnassa lääkärille.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille botulismi Antitoksiinivasta lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille botulismi Antitoksiinivasta vuonna geriatrisen väestöstä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Botulismi antitoksiinilla heptavalentti ABCDEFG Equine

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, nopea tai epätasainen syke, huimaus tai pyörtyminen, puristava tunne rinnassa, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat pistoksen.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet takaisin tai nivelkipu, kuume, imusolmukkeiden turpoaminen, tai ihottumaa 1-3 viikkoa saatuaan tätä lääkettä. Nämä voivat olla merkkejä ja oireita viivästynyt allerginen reaktio nimeltä seerumitauti.

Tämä lääke voi aiheuttaa päänsärkyä, vilunväristykset, pahoinvointi, oksentelu, tai epätavallinen väsymys tai heikkous, kun saat injektion tai 24 tunnin kuluessa sen jälkeen, kun sitä vastaan. Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle heti, jos jokin näistä oireista.

Tämä lääke on valmistettu hevonen plasmasta. Jotkut hevosen verituotteiden ovat toimittaneet viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät, vaikka riski on pieni. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on oireita, jotka koskevat sinua.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

Oikea käyttö Botulismi antitoksiinin heptavalentti ABCDEFG Equine

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Botulismi profylaksi botulismi antitoksiinin

Botulismi penisilliini g kalium, botulismi antitoksiinilla, Pfizerpen, BabyBIG

 tai mennä liittyä botulismi antitoksiinia tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Botulismi antitoksiinilla heptavalentti ABCDEFG Equine

Botulismi antitoksiini heptavalentti ABCDEFG Equine Side Effects

botulismi antitoksiini